haris_216 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ffffm είπε Καλησπέρα. Φίλε adsl2 24 χρονών είμαι αδηγώ απο 18 με δίπλωμα ασφάλειες και τα πάντα νόμιμα. Επίσης θέλω να ξέρεις οτι δουλεύω πανω απο 4 χρόνια μαζί με σπουδές και έχω την δυνατότητα το 15κ αμάξι που μου παρέχουν αν θέλω να το πετάξω στον γκρεμό και και να τους αγοράσω το καινούριο μοντέλο την επόμενη μέρα. Επίσης αν τους έλεγα τι πραγματικά έγινε δεν θα άκουγα τίποτα απολύτως οπότε αυτά περι εξετάσεων στην οικογένεια ξανασκεφτείτε τα καλύτερα. Έχει να κάνει με εμένα το οτι δεν το είπα και με την εντύπωση που δεν έλω να δημιουργήσω. Επειδή γενικά προσπαθώ να είμαι σωστός σε οτι κάνω και τέτοια πράγματα με πειράζουν πολύ οπότε σκέφτηκα αμέσως οτι δεν του αξίζει ετσι οπως ειχε παρκάρει να του φτιάξω καμία ζημιά. Μετά μιλώντας με φίλους μου είπαν οτι παίζει να με εχουν δει κτλ. Το ερώτημα μου είναι πόσες μέρες εχει αυτος να ψάξει το θέμα. Έχουν περάσει ήδη 5 μέρες, αν ήταν θα ειχαν πάρει ηδη απο ασφαλιστική ? Άρα καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει θέμα οικονομικό ή με την οικογένεια. Επίσης θέλεις να είσαι σωστός. Αλλά να είσαι σωστός μόνο αν και ο άλλος είναι τέλειος. Αν έχει στραβοπαρκάρει του αξίζει μία τιμωρία (κάτι σαν το ζορό ένα πράγμα ). Και τώρα ψάχνεσαι επειδή φοβάσαι ότι σε είδαν (btw σε αυτό σου το post είναι κάτι παραπάνω από ξέκαθαρο ότι ανησυχείς για σένα και άρα όλα τα γλυκερά του αρχικού post "τον ψάχνω για να του αφήσω σημείωμα" πήγαν στην άκρη). Όπως σου είπα και πριν, δυστυχώς την γλύτωσες (μάλλον) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από haris_216 5
Mansora Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ffffm είπε έχω την δυνατότητα το 15κ αμάξι που μου παρέχουν αν θέλω να το πετάξω στον γκρεμό και και να τους αγοράσω το καινούριο μοντέλο την επόμενη μέρα. Επειδή γενικά προσπαθώ να είμαι σωστός σε οτι κάνω και τέτοια πράγματα με πειράζουν πολύ οπότε σκέφτηκα αμέσως οτι δεν του αξίζει ετσι οπως ειχε παρκάρει να του φτιάξω καμία ζημιά. Αυτό που θα του άξιζε αφού σε πειράζει τόσο ήταν να τον έβλεπες ότι είναι επικίνδυνα παρκαρισμενος να καλούσες την τροχαία να του κόψουν κλήση. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να λειανουμε τις γωνιές. Με τη λογική σου αν αύριο βρεθεί ένας που τον πειράζει που εσυ στα 24 χρόνια σου είσαι τόσο large που πετάς 15k αμάξι στο γκρεμό και σου κάνει ζημιά να κάνει την πάπια αφού κάνει κάτι που στη δίκη του λογική είναι το σωστό Ο κοκ έχει ακριβώς αυτό το σκοπό, να μπαίνουν όρια και να μην αφήνουν πράγματα να ερμηνεύονται όπως μας συμφέρει και ούτε να γινόμαστε punisher. Στην καλύτερη των περιπτώσεων αν πέσεις σε σταθμευμένο είναι να βγει συνυπαιτιότητα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν είναι βέβαιο ότι τελείωσε το θέμα εδώ, πέντε-έξι-επτά μέρες είναι πολύ λίγες για να καταλήξεις. πολλές φορές μπορεί ένας γείτονας να είδε κάτι αλλά να νόμισε ότι ήταν ένα ανώδυνο "ακούμπησμα" και σε μεταγενέστερη συζήτηση να το αναφέρει στον ιδιοκτήτη, ο ιδιοκτήτης να μην είχε χρόνο να το ψάξει ακόμα, και το πιθανότερο όλων, ο ιδιοκτήτης να έχει μια γενική περιγραφή του αμαξιού σου (χρώμα, μάρκα, μοντέλο) αλλά όχι την πινακίδα καθεαυτή. Στο μέλλον να είσαι υπεύθυνος για να μην αγχώνεσαι εκ των υστέρων. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
adsl2+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Άρα τον τιμώρησες [Επειδή γενικά προσπαθώ να είμαι σωστός σε οτι κάνω και τέτοια πράγματα με πειράζουν πολύ οπότε σκέφτηκα αμέσως οτι δεν του αξίζει ετσι οπως ειχε παρκάρει να του φτιάξω καμία ζημιά.] τότε γιατί ζητάς βοήθεια ;
Mansora Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Άρα τον τιμώρησες [Επειδή γενικά προσπαθώ να είμαι σωστός σε οτι κάνω και τέτοια πράγματα με πειράζουν πολύ οπότε σκέφτηκα αμέσως οτι δεν του αξίζει ετσι οπως ειχε παρκάρει να του φτιάξω καμία ζημιά.] τότε γιατί ζητάς βοήθεια ; Είναι ενοχικός αυτόκλητος τιμωρός με τύψεις 😛 1
fastnq2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δεν καταλαβαινω τις 3 σελιδες,το παλικαρι χτυπησε καποιον,απεδωσε δικαιοσυνη συμφωνα με την λογικη του,και απλα ψαχνει την πιθανοτητα να τον βρουν εστω και μετα απο καιρο.End of story. 4
adsl2+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Mansora είπε Είναι ενοχικός αυτόκλητος τιμωρός με τύψεις 😛 Είναι ενοχικός με τύψεις; δε νομίζω, θα το επαναλάβει, αλλά κάποια φορά δεν θα χωρεί θα φρακάρει και θα τον πιάσουν Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από adsl2+ 1 1
haris_216 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Δεν καταλαβαινω τις 3 σελιδες,το παλικαρι χτυπησε καποιον,απεδωσε δικαιοσυνη συμφωνα με την λογικη του,και απλα ψαχνει την πιθανοτητα να τον βρουν εστω και μετα απο καιρο.End of story. Προσωπικά δεν θα χαλιόμουν αν ήταν έτσι καθαρό από την αρχή. "Έκανα την Χ μ...κία και φοβάμαι μην με τσιμπήσουν. Τί λέτε;" Θα διαφωνούσα με το σκεπτικό αλλά θα σεβόμουν τη ντομπροσύνη. Απλά εδώ ο δικός μας ξεκίνησε να παίζει το...μικρό σπίτι στο λιβάδι και κάποιοι αρχικά το 'φαγαν 1
tsofras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Και τώρα η δική σου τιμωρία ts είναι να ζεις με τον φόβο μήπως σε βρουν και μπλέξεις. Αν και δεν είμαι επιθετικός στα ποστ μου, επειδή με πονάει αυτό το θέμα και επειδή το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι μην σε τσιμπήσουν , καλά να πάθεις τώρα που είσαι μέσα στην αγωνία. Ο άντρας από αυτά φαίνεται και οχι πετώντας το αμάξι του στο γκρεμό, αν θες να λες ότι μεγάλωσες να αναλαμβανεις και τις ευθύνες σου. Αυτά 6
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Δεν καταλαβαινω τις 3 σελιδες,το παλικαρι χτυπησε καποιον,απεδωσε δικαιοσυνη συμφωνα με την λογικη του,και απλα ψαχνει την πιθανοτητα να τον βρουν εστω και μετα απο καιρο.End of story. Οταν αποδιδεις με τετοιο τροπο δικαιοσυνη και το λες και δημοσια ειναι λογικο εστω και αν δεν ζητας να ακουσεις και τις κριτικες των αλλων. 2
ideal09 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Το μονο κακο ειναι οτι επαθες ζημια και συ. Κατι τετοιο μ***** που παρκαρουν οπως να ναι και δυσκολεουν τους υπολοιπους,ειδικα αν εχεις μεγαλο αμαξι ειναι για πολυ ξυλο. Το καλο ειναι οτι ενα βουλιαγματακι στη πορτα δεν ειναι τιποτα, και με ενα κιτ των 20 ευρω ισως το φτιαξεις μονος σου εφοσον δεν εχει σπασει το χρωμα. 1
Mansora Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Είναι ενοχικός με τύψεις; δε νομίζω, θα το επαναλάβει, αλλά κάποια φορά δεν θα χωρεί θα φρακάρει και θα τον πιάσουν Το αστείο είναι ότι όλοι οι βιτζιλαντε αν τύχει και πάνε δικαστήριο κάθονται σαν βρεγμένες γάτες με το κοστουμάκι τους και την πιο καθώς πρέπει εικόνα τους να ζητάνε χίλια συγγνώμη για το λάθος τους και φυσικά ξεχνάνε τις παλικαριές τους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως ακριβως περιμενα εξελιχθηκε το ποστ... Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Ημουν μετα απο διασκεδαση και πηρα μια λαθος αποφαση. Επρεπε να αφησω το τηλ μου και να πληρωσω εγω την ζημια χωρις να μπλεχτουν οι ασφαλειες γιατι δεν θελω να δωσω την εικονα του ατσαλου αποσεκτου η ανικανου οδηγου στους δικους μου. Και ερχεται ο καθε κακομοιρης να με κρινει... Λυπηρο τουλαχιστον.. Προφανως και εχω θεμα να μην παρουν απο την ασφαλιστικη στο σπιτι αλλα το φοβαμαι δεν ειναι η καταλληλη λεξη γιατι οποιος μου πει το παραμικρο του πεταω τα λεφτα στη μουρη που εχω βγαλει με τον κοπο μου και μονο βρεγμενη γατα δεν θα ειμαι mansora. Δεν τα ειπα αυτα για να το παιξω καποιος αλλα ακουσα διαφορα απ την αρχη οπως δινω εξετασεις, φοβαμαι κτλ.. Εχω δει αρκετες φορες ατυχημα γιατι ενας βλακας παρκαρει οπως αυτος σε στενο με στοπ και επειδη οι αλλοι δεν εχουν ορατοτητα συμβαινουν σοβαρα ατυχηματα. Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν του αξιζει να του φτιαξω καμια ζημια και ναι για τον μονο λογο που κοιταω μηπως δω το αμαξι να του αφησω τηλ ειναι για να φυγει το δικο μου αγχος. Κατι σημαντικο που πηρα σημερα χαμπαρι. Ο τυπος ηταν παρκαρισμενος ακριβώς πανω σε διαβαση πεζων. Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε καποιοι ακομα και για την κριτικη σας. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
HateMe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ffffm είπε Οπως ακριβως περιμενα εξελιχθηκε το ποστ... Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Ημουν μετα απο διασκεδαση και πηρα μια λαθος αποφαση. Επρεπε να αφησω το τηλ μου και να πληρωσω εγω την ζημια χωρις να μπλεχτουν οι ασφαλειες γιατι δεν θελω να δωσω την εικονα του ατσαλου αποσεκτου η ανικανου οδηγου στους δικους μου. Και ερχεται ο καθε κακομοιρης να με κρινει... Λυπηρο τουλαχιστον.. Προφανως και εχω θεμα να μην παρουν απο την ασφαλιστικη στο σπιτι αλλα το φοβαμαι δεν ειναι η καταλληλη λεξη γιατι οποιος μου πει το παραμικρο του πεταω τα λεφτα στη μουρη που εχω βγαλει με τον κοπο μου και μονο βρεγμενη γατα δεν θα ειμαι mansora. Δεν τα ειπα αυτα για να το παιξω καποιος αλλα ακουσα διαφορα απ την αρχη οπως δινω εξετασεις, φοβαμαι κτλ.. Εχω δει αρκετες φορες ατυχημα γιατι ενας βλακας παρκαρει οπως αυτος σε στενο με στοπ και επειδη οι αλλοι δεν εχουν ορατοτητα συμβαινουν σοβαρα ατυχηματα. Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν του αξιζει να του φτιαξω καμια ζημια και ναι για τον μονο λογο που κοιταω μηπως δω το αμαξι να του αφησω τηλ ειναι για να φυγει το δικο μου αγχος. Κατι σημαντικο που πηρα σημερα χαμπαρι. Ο τυπος ηταν παρκαρισμενος ακριβώς πανω σε διαβαση πεζων. Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε καποιοι ακομα και για την κριτικη σας. Δεν μας νοιάζει πόσα λεφτά βγάζεις και πως τα βγάζεις. Το έχεις αναφέρει 380 φορές. Στα παπάκια μας. Grow up. Edit: Όχι, δεν το είχε σε διάβαση πεζών, απλά το πέταξες τώρα για να φανείς σωστός σε μας. Αποτυχημένη προσπάθεια αλλά οκ, σου βάζουμε ένα 4/10 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe 5
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου. Ηταν σε διαβαση και ειναι ευκολο να το καταλαβεις γτ αυτο εγινε σε στροφη δλδ γωνια που εχει διαβασεις. Αν καποιος εχει κακη διαθεση οπως ο hate me να παει να βαρεσει κανα σακο η να κανει κατι αλλο που μερικοι εδω εχουν χρονια να κανουν. Επι της ουσιας απαντησεις παρακαλω.. Σχολια οπως το παραπανω δεν με αγγιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις