Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πριν 4 ημέρες Παρασκευή βράδυ γυρνώντας σπίτι και οδηγώντας γρήγορα χτύπησα ενα παρκαρισμένο σε στροφή σε στενό. Εγω εχω ενα σχετικά μικρό βούλιαγμα στην πόρτα και αυτος υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν σοβαρή ζημιά γιατί τον βρήκα στην γωνία του πίσω προφηλακτήρα. Είχε παρκάρει χάλια ο τύπος και έκλεινε το μισό στενό. Δεν είναι δικαιολογία αυτο εγω έφταιγα. Έκανα το τεράστιο λάθος να φύγω αμέσως γιατί νευρίασα που είχε παρκάρει έτσι. Πριν με κράξετε να ξέρετε περνάω κάθε μέρα μήπως δω το αμάξι και του αφήσω ενα σημείωμα να του πληρώσω τη ζημιά. Στους δικούς μου είπα οτι κάποιος μου χτύπησε την πόρτα ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Με πατέρα και αδερφό ασχολούμαστε αρκετά με οδήγηση και αυτοκίνητα και πραγματικά δεν θέλω να μάθουν οτι τράρακα με αυτόν τον τρόπο. Η ερώτηση μου είναι αν και κατα 99% δεν με είδε κάποιος περαστικός γιατι ηταν 3 το βράδυ και γενικά δεν πήρε καποιον το μάτι μου, σε περίπτωση που εχουν την πινακίδα μου περιμένω τηλέφωνο απο την ασφαλιστική μου ? Αν ναι σε πόσες μέρες απο το συμβάν ? Υπάρχει περίπτωση να βρουν το τηλ του ανθρώπου που εχει το αμάξι που αδηγούσα στο ονομά του και να πάρουν ? Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι που θα μπορούσα να κάνω πείτε μου. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
adsl2+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Πρώτον ηρέμησε, δεν έγινε και κάτι σοβαρό , έτσι όπως το περιγράφεις και είσαι τυχερός , ο άλλος δεν έχει εμφανή ζημιά άρα δεν θα κατάλαβε τίποτα για να σε αναζήτηση μέσω πινακίδας στην τροχαία , τώρα να πας μόνος στη τροχαία να ενημερώσεις και για να μάθεις αν σε αναζητούν για ένα πιθανό γδάρσιμο προφυλακτήρα; κανε ότι καταλαβαίνεις !! 1
cons1985 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, ffffm είπε Καλησπέρα. Πριν 4 ημέρες Παρασκευή βράδυ γυρνώντας σπίτι και οδηγώντας γρήγορα χτύπησα ενα παρκαρισμένο σε στροφή σε στενό. Εγω εχω ενα σχετικά μικρό βούλιαγμα στην πόρτα και αυτος υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν σοβαρή ζημιά γιατί τον βρήκα στην γωνία του πίσω προφηλακτήρα. Είχε παρκάρει χάλια ο τύπος και έκλεινε το μισό στενό. Δεν είναι δικαιολογία αυτο εγω έφταιγα. Έκανα το τεράστιο λάθος να φύγω αμέσως γιατί νευρίασα που είχε παρκάρει έτσι. Πριν με κράξετε να ξέρετε περνάω κάθε μέρα μήπως δω το αμάξι και του αφήσω ενα σημείωμα να του πληρώσω τη ζημιά. Στους δικούς μου είπα οτι κάποιος μου χτύπησε την πόρτα ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Με πατέρα και αδερφό ασχολούμαστε αρκετά με οδήγηση και αυτοκίνητα και πραγματικά δεν θέλω να μάθουν οτι τράρακα με αυτόν τον τρόπο. Η ερώτηση μου είναι αν και κατα 99% δεν με είδε κάποιος περαστικός γιατι ηταν 3 το βράδυ και γενικά δεν πήρε καποιον το μάτι μου, σε περίπτωση που εχουν την πινακίδα μου περιμένω τηλέφωνο απο την ασφαλιστική μου ? Αν ναι σε πόσες μέρες απο το συμβάν ? Υπάρχει περίπτωση να βρουν το τηλ του ανθρώπου που εχει το αμάξι που αδηγούσα στο ονομά του και να πάρουν ? Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι που θα μπορούσα να κάνω πείτε μου. Ευχαριστώ. Φυσικά και υπάρχει τρόπος να βρουν το τηλέφωνο αν κάποιος εχει δει την πινακίδα. Δεν θα σε κράξω γιατί το θεωρώ ανευ ουσίας. Εξάλλου το είπες μόνος σου, οδηγούσες γρήγορα και μάλιστα εντός κατοικημένης περιοχής. Με εχουν τρακάρει και εμένα και δεν μου άφησαν σημείωμα, βέβαια ο καλός ο γείτονας πήρε πινακίδα και όλα καλά. Αν δεν έχεις την ψυχραιμία να αναλλάβεις τις ευθύνες σου την ώρα που οδηγείς απλά μην οδηγείς. Simple as that. 4
adsl2+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, cons1985 είπε Φυσικά και υπάρχει τρόπος να βρουν το τηλέφωνο αν κάποιος εχει δει την πινακίδα. Δεν θα σε κράξω γιατί το θεωρώ ανευ ουσίας. Εξάλλου το είπες μόνος σου, οδηγούσες γρήγορα και μάλιστα εντός κατοικημένης περιοχής. Με εχουν τρακάρει και εμένα και δεν μου άφησαν σημείωμα, βέβαια ο καλός ο γείτονας πήρε πινακίδα και όλα καλά. Αν δεν έχεις την ψυχραιμία να αναλλάβεις τις ευθύνες σου την ώρα που οδηγείς απλά μην οδηγείς. Simple as that. Απ΄ ότι βλέπεις θέλει ν αναλάβει τις ευθύνες του, χωρίς κράξιμο!! Διόρθωση σε μένα: καμία ευθύνη δεν θέλει να αναλάβει Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από adsl2+ 2
cons1985 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, adsl2+ είπε Απ΄ οτι βλέπεις θέλει ν αναλάβει τις ευθύνες του, χωρίς κράξιμο!! ΟΚ, τότε ας πάει στην τροχαία να καταγραφεί το περισταστικό και ας σταματήσει να λέει ψέματα στους δικούς του. Ετσι και αλλιώς θα καλύψει την ζημιά του άλλου η ασφαλιστική. Αποψή μου χωρίς ίχνος κραξίματος. Ειναι καλύτερο από το να χτυπήσει κάποια στιγμή το τηλέφωνο και να πουν "το όχημα σας ενεπλάκει σε τροχαίο". 5
adsl2+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Πρώτα το τροχαίο , μετά το ψέμα , το ένα λάθος μετά το άλλο ,δίνει απ' ότι φαίνεται και ''εξετάσεις'' κάθε φορά που οδηγεί στον μπαμπά και στον αδελφό , απ' ότι δείχνει μικρός είναι, θα μάθει!! 1 1
vasilllis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Το κακο ειναι οτι μαθαινει εις βαρος των υπολοιπων.Εχει την κακιστη νοοτροπια του δεν γαμ....ται και σιγονταρετε και οι υπολοιποι...... ελλαδα αθανατη. 3 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Από την πινακιδα η Τροχαια δεν δινει στοιχεια .Σε αναλογη περιπτωση περυσι που με χτυπησαν σταματημενο από την πινακιδα που καποιο καλο παιδι μου αφησε σημείωμα η φροντιδα ατυχήματος μου ειπε μονο κατοχο. Ευτυχως δεν ειχε συνηθισμενο επιθετο και από το 11888 βρηκα τηλεφωνο αυτου που με ειχε χτυπησει .Σταθηκα τυχερος. Στον νεαρο από ότι καταλαβα φιλο μας να καταλαβει ότι αυτά συμβαινουν αλλα να ειναι πιο προσεκτικος και να μην φοβαται να το πει στην οικογενεια. 2
cons1985 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Πρώτα το τροχαίο , μετά το ψέμα , το ένα λάθος μετά το άλλο ,δίνει απ' ότι φαίνεται και ''εξετάσεις'' κάθε φορά που οδηγεί στον μπαμπά και στον αδελφό , απ' ότι δείχνει μικρός είναι, θα μάθει!! Ολοι μικροί ήμασταν και όλοι μαθαίναμε, μου έχει τύχει και μένα μεσα στο parking του πανεπιστημίου να χτυπήσω κάποιον, άφησα χαρτάκι γιατι δεν τον βρήκα, την άλλη μερα με πηρε τηλ ένας κύριος και το λύσαμε το θέμα στην ασφαλιστική του. Ο τύπος για την ιστορία ήταν δικηγόρος και καθηγητής της σχολής. Μεχρι και ευχαριστώ μου είπε στο τέλος που δεν τον πιστόλιασα. Το νεαρό της ηλικίας δεν μπορεί να δικαιολογεί τα πάντα..... 6
slk200gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ffffm είπε Καλησπέρα. Πριν 4 ημέρες Παρασκευή βράδυ γυρνώντας σπίτι και οδηγώντας γρήγορα χτύπησα ενα παρκαρισμένο σε στροφή σε στενό. Εγω εχω ενα σχετικά μικρό βούλιαγμα στην πόρτα και αυτος υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν σοβαρή ζημιά γιατί τον βρήκα στην γωνία του πίσω προφηλακτήρα. Είχε παρκάρει χάλια ο τύπος και έκλεινε το μισό στενό. Δεν είναι δικαιολογία αυτο εγω έφταιγα. Έκανα το τεράστιο λάθος να φύγω αμέσως γιατί νευρίασα που είχε παρκάρει έτσι. Πριν με κράξετε να ξέρετε περνάω κάθε μέρα μήπως δω το αμάξι και του αφήσω ενα σημείωμα να του πληρώσω τη ζημιά. Στους δικούς μου είπα οτι κάποιος μου χτύπησε την πόρτα ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Με πατέρα και αδερφό ασχολούμαστε αρκετά με οδήγηση και αυτοκίνητα και πραγματικά δεν θέλω να μάθουν οτι τράρακα με αυτόν τον τρόπο. Η ερώτηση μου είναι αν και κατα 99% δεν με είδε κάποιος περαστικός γιατι ηταν 3 το βράδυ και γενικά δεν πήρε καποιον το μάτι μου, σε περίπτωση που εχουν την πινακίδα μου περιμένω τηλέφωνο απο την ασφαλιστική μου ? Αν ναι σε πόσες μέρες απο το συμβάν ? Υπάρχει περίπτωση να βρουν το τηλ του ανθρώπου που εχει το αμάξι που αδηγούσα στο ονομά του και να πάρουν ? Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι που θα μπορούσα να κάνω πείτε μου. Ευχαριστώ. ασε αυτα που λενε μερικοι αγιοι εδω μεσα,δεν κανεις τιποτα και δεν πας πουθενα (χειροτερο ειναι να πας τωρα ) αν τυχχον σε παρουν τηλ απλα λες οκ συγνωμη δεν καταλαβα κατι και κανεις μια δηλωση στην ασφαλιστικη και τελος ,το πιο πιθανο ειναι να μην σε παρει κανενας
pananton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 κοίτα η αλήθεια είναι πως αν ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που εμποδίζει την ομαλή διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων τότε μέσα του το ρίσκαρε και λίγο οπότε το "δεν γ@@μιεται" πάει και στον ίδιο... αν όμως δεις το όχημα αυτές τις μέρες και δεις ότι όντως έχει ζημιά τότε καλό θα είναι να του αφήσεις ένα σημείωμα...δηλαδή πραγματικά δεν θα τα βάλεις από την τσέπη σου...για αυτό πληρώνεις ασφάλεια... εμένα με έχουν τρακάρει 2 φορές όσο ήμουν παρκαρισμένος και ούτε ένα σημείωμα δεν είδα...τους ευχήθηκα τα καλύτερα από μέσα μου και απλά πλήρωσα μόνος μου την ζημιά...αντιθέτως μία φορά ήμουν μπροστά σε τρακάρισμα παρκαρισμένου και άφησα ο ίδιος σημείωμα με την πινακίδα του άλλου.. 1
cons1985 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, slk200gr είπε ασε αυτα που λενε μερικοι αγιοι εδω μεσα,δεν κανεις τιποτα και δεν πας πουθενα (χειροτερο ειναι να πας τωρα ) αν τυχχον σε παρουν τηλ απλα λες οκ συγνωμη δεν καταλαβα κατι και κανεις μια δηλωση στην ασφαλιστικη και τελος ,το πιο πιθανο ειναι να μην σε παρει κανενας Το νόμιμο και αυτονόητο έγινε "αγιο"... Τι να πω διαφορετικές νοοτροπίες διαφορετική οδηγική παιδεία. Ολες οι απόψεις δεκτές. 3
Narayan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ffffm είπε Εγω εχω ενα σχετικά μικρό βούλιαγμα στην πόρτα και αυτος υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν σοβαρή ζημιά γιατί τον βρήκα στην γωνία του πίσω προφηλακτήρα. Μέγα λάθος. Εξωτερικά μπορεί να μην φαίνεται η ζημιά αλλά εσωτερικά μπορεί να έχουν σπάσει όλες οι πλαστικές βάσεις του προφυλακτήρα και να έχει εκατοντάδες Ευρώ ζημιά. 2
1988panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Από παντού λάθος. Πρώτον δε μπορείς να εκτιμήσεις τη ζημιά, ακόμα και ένα απλό γδάρσιμο είναι ένα 100αρικο ζημιά. Από κει και πέρα αν βούλιαξε καμία λαμαρίνα ή σπάσανε τίποτα βάσεις (πιο δύσκολο αλλά όχι απίθανο) το κόστος ανεβαίνει. Αυτό το ότι ασχολείστε με αυτοκίνητα και οδήγηση είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει. Όλοι έχουμε εμπλακεί πολύ ή λίγο σε μικροεπαφές, απλά εμείς που όντως ξέρουμε και ασχολούμαστε με αυτοκίνητα γνωρίζουμε ότι πάντα μιλάμε για λαμαρίνες που γίνονται και ασφαλιστικές που καλύπτουν ζημιές, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. 4
turbat0s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cons1985 είπε Με εχουν τρακάρει και εμένα και δεν μου άφησαν σημείωμα, βέβαια ο καλός ο γείτονας πήρε πινακίδα και όλα καλά. Ας με βοηθήσει κάποιος με αυτό. Τί ακριβώς βοήθεια προσφέρει το να σου πει κάποιος έναν αριθμό πινακίδας? Μπορείς να αποδείξεις υπαιτιότητα κάποιου, ισχυριζόμενος απλά ότι ένας γείτονας είδε την πινακίδα του? Ακόμη και αν βρεις το τηλέφωνό του θα σου πει "φίλε κάνεις λάθος ήμουν Κοζάνη χτες". Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από turbat0s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις