Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Καθώς έκλεισα 2 χρόνια αισίως με αυτο το κινητό και πραγματικά δεν εχω κανένα παράπονο ηρθε η ωρα να πάρω καινούργιο..Λεφτά σκέφτομαι ταβάνι 600..Η χρήση είναι απλή χωρίς πολλα πολλα..Τα μονα κριτήρια που εχω ειναι μπαταρια για να μην ειμαι με εναν φορτιστή στο χερι και κάμερα γιατι την χρειαζομαι λόγο δουλειάς..Εχω σκεφτεί την εύκολη λυση που ειναι το s9 plus..Αλλά δεν ειμαι αρνητικός σε αλλες μαρκες εκτός απο apple γιατι είχα και δεν τα βρηκαμε..Τι λετε για το p20 pro?ή κανα google pixel 2 xl?

Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά τη να σου πούμε τώρα!!!

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας και να τα δεις από κοντά και οποίο σου κάνει κλικ το παίρνεις.

Δυσαρεστημένος δεν θα βγεις.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikossof88 είπε

Καλησπέρα παιδιά..Καθώς έκλεισα 2 χρόνια αισίως με αυτο το κινητό και πραγματικά δεν εχω κανένα παράπονο ηρθε η ωρα να πάρω καινούργιο..Λεφτά σκέφτομαι ταβάνι 600..Η χρήση είναι απλή χωρίς πολλα πολλα..Τα μονα κριτήρια που εχω ειναι μπαταρια για να μην ειμαι με εναν φορτιστή στο χερι και κάμερα γιατι την χρειαζομαι λόγο δουλειάς..Εχω σκεφτεί την εύκολη λυση που ειναι το s9 plus..Αλλά δεν ειμαι αρνητικός σε αλλες μαρκες εκτός απο apple γιατι είχα και δεν τα βρηκαμε..Τι λετε για το p20 pro?ή κανα google pixel 2 xl?

Νομίζω το πες μόνο σου .p20 pro και θα σαι υπέρ καλυμμένος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...