vairass Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Το σκεφτομαι πολυ, 230 αυτο και 265 το pocophone απο τσαινα. Αλλα με 2700mAh μαλλον για poco γερνω 😕 Notch.. Θα σου σπάσει τα νεύρα.
athanaso77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, vairass είπε Notch.. Θα σου σπάσει τα νεύρα. Συνήθεια είναι το notch και δεν είναι ο λόγος που θα προτιμήσει κάποιος το XZ1 έναντι του poco.
darksoul93 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vairass είπε Notch.. Θα σου σπάσει τα νεύρα. Το ένα έχει notch και το άλλο γιγαντιαία μπεζελ 😋
vairass Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, athanaso77 είπε Συνήθεια είναι το notch και δεν είναι ο λόγος που θα προτιμήσει κάποιος το XZ1 έναντι του poco. δεν συμφωνω...κρυβει οθονη στο Ποκο ... 1
darksoul93 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, vairass είπε δεν συμφωνω...κρυβει οθονη στο Ποκο ... Μαζί σου ούτε το νοτσ του ποκο μου αρέσει 1
AntiCambeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Το σκεφτομαι πολυ, 230 αυτο και 265 το pocophone απο τσαινα. Αλλα με 2700mAh μαλλον για poco γερνω 😕 Εχε υπόψην για το Pocophone οτι η οθόνη εσωτερικά ακολουθεί τις καμπύλες της συσκευής,αντί η οθόνη να είναι με γωνίες στις άκρες καμπυλώνει.
vairass Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Εχε υπόψην για το Pocophone οτι η οθόνη εσωτερικά ακολουθεί τις καμπύλες της συσκευής,αντί η οθόνη να είναι με γωνίες στις άκρες καμπυλώνει. Χίλιες φορές Ν πάρει redmi note 6 pro
ExTaCy1337 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, vairass είπε Χίλιες φορές Ν πάρει redmi note 6 pro Γι'αυτο πηγαινα στην αρχη ή το 5 αλλα ειπα να ανεβω λιγο budget, εχω το redmi note 3 τρια χρονια ηδη και θελω αναβαθμιση. Μετα σκεφτηκα να δωσω λιγα παραπανω να παω σε κατι τουμπανο να κρατησει πιο πολυ χωρις να μασαει. Θα επαιρνα το redmi note 6 pro σημερα απο το mygad, εγραφε μεχρι σημερα στις 12 το βραδυ προσφορα 185, στελνω μυνημα εχθες αν ειναι global version, το βλεπω σημερα, 190 μεχρι τις 12 το βραδυ, παρε ενα ταλιρο πανω με τα μεταφορικα 195.., και σκεφτομαι αφου με πατησαν και εδω να μην παω στο αλλο με 265 απο εξω... Βλεπω μετα και αυτο εδω στα 230 ως μεση λυση, αλλα κατι δεν μου αρεσει εκτος της μπαταριας που ειναι πολυ μικρη. Παιζω και online παιχνιδι Lineage 2 revolution που ειναι αρκετα βαρυ, πιο πολυ με emulator αλλα στα δυσκολα θα ηθελα ενα κινητο να τα παιζει ανετα.😕 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από ExTaCy1337
vairass Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Γι'αυτο πηγαινα στην αρχη ή το 5 αλλα ειπα να ανεβω λιγο budget, εχω το redmi note 3 τρια χρονια ηδη και θελω αναβαθμιση. Μετα σκεφτηκα να δωσω λιγα παραπανω να παω σε κατι τουμπανο να κρατησει πιο πολυ χωρις να μασαει. Θα επαιρνα το redmi note 6 pro σημερα απο το mygad, εγραφε μεχρι σημερα στις 12 το βραδυ προσφορα 185, στελνω μυνημα εχθες αν ειναι global version, το βλεπω σημερα, 190 μεχρι τις 12 το βραδυ, παρε ενα ταλιρο πανω με τα μεταφορικα 195.., και σκεφτομαι αφου με πατησαν και εδω να μην παω στο αλλο με 265 απο εξω... Βλεπω μετα και αυτο εδω στα 230 ως μεση λυση, αλλα κατι δεν μου αρεσει εκτος της μπαταριας που ειναι πολυ μικρη. Παιζω και online παιχνιδι Lineage 2 revolution που ειναι αρκετα βαρυ, πιο πολυ με emulator αλλα στα δυσκολα θα ηθελα ενα κινητο να τα παιζει ανετα.😕 ανετα θα παιξεις...με note 5 εγω ανετα παιζω τα παντα . Τωρα αν θες κατι πιο δυνατο θα πρεπει να πας σε 660 Η 835... Η επιλογη ειναι δικη σου ... 1
EllinarasGR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά επειδή το έχω εδώ και μια εβδομάδα, η μπαταρία δεν μασάει... την φωτεινότητα την έχω στο 30% (φανταστείτε πόσο φωτεινό είναι στο 100%, έξω όταν έχει ήλιο για πλάκα τα βλέπεις όλα καθαρότατα), snapdragon 835 (ποιο κινητό τον φοράει σε αυτή τη τιμή;), αναβαθμίσεις ακόμα μπόλικες (για sony μιλάμε ούτως ή άλλως, το android 10 θα το πάρει μάλλον και έχει πάρει ήδη την 9), κάμερες πολύ καλές. Σε αυτή τη τιμή χαλαρά το τσιμπάτε, μέχρι τα 300 ευρώ δεν βλέπω τίποτα καλύτερο, ίσως και λίγο παραπάνω... Υ.Γ. επίσης πολύ πιο όμορφο και ποιοτικό απ'ότι φαίνεται στις εικόνες/βίντεο, δεν με ενθουσίασε τόσο πολύ όταν το είδα σε review αλλά όταν το πήρα στα χέρια μου... όπως είπα σε αυτή τη τιμή άφοβα
ExTaCy1337 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vairass είπε ανετα θα παιξεις...με note 5 εγω ανετα παιζω τα παντα . Τωρα αν θες κατι πιο δυνατο θα πρεπει να πας σε 660 Η 835... Η επιλογη ειναι δικη σου ... Παιζεις L2 Revolution? Στο ρωταω γιατι αρκετα κινητα το παιζουν, απλα οταν σκανε 200 ατομα σε ενα boss εκει ειναι το θεμα να προλαβεις να βαρεσεις, αν κολλησει στο loading και πεθανει το boss παει η δουλεια.ή σε 30VS30 Siege? Γι'αυτο το σκεφτομαι. Ενα κλικ πριν αγορασω το 6 pro ημουν τωρα ειδα που το ανεβασαν ενα ταλιρο και ξενερωσα 😛
vairass Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Παιζεις L2 Revolution? Στο ρωταω γιατι αρκετα κινητα το παιζουν, απλα οταν σκανε 200 ατομα σε ενα boss εκει ειναι το θεμα να προλαβεις να βαρεσεις, αν κολλησει στο loading και πεθανει το boss παει η δουλεια.ή σε 30VS30 Siege? Γι'αυτο το σκεφτομαι. Ενα κλικ πριν αγορασω το 6 pro ημουν τωρα ειδα που το ανεβασαν ενα ταλιρο και ξενερωσα 😛 Δεν ξέρω για αυτό που λες.. Έχω μέσα 120 παιχνίδια και παίζουν όλα όμως.. Δεν παίζει fortnite να ξέρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ καλύτερο το poco με πολύ καλύτερο chipset και μπαταρία, απορώ γιατί αυτή η εσκεμμένη παραπληροφόρηση.
vairass Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, amagawd είπε Πολύ καλύτερο το poco με πολύ καλύτερο chipset και μπαταρία, απορώ γιατί αυτή η εσκεμμένη παραπληροφόρηση. Μεγάλε καλύτερο είναι, έχει πολλά προβλήματα με το Notch, στο τελευταίο update λένε ότι δεν φεύγει το Notch όταν παίζεις παιχνίδια... Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει.
ExTaCy1337 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα κατεληξα στο poco αφου το κωλο BG μου το εβγαλε 5 ευρω κατω σημερα, σαν να μου λεει παρε με, 262 με τα μεταφορικα Ελπιζω να επραξα σωστα. Γενικα παλιοτερα Sony επαιρνα μονο, αλλα καποια στιγμη ειχανε χαλασει. Ειχα δωσει και 200 ευρω για το Tipo dual ακομα τα κλαιω. Μεχρι που βρηκα την xiaomi αν και δεν θελω να ειμαι fan boy, 6 χρονια με 2 κινητα και τα πουλαω στην 3ετια για αναβαθμιση και οχι επειδη ειναι χαλασμενα δεν ξερω, με παει καλα 😛 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από ExTaCy1337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα