talos_2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Για όσους δεν πρόλαβαν την δυνατή προσφορά στην Black Friday, επαναλαμβάνεται. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/177818-sony-xperia-xz1-black Android 9, Snapdragon 835, 4GB ram, 64GB rom κτλ https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz1-8804.php Με παραλαβή από το κατάστημα, έχετε δωροεπιταγή των 10€ για επομενη αγορά έως 12/01/2019. Στο Skroutz.gr ξεκινάει από 284€: https://www.skroutz.gr/s/12683524/Sony-Xperia-XZ1-64GB.html Χρήσιμες πληροφορίες είναι ήδη διαθέσιμες στο θέμα που είχε ανοιχθεί στην Black Friday: 3
AntiCambeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Το έχω κανά μήνα,το πήρα στα 229€ τις ημέρες στο Black Friday.Η προσφορά έπαψε να υπάρχει για κάποιες ημέρες,μόλις είδα οτι επανήλθε.Νομίζω πως είναι οριακά προσφορά.Πιστεύω πως αξίζει σε αυτή την τιμή. 2
evkar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 μπαταρία απλά ικανοποιητική . Την 9.0 δεν την έχει πάρει ακόμα . Αν δεν ενοχλούν τα bezels , γιατί άλλους τους πειράζουν άλλους όχι , καλή τιμή , λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα Sony , το απλό Android , και τις συνεχείς ενημερώσεις του λειτουργικού. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και γω για την μπαταρία του έχω ενδοιασμούς... Κατά τ'άλλα φαίνεται πολύ καλή επιλογή Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Σαϊνόμπι
georgerapp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Η μπαταρία του είναι ημέρας,δηλαδη θα δωσει και 5 ωρες οθονη με τα κλασσικά browsing youtube social και αλλα υπο wifi ισως και με τα 4g οπως λένε άλλοι. Για παιχνίδι θα φυγει σαφέστατα πιο νωρίς. Θα εβαζα την αυτονομία στον μεσο ορο ακριβώς. Την pie την έχει πάρει, είναι γρήγορο σε ολα καλη οθόνη ηχος και κάμερα στα δικα μου χέρια τουλάχιστον. https://photos.app.goo.gl/kyq4DrNL2AUdPcpb8 Το εχω λιγο καιρό οποίος θελει ρωταει περαιτέρω.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει πάρει την 9 απο τα μέσα Νοεμβρίου η οποία είναι ακόμα πιο καλή απο την 8.Επίσης security update πριν λίγες ημέρες.Λογικά θα πάρει και την 10. Θετικά: 1)Καθαρή και ευκρινής οθόνη σε σωστό ratio 16:9 με καλές γωνίες θέασης 2)Σχετικά καθαρός και ποιοτικός ήχος σε καλή ένταση,νομίζω πως θα έπρεπε να είχε λίγο μπάσο. 3)Camera button 4)Stereo speakers 4)Αδιάβροχο 5)Led notification 6)Δυνατό Cpu+Gpu 7))Ικανοποιητικό μέγεθος Ram+Rom 8)Super slow motion 7)Ελαφρύ UI. 8)Οθόνη που υποστηρίζει HDR Αρνητικά: 1)Δεν έχει OIS 2)On screen buttons 3)Μεγάλα bezels και χωρίς καμπύλες με γωνίες(Υποκειμενικό) 4)Αδύναμος φακός flash 5)Δεν παίρνει Gcam Αυτονομία μέτρια προς καλή,το λογισμικό κάνει καλή διαχείριση μπαταρίας.Το Gps πιάνει ακαριαία,σήμα δικτύου καλό όπως και Wi-Fi.Γρήγορο στα πάντα. Φωτογραφία αρκετά καλή,την νύχτα παίζεις με manual settings για καλά αποτελέσματα,δεν είναι Samsung που απλά τραβάς στο auto.Βίντεο πολύ καλό και αν δεν κάνω λάθος έχει πάρει update που αναβάθμισε το Slow motion απο 720p σε 1080p. Edit:Μόλις είδα οτι ανοίχτηκε άλλο θέμα για την συγκεκριμένη προσφορά και αναφέρει οτι για παραλαβή απο κατάστημα δίνουν δωροεπιταγή 10€. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, talos_2002 είπε Με παραλαβή από το κατάστημα, έχετε δωροεπιταγή των 10€ για αγορά έως 12/01/2019. Η επομενη αγορα εχει ελαχιστο οριο αξιας της; Αν εχει δεν λεει και πολλα και τουλαχιστον να φυγει απο τον τιτλο. 1
dim_plo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, matrixxx είπε Η επομενη αγορα εχει ελαχιστο οριο αξιας της; Αν εχει δεν λεει και πολλα και τουλαχιστον να φυγει απο τον τιτλο. "H δωροεπιταγή 10€ ισχύει αποκλειστικά για ηλεκτρονικές παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 75€ και εκδίδεται με βάση το σύνολο της παραγγελίας. Εκδίδεται μια δωροεπιταγή ανά αγορά αξίας άνω των 75€. Ισχύει για εξαργύρωση σε επόμενη αγορά και παραλαμβάνεται μέσω SMS στα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί κατά την παραγγελία μετά την παραλαβή της αγοράς (και μέσα σε 2 ημέρες από την παραλαβή της συνολικής αγοράς). Από κάθε χρήστη μπορούν να λαμβάνονται έως τρία (3) κουπόνια αξίας €10. Δίνονται για αγορές έως 02/01/2019 και μπορούν να εξαργυρωθούν έως τις 12/01/2019 είτε στα φυσικά μας καταστήματα είτε στο www.kotsovolos.gr είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο" Παραθέτω και την σελίδα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από dim_plo 3
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Επομένως όπως σωστά τόνισε και ο @matrixxx θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον τίτλο το 10 ευρώ κουπόνι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 To εβγαλα παιδια και προσθεσα την πληροφορια και στο 1ο ποστ. 1
dieccast Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ δυνατό σε αυτά τα χρήματα με διαφορά ότι καλύτερο!
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω τι λέτε... μπορεί να είναι καλή τιμή αλλά "Παντόφλα" με οθόνη μόνο 5.2" (~68.6% screen-to-body ratio)... Κάποτε ήταν η αγαπημένη μου μάρκα η Sony με φοβερό design.... βέβαια γούστα είναι αυτά.... 1
dieccast Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Εντάξει αυτό είναι υποκειμενικό! Πάντως το design + τα μπεζελς(που για κάποιους είναι τραγικά ) βγάζουν πολύ premium αίσθηση
anestis3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 παιδιά νομίζω οτι εννοούν πως δίνουν την 10ευρη δωροεπιταγή αν κάνεις αγορά άνω των 75 ευρώ και όχι οτι την εξαργυρώνεις σε παραγγελία άνω των 75. Λέει για αγορά άνω των 75 εώς 2/1 και εξαργύρωση μέχρι τις 12/1 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα