Mpouko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω αν και από που θα μπορούσα να προμηθευτώ τηλεόραση TCL 6 series απι Ελλάδα.. Αν πάλι δεν μπορώ από Ελλάδα από που μου προτείνετε (Ευρώπη) αλλα με την προϋπόθεση να έρθει ζωντανή...
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Η καλη παντος η p607 που υπαρχει στην αμερικη δεν υπαρχει ευρωπη.κοιταζα και εγω.στις ευρωπαικες που κοιταζα δεν εχουν κατι το συγκλονιστικο.παρα πολυ κατωτερες. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ακομα δεν εχω καταληξει.την θελω για το δωματιο.και αυτη η tcl p607 ειναι κτηνος σε χαρακτηριστικα.και συγκρινεται με πολυ ακριβοτερες της samsung η sony.αλλα δυστηχως δεν υπαρχει εδω.απο τι εχω καταλαβει με οτι ερευνα εχω κανει στο νετ μεχρι το χιλιαρικο η samsung παιζει μπαλα μονη της με καλητερη επιλογη την qled 6 σειρα.σε πιο ακριβοτερα μοντελα μπαινουν κιαλες στο παιχνιδι οπως η sony. Εγω εχω σκοπο να χαλασω κανα 600 700αρι και πιστευω η καλητερη επιλογη ειναι καμια samsung nu7 σειρα.το θεμα ειναι αν παει παλι η qled 6 τις γιορτες 900 ευρω ειναι μεγαλος πειρασμος και ειναι πολυ ανωτερη απο την nu 7 σειρα.περιμενω να δω τιμες
Mpouko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Σημερα πηρα την TCL στην Αθηνα αλλα δν απαντησαν γιατι πηρα μετα της 4...Αυριο θα ξαναπαρω να δω αν υπαρχει δυνατοτητα να την κανει καποιο καταστημα εισαγογη...
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Κοιτα μη σε παραμυθιασουν με τιποτα 6σειρα απο αυτες που εχουν εδω οπως την p6006 γιατι καμια σχεση απολυτως.η p607 να φανταστεις εχει full array πανελ.
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Κοιτα μη σε παραμυθιασουν με τιποτα 6σειρα απο αυτες που εχουν εδω οπως την p6006 γιατι καμια σχεση απολυτως.η p607 να φανταστεις εχει full array πανελ. σε τι τιμες παιζουν?
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Η p607 αν δεν κανω λαθος παιζει κανα 600αρι δολλαρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα