Προς το περιεχόμενο

QDI P4I848P - 6AL. Η γνώμη σας;

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα σχετικά φτηνό motherboard για Ρ4 με Intel chipset. Βρήκα αυτό στο e-shop με 70€. Από ΄τοι είδα υποστηρίζει 800mhz fsb, έχει το 848chipset και serial ata. Το έχει κάποιος να μου πει την γνώμη του;

Δημοσ.

μπορει να κανει 70€, αλλα να να θυμασε οτι το φθηνο, θα σου βγει ακριβοτερο στο τελος, ειδικα οταν ειναι και QDI.

καλυτερα παρε ακριβοτερο mobo και φθηνοτερη cpu παρα το αναποδο

Δημοσ.

Γιατί τόσα αρνητικά σχόλια για QDI; Έχω βάλει σε αρκετά PC και δεν είχα προβλήματα. Αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία και για συγκεκριμένο μοντέλο ασ την γράψει.

Δημοσ.

empeiria apo qdi.... paei makria i kolonia.... apo ena lx pou eixa oxi me 440bx alla me lx pou pote den doulepse.... apo mia advance 10b me via pou allaksa ena jumperaki na allasko fsb kai kaike? na sinexiso? mallon kane kalitera ena search na deis posa provlimata exoun vgalei....

gnomi mou osa mobo kai an allaksa panta doulepsa stathera kai aprovlimatista me MSI... bx master kai tora to kt3 ultra statherotata

Δημοσ.

Kατά τη γνώμη μου τα QDI υπήρξαν φιλότιμες προτάσεις στις εποχές του BX με τα Brillianx και του VIA Apollo Pro με το πολύ σταθερό Advance9.Παρόλα αυτά έχει μείνει πολύ πίσω σε features.Αξίζει νομίζω να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάς σε 865PE chipset.

Τέλος αφού έχεις αποφασίσει να πάρεις την QDI γιατί ζητάς γνώμες; :o

Δημοσ.

Είπα ότι ενδιαφέρομαι, όχι ότι έχω αποφασίσει. Αν δεν κάνω λάθος η μοναδική διαφορά μεταξύ 848P και 86PE είναι ότι το πρώτο δεν υποστηρίζει dual channel, κάτι το οποίο δεν με απασχολεί διότι το σύστημα δεν θα δουλεύει απιτητικές εφαρμογές. Ξέρει κάποιος αν στην Ελλάδα υπάρχουν motherboards άλλης μάρκασ με 848P;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...