JTRGamer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Εχω το σύστημα της υπογραφής με την μητρική που φαίνεται στην υπογραφή μου. Και έχω την απορία αν αντικαταστήσω την μητρική μου με κάποια πιο καινούργια θα έχω περισσότερα frames per second στα games? Και αν ναι, ποια μητρική προτεινετε; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από JTRGamer
Dragonitelvl100 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Η μητρικη αποτελει συνδετικο κρικο. Οι καλες μητρικες καθαυτου δεν δινουν επιδοσεις. Μονο π μπορεις σε να κανεις πιο μεγαλο overclock cpu και ραμ, και αυτο κρινει μια καλη μητρικη. Vrm bios και connectivity. Για μενα. Ολα στο ιδιο επιπεδο. 3 1
umbrella co. Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο με μεγαλυτερη καρτα γραφικων (gtx 1070, rx vega) θα ανεβουν τα fps. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από umbrella co. 1
ilos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Στην περίπτωσή σου όχι. Περισσότερα fps θα κέρδιζες αν αποδεδειγμένα το παιχνίδι ήταν cpu bound ή είχες BN στη gpu και είχες μεγαλύτερα περιθώρια oc με τη νέα μητρική. Όμως στον 2600x το stock με pbo είναι ήδη και το μεγαλύτερο single thread boost. Αλλή μια περίπτωση είναι αν αποδεδειγμένα η μητρική throttlare από ένα σημείο και μετά επειδή είχε weak vrms/power design, που δε νομίζω να συμβαινει σε καμία μητρική με ryzen 5 - πόσο μάλλον σε παιχνίδια που δε τεζάρουν και όλα τα threads. Περισότερα fps θα δεις αν αλλάξεις τη κάρτα γραφικών σε πρώτο λόγο και σε δεύτερο αν αλλάξεις τον 2600x με κάποιον από τα zen 2 αν έχεις πάρει πολύ δυνατή κάρτα και την "κόβει" ο 2600x για τα settings που παίζεις. 1 1
leros2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, JTRGamer είπε Καλησπέρα.Εχω το σύστημα της υπογραφής με την μητρική που φαίνεται στην υπογραφή μου. Και έχω την απορία αν αντικαταστήσω την μητρική μου με κάποια πιο καινούργια θα έχω περισσότερα frames per second στα games? Και αν ναι, ποια μητρική προτεινετε; Κάρτα γραφικών, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα