Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ptz13 είπε

PS4 δεν έχω αλλά για ταινίες θα δοκιμάσω και θα σου πω.

Τέλεια θα περιμένω απάντηση γιατί είναι η αλήθεια έχω απογοητευτεί πολύ με το HDR της Aoc και αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα με το φαινόμενο του local dimming μετά την δοκιμή τότε είναι μαζικό το θέμα και μας κοροϊδεύουν χωρίς ντροπή,και η AOC αλλά και η Samsung που τους κατασκευάζει τα δήθεν HDR Monitor 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/12/2019 στις 1:56 ΠΜ, Alexander_Pari είπε

Τέλεια θα περιμένω απάντηση γιατί είναι η αλήθεια έχω απογοητευτεί πολύ με το HDR της Aoc και αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα με το φαινόμενο του local dimming μετά την δοκιμή τότε είναι μαζικό το θέμα και μας κοροϊδεύουν χωρίς ντροπή,και η AOC αλλά και η Samsung που τους κατασκευάζει τα δήθεν HDR Monitor 

Με ταινια που δοκίμασα δεν παρατήρησα κάτι να σου πω την αλήθεια. Αυτο που εχω δει είναι οτι οταν αυξομειώνω την ένταση απο το πληκτρολόγιο (in game) και εμφανίζεται στην οθόνη το εικονίδιο με τη στάθμη της έντασης, τα χρώματα γίνονται πολύ έντονα για 1-2 sec και μετά επανέρχονται.

Επεξ/σία από ptz13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ptz13 είπε

Με ταινια που δοκίμασα δεν παρατήρησα κάτι να σου πω την αλήθεια. Αυτο που εχω δει είναι οτι οταν αυξομειώνω την ένταση απο το πληκτρολόγιο (in game) και εμφανίζεται στην οθόνη το εικονίδιο με τη στάθμη της έντασης, τα χρώματα γίνονται πολύ έντονα για 1-2 sec και μετά επανέρχονται.

Τότε μάλλον μόνο εγώ έχω πέσει στο Monitor που πάσχει από local dimming με το HDR ενεργοποιημένο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alexander_Pari είπε

Τότε μάλλον μόνο εγώ έχω πέσει στο Monitor που πάσχει από local dimming με το HDR ενεργοποιημένο

απενεργοποιειται απο τα win ,ψαξε .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 3DJIN είπε

απενεργοποιειται απο τα win ,ψαξε .

Δες σε τυπική δυναμική εικόνα SDR δεν υπάρχει θέμα σε ταινίες και game αλλά αν θέλω HDR ενεργοποιημένο από τα Win τότε δυστυχώς το φαινόμενο αυτό δίνει ρεσιτάλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

επειδή σκέφτομαι και εγώ την αγορά του monitor και θα πάω από 23'' σε 32'', ποια είναι μια καλή απόσταση θέασης της 32''αρας;

η απόσταση που θα έχω εγώ είναι περίπου 60 εκ.

Επεξ/σία από livadaki
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 3DJIN είπε

υποκειμενικο ειναι,εγω καθομαι απο 80 μεχρι 110 cm 

60cm μου φαινονται λιγα

Την παρήγγειλα από Amazon. Αν μου φανεί υπερβολικά μεγάλη, την επιστρέφω και πάω για 27".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...