Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι άψογη σχεδόν στα πάντα, εκτός από το HDR που στο δικό μου Monitor υπάρχει το γνωστό φαινόμενο του HDR Flickering.
Οταν παρακολουθώ ταινίες και παίζω Games υπάρχει μια αυξομείωση φωτεινότητας που δεν ξέρω από τι προκαλείτε.
Πραγματικά αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα, είτε με το συγκεκριμένο προϊόν είτε, με κάποιο άλλο της AOC που υποστηρίζει HDR, ας το αναφέρει στα σχόλια για να το συζητήσουμε.

Επεξ/σία από Alexander_Pari
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να παιξει καλα (παρολο που ειναι ψευτο-hdr) πρεπει να το υποστηριζει και η εφαρμογη και για καλυτερο αποτελεσμα να το εχεις κλειστο στις ρυθμισεις των win.Μονο σε καποια games που το εχουν ως επιλογη ειναι ικανοποιητικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα Games στο pc παλεύεται αλλά με το ps4 και με ταινίες το Flickering με έχει κουράσει και αυτές οι σπαστικες αυξομειώσεις φωτεινότητας δεν λένε να εξαφανιστούν.

Επεξ/σία από Alexander_Pari
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα κι εγώ στο club (περίπου δηλαδή γιατί δεν έχει έρθει ακόμα) και ανυπομονώ. Ας όψεται το amazon που αναγκάστηκα να ακυρώσω τη Z35p και δεν μπορούσα να πείσω τον εαυτό μου να δώσω 750+ για το AG352UCG6.

Επεξ/σία από ptz13
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερίζω την παρέα. Παρέλαβα χτες και μπορώ να πω οτι οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Σε πρώτη φάση χρησιμοποίησα τις ρυθμίσεις του tft central 

Brigthness 25

Contrast 50

Eco mode  Standard

Colour temp User

Gamma gamma1

RGB 47, 50, 38

Σε τανίες και youtube βίντεο μου φαίνονται μια χαρά αλλα σε browsing και ειδικά gaming κάτι με χαλάει στα χρώματα.  Στο BF V για παράδειγμα αν δεν χρησιμοποιήσω κάποιο απο τα gaming presets τα χρώματα ειναι πολύ μουντά.

Εσεις τι ρυθμίσεις έχετε κάνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ptz13 είπε

Καλημερίζω την παρέα. Παρέλαβα χτες και μπορώ να πω οτι οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Σε πρώτη φάση χρησιμοποίησα τις ρυθμίσεις του tft central 

Brigthness 25

Contrast 50

Eco mode  Standard

Colour temp User

Gamma gamma1

RGB 47, 50, 38

Σε τανίες και youtube βίντεο μου φαίνονται μια χαρά αλλα σε browsing και ειδικά gaming κάτι με χαλάει στα χρώματα.  Στο BF V για παράδειγμα αν δεν χρησιμοποιήσω κάποιο απο τα gaming presets τα χρώματα ειναι πολύ μουντά.

Εσεις τι ρυθμίσεις έχετε κάνει;

Οι ρυθμίσεις του TFT central δεν κάνουν για gaming αλλά για όλα τα υπόλοιπα, είναι λογικό να μην σου αρέσουν. 

Τα 3 Gaming Presets είναι ψιλό καλά πάντως. 

Ένα που έφτιαξα και χρησιμοποιώ: 

Brigthness 78

Contrast 50

Gamma gamma1

Shadow Control: 50 

Game color: 10

Ps: Οπωσδήποτε το Low Input lag: ON

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα διάφορες δοκιμές και από ότι βλέπω με το HDR στο auto  τα χρώματα είναι αρκετά ζωντανά in game. Με μειονεκτημα βεβαια την κουραση που προκαλει στα ματια λογω φωτεινοτητας. Κατέβασα και το g-menu και έφτιαξα ένα custom profile  αλλά δεν έχω καταφέρει να το αντιστοιχίσω σε ένα απο τα gamer 1-3 ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο (δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας).

Επεξ/σία από ptz13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω εσεις αλλα εγω αγορασα το asus xg32vq 1440p 32αρι και το σκυλομετανιωσα.πιστευω σε αυτες τις ιντζες πρεπει η οθονη να ειναι 4κ και να την σηκωνει και η καρτα βεβαια.διαφορετικα 27αρι για 1440p.η αναλυση δεν με ενθουσιασε.πιο.πολυ για 1080 μου κανει παρα για 1440.

Edit: για να μην παρεξηγηθώ η οθονη τα σπαει ετσι.αλλα δεν εχει αυτην την κρυσταλινη εικονα που περιμενα λογο 32αρας.πιστευω σε 27 θα ηταν παρα πολυ καλητερη

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν ξερω εσεις αλλα εγω αγορασα το asus xg32vq 1440p 32αρι και το σκυλομετανιωσα.πιστευω σε αυτες τις ιντζες πρεπει η οθονη να ειναι 4κ και να την σηκωνει και η καρτα βεβαια.διαφορετικα 27αρι για 1440p.η αναλυση δεν με ενθουσιασε.πιο.πολυ για 1080 μου κανει παρα για 1440.

Edit: για να μην παρεξηγηθώ η οθονη τα σπαει ετσι.αλλα δεν εχει αυτην την κρυσταλινη εικονα που περιμενα λογο 32αρας.πιστευω σε 27 θα ηταν παρα πολυ καλητερη

Αν κάθεσαι πολύ κοντά όντως μπορείς να διακρίνεις αρκετές διαφορες τις 27αρας με την 32αρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Μα έχει το ίδιο ppi με μια οθόνη FHD (1980x1200)  16x10 widescreen.

Κρυστάλλινη εικόνα σε VA panel δεν θα δεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Μα έχει το ίδιο ppi με μια οθόνη FHD (1980x1200)  16x10 widescreen.

Κρυστάλλινη εικόνα σε VA panel δεν θα δεις.

Δςν πιστευω οτι ειναι το va αλλα οι ιντζες.va εχει και η xf9005 που εχω σπιτι και σου πεφτει το σαγονι.παιδια μη παρεξηγηθώ προσοχη.η οθονη ειναι ολα τα λεφτα.πιστευω με εχει επηρεασει και η τηλεοραση μου που εχει εντελως κρυσταλλινη οθονη.αλλα συνεχιζω να υποστηριζω οτι ακριβως τα ιδια σπεκ που εχει αυτη ,(γιατι εχει καλα σπεκς) σε 27αρι θα ηταν ακομη καλητερη.

Edit: μετα απο ενα factory reset  η εικονα πηρε τρομερο boost,αφου αμεσως τραβηξα βιντεο για να το δω και εγω ο ιδιος στο youtube.μαλλον την ειχα κανει χαλια με το πειραξε πειραξε ολη την ωρα απο οταν την πηρα .την ειχα ξεθωριασει. Θα το ανεβασω και εδω

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
Στις 11/12/2019 στις 9:48 ΜΜ, ptz13 είπε

Έκανα διάφορες δοκιμές και από ότι βλέπω με το HDR στο auto  τα χρώματα είναι αρκετά ζωντανά in game. Με μειονεκτημα βεβαια την κουραση που προκαλει στα ματια λογω φωτεινοτητας. Κατέβασα και το g-menu και έφτιαξα ένα custom profile  αλλά δεν έχω καταφέρει να το αντιστοιχίσω σε ένα απο τα gamer 1-3 ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο (δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας).

Το HDR σε ταινίες η αν έχεις ps4 σου έχει προκαλέσει Flickering η κάποιο φαινόμενο local dimming?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alexander_Pari είπε

Το HDR σε ταινίες η αν έχεις ps4 σου έχει προκαλέσει Flickering η κάποιο φαινόμενο local dimming?

PS4 δεν έχω αλλά για ταινίες θα δοκιμάσω και θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...