Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/12/2018 στις 2:36 ΜΜ, birel-motosport είπε

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η κάρτα γραφικών για να τεστάρω την οθόνη

σαν πρώτη άποψη που την έβαλα σε μία 970 η οθόνη ανταποκρίνεται πολύ καλά ωραία χρώματα ωραίες γωνιές Η ανάλυση για τις ίντσες είναι πολύ καλή

Μόλις έρθει η κάρτα θα τη δοκιμάσω σε παιχνίδια και θα σας πω

Μπορείς να μου μετρήσεις το ύψος της οθόνης όταν την έχεις ρυθμισμένη τέρμα κάτω (Όποτε και αν μπορείς)? Θέλω να δω αν με χωράει :P

Αυτο το HDR τι το βάζουν και ανεβαίνει η τιμή  .... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για το χρόνο και τις φωτό σου. Μπορείς να μου πείς τι είναι αυτό το τηλεκοντρόλ και σε τι χρησιμέυει; Και αν η εγκατάσταση του είναι προαιρετική (δηλ να μην το βάλουμε καν).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Μπήκα και εγω στο club. Μόλις την παρήγγειλα  :)

Αθλια οθονη τι τη πηρες.Χαλια τα 144 :P

Αντε με το καλο να ερθει μπας και χτυπας τιποτα.Που θα τη χωρεσεις τελικα?Θα ξυλωσεις ραφια?

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αθλια οθονη τι τη πηρες.Χαλια τα 144 :P

Αντε με το καλο να ερθει μπας και χτυπας τιποτα.Που θα τη χωρεσεις τελικα?Θα ξυλωσεις ραφια?

E ναι ένα ράφι θα μας χαιρετήσει... 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την παραλαμβάνω με το καλό αύριο-μεθαύριο από Msystems στα 515 ευρώ τελική τιμή :)

η γερασμένη πλέον Dell u2711 μετά από 9 χρόνια σχεδόν λειτουργίας, ηρθε η ωρα να βγει στη σύνταξη :D 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LEFteriz είπε

Την παραλαμβάνω με το καλό αύριο-μεθαύριο από Msystems στα 515 ευρώ τελική τιμή :)

η γερασμένη πλέον Dell u2711 μετά από 9 χρόνια σχεδόν λειτουργίας, ηρθε η ωρα να βγει στη σύνταξη :D 

Αν μπορείς γράψε με δύο προτάσεις τις διαφορές ανάμεσα στην καινούργια και την παλιά οθόνη σου σε σχέση με την καθαρότητα στο κείμενο, τις φωτογραφίες και το πόσο ξεκούραστη είναι η καθεμία, θα το εκτιμούσα πολύ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ την 2711 έχω εδώ και 8+ χρόνια και ψειρίζω την μαϊμού για το ποιά θα την αντικαταστήσει. Δυστυχώς σε κάποιους τομείς είχε θέσει τόσο ψηλά τον πήχη που ακόμα και σήμερα φοβάμαι ότι ίσως πάμε και για υποβάθμιση. 😕

αναμένω με την σειρά μου ό,τι και ο elpenor. 😁

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

Ήθελα μια αλλαγή κυρίως για τα Hz , την ποιότητα εικόνας άντε και λίγο το μέγεθος.  Είχα για μερικές μέρες μια ASUS 27αρα και η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη. φωτεινότητα, χρώματα ήταν μέρα με τη νύχτα (για το 100+ refresh rate δε χρειάζεται να πω κάτι, μαγεία) , είναι και αυτό το grain επιστρωμα που εχει η 2711 καταλαβαινεις τι εννοω μιας και την εχεις. 

Τουλάχιστον στην καινούργια δε θα χρειαστεί να πειράξω το DPI , γιατί στην dell το έχω μόνιμα στα 125% αλλιώς είναι ψείρες όλα. 

Επίσης αν και στην αρχή ήμουν για 34 ultrawide των 1000+ ευρώ, αποφάσισα να μην δώσω τόσα  λεφτά, δηλαδη αυτη να με βγαλει καμια 5ετια ωστε μετά να παω σε καλύτερη με σωστό HDR10 που θα είναι τότε κ, νεότερες τεχνολογίες κλπ..

Δημοσ.

Πραγματικά απορώ πως το τηλεκοντρόλ για το OSD δεν είναι γίνει ακόμα στάνταρτ στις οθόνες. 

Εχω οθόνη των 2000 ευρώ και δεν έχει.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...