Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Insomniacs. Είμαι σε αγορά νέας οθόνης γιατί η τρέχων οθόνη που έχω, η LG 23MP68VQ αν και εξαιρετικά καλούτσικη για τα λεφτά της, την βρίσκω κάπως μικρή για τα γούστα μου και βέβαιως θα ήθελα να δοκιμάσω το 144Hz gaming.

Μετά απο ψάξιμο στο Skroutz, κατέληξα στην AOC AG322QC4 που με λίγα λόγια, είναι VA 32αρα 1440p 144hz, με HDR και Freesync2. Πιστέυω ότι μάλλον είναι η καλύτερη που υπάρχει στη τιμή των 500 ευρώ. Ποιά είναι η γνώμη σας, αξίζει να προχωρήσω στην αγορά της ή έχετε καμιά καλύτερη πρόταση;

Αν χρειαστούν, τα τεχν. χαρακτηριστικά του PC μου είναι τα εξής:

• CPU: AMD Ryzen 7 1700
  • MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5
  • RAM: G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3000MHz
  • GPU: AMD Sapphire Radeon RX580 Nitro+ 8GB
  • PSU: Corsair RMx 750W Gold

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Alexaras1991
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε

Καλησπέρα Insomniacs. Είμαι σε αγορά νέας οθόνης γιατί η τρέχων οθόνη που έχω, η LG 23MP68VQ αν και εξαιρετικά καλούτσικη για τα λεφτά της, την βρίσκω κάπως μικρή για τα γούστα μου και βέβαιως θα ήθελα να δοκιμάσω το 144Hz gaming.

Μετά απο ψάξιμο στο Skroutz, κατέληξα στην AOC AG322QC4 που με λίγα λόγια, είναι VA 32αρα 1440p 144hz, με HDR και Freesync2. Πιστέυω ότι μάλλον είναι η καλύτερη που υπάρχει στη τιμή των 500 ευρώ. Ποιά είναι η γνώμη σας, αξίζει να προχωρήσω στην αγορά της ή έχετε καμιά καλύτερη πρόταση;

Αν χρειαστούν, τα τεχν. χαρακτηριστικά του PC μου είναι τα εξής:

• CPU: AMD Ryzen 7 1700
  • MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5
  • RAM: G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3000MHz
  • GPU: AMD Sapphire Radeon RX580 Nitro+ 8GB
  • PSU: Corsair RMx 750W Gold

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν θα ποιασεις ποτε τα 144hz σε αυτη την αναλυση....... κανα 60αρι στα νεα games με υποχωρησεις

Δημοσ.

Λογικά θα την αναβαθμίσω του χρόνου με καμιά Navi. Για τώρα στο CSGO και Heroes of the Storm ήδη πιάνει γύρω στα 200fps άνετα με 1440p virtual super resolution που δοκίμασα οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε κανε μου τη χαρη και παρε την qcx απο το msystems μπας και ανεβασουν την c4 που εχω βαλει στο ματι

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Έχει τίποτα το κακό το κατάστημα αυτό;

Μένω κάπου 20 λεπτά απο αυτό αλλά μάλιστα δεν έχω ξαναψωνίσει απο κει. 

Ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμο και σε άλλα καταστήματα; Κατά προτίμηση στη Θεσσ/νικη.

Δημοσ.

Απλώς προσπαθώ να πάρω το κατάστημα τηλέφωνο εδώ και δύο εβδομάδες τους έστειλα e-mail και ισχυρίστηκαν ότι έχει πρόβλημα το τηλεφωνικό κέντρο

δηλαδή έρχονται γιορτές και Απλώς δεν τους ενδιαφέρει να έχουνε τηλέφωνο πάρε και κατάλαβε

Δημοσ.
Στις 14/12/2018 στις 3:43 ΜΜ, 3DJIN είπε

να αποφυγουμε και τα ΤΝ και μετα και τα τυπου ips ε?

Θα προτιμουσα ενα καλο ΤΝ 8bit, παρα ενα VA.
Ξαναλεω ειναι προσωπικη αποψη, οχι νομος.
Αλλα απο αυτα που εχω διαβασει σε τοσα forum, ειδα οτι ουτε για browsing ειναι λογω θολων γραμματοσειρων , ουτε για gaming λογω του υψηλου response time.
Μονο για ταινιες λογω του contrast αξιζει.
Ξαναλεω αποψη μου, επειδη ειμαι ψειρας. Ημουν ετοιμος να παραγγειλω VA πανελ.
Απο κοντα που ειδα ενα στο πλαισιο, δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το μαυρο του, δηλαδη δεν πλησιαζει καν σε OLED.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η δικια μου γνωμη ειναι οτι και οι τρεις βασικοι τυποι πανελ ειναι της πλακας,απο κει και περα αναλογα τι θελει να κανει ο καθενας και εκ των προτερων γνωριζοντας οτι θα συμβιβαστει τοτε επιλεγει,αυτο για το browsing οποιος το εγραψε και το διαβασες απλα ειναι επικινδυνος και ασχετος και λογικα θα ειχε κανει καποιου ειδους strech στην οθονη.

Επεξ/σία από 3DJIN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...