akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σας. δυστηχως μολις εμεινα απο συμπλεκτη και ετυχε σε περιοδο που χρειαζομαι το αυτοκινητο. Εψαξα σε διαφορα ονλαιν μαγαζια αλλα μου βγαζει πολλους συμπλεκτες και με διαφορες διαμετρους. Ειλικρινα δεν ξερω ποιος κανει για το αυτοκινητο μου. Μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εγω δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα on line μαγαζια ...Θελει γνωσεις και παλι δεν μπορεις να εισσαι σιγουρος αν κανει το ανταλλακτικο .
akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1ον δε θα τον αλλαξω μονος μου. και 2ον ουτε εγω τα εμπστευομαι. απλα θελω να συγκρινω τιμες και να τον παρω οπου βρω φθηνοτερα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akis_supernatural είπε 1ον δε θα τον αλλαξω μονος μου. και 2ον ουτε εγω τα εμπστευομαι. απλα θελω να συγκρινω τιμες και να τον παρω οπου βρω φθηνοτερα Πιθανη διαφορα τιμης ακομα και αν το ανταλλακτικο ειναι ενταξει ισως την χασεις απο φουσκωμενη εργασια απο το συνεργειο αφου δεν θα κερδισει απο το ανταλλακτικο .
akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Πιθανη διαφορα τιμης ακομα και αν το ανταλλακτικο ειναι ενταξει ισως την χασεις απο φουσκωμενη εργασια απο το συνεργειο αφου δεν θα κερδισει απο το ανταλλακτικο . εχω γνωστο μαστορα που ειναι φιξ η τιμη. Οποτε ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει. Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίρνεις μαζι σου την αδειας κυκλοφορίας και αρχίζεις τα τηλεφωνα ή τις βολτες, για να εισαι σίγουρος για ονλινε αγορα πρέπει να γνωρίζεις το part number Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από NikosKallithea
akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Παίρνεις μαζι σου την αδεις κυκλοφορίας και αρχιζεις τα τηλεφωνα ή τις βολτες, για να εισαι για ονλινε αγορα πρέπει να γνωρίζεις το part number μπορει καποιος να εχει το ιδιο αυτοκινητο και να γνωριζει... οποτε πριν κανω αυτο που λες ας περιμενω λιγο. Σε ευχαριστω παντως
spyros007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αφου εχεις γνωστο μαστορα γιατι δεν ρωτάς αυτον 1
akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αφου εχεις γνωστο μαστορα γιατι δεν ρωτάς αυτον μια βοηθεια ζητησα αν γνωριζει καποιος. γιατι πρεπει να το φερνουμε τοσο πολυ γυρα? ρωτησα κατι συγκεκριμενο αν γνωριζει καποιος μου απανταει. και για να σου λυσω και την απορια δεν ξερει ακριβως τι διαστασεις θελει. απλα θα του παω το ανταλλακτικο και θα μου το αλλαξει
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε μια βοηθεια ζητησα αν γνωριζει καποιος. γιατι πρεπει να το φερνουμε τοσο πολυ γυρα? ρωτησα κατι συγκεκριμενο αν γνωριζει καποιος μου απανταει. και για να σου λυσω και την απορια δεν ξερει ακριβως τι διαστασεις θελει. απλα θα του παω το ανταλλακτικο και θα μου το αλλαξει .....Ωραιος μαστορας !!! Να μην ξερει δεκτο αλλα να μην μπορει να μαθει απαραδεκτο . 5
vasilis7700 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε και για να σου λυσω και την απορια δεν ξερει ακριβως τι διαστασεις θελει. απλα θα του παω το ανταλλακτικο και θα μου το αλλαξει 😂😂😂😂 μαστορας απο τα lidl
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν γνωρίζει ο μάστορας το λύνει το παίρνει μαζί του το κοπανάει στο μπάγκο του μητσου με τα ανταλλακτικά και του λεει ρε μλκα αυτό το έχεις; 2
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akis_supernatural είπε Καλησπερα σας. δυστηχως μολις εμεινα απο συμπλεκτη και ετυχε σε περιοδο που χρειαζομαι το αυτοκινητο. Εψαξα σε διαφορα ονλαιν μαγαζια αλλα μου βγαζει πολλους συμπλεκτες και με διαφορες διαμετρους. Ειλικρινα δεν ξερω ποιος κανει για το αυτοκινητο μου. Μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω! Βάζεις την άδεια κυκλοφορίας μπροστά σου.Μπαίνεις π.χ. εδώ βρίσκεις το δικό σου αυτοκίνητο μοντέλο ίπππους κ.λ.π. τους λες αριθμό πλαισίου και ότι άλλο σου ζητήσουν και θα σου που αυτοί ποιον πρέπει να πάρεις. Αν δεν ξέρουν και δεν βρεθεί κάποιος από το φόρουμ να γνωρίζει δυστυχώς θα πρέπει να πας στο μάστορα να τον βγάλει και να παραγγείλει το ακριβές ανταλακτικό. Edit.Και για το φίλο παραπάνω το Lidl βγάζει καταπληκτικούς μαστόρους αυτοκινήτων. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ακόμα και ο αριθμός πλαισίου δεν είναι σιγουριά. Με αυτόν για βάση πήρα από internet μια τάπα που κλείνει την τρύπα έλξης σε προφυλακτήρα C1 και δεν έκανε. Την επέστρεψα μου επέστρεψαν τα λεφτά και πήγα σε Citroen. Πάλι δεν έκανε... Είχε γίνει μια ελάχιστη αλλαγή από το εργοστάσιο και παρήγγειλαν άλλη με βάση διαστάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα