mrvaggos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα είναι η πρώτη αγορά μηχανικού πληκτρολογίου και έχω καταλήξει στο motospeed ck104 λόγω και περιορισμένου μπάτζετ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν θα επιλέξω αυτο με τα blue switch ή τα red. Γράφω αρκετά και το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι το λολ. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ
Leleouras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ανοίγεις youtube γράφεις blue switches vs red switches ανοίγεις ήχο ακούς και βλέπεις το βίντεο που επιλέξεις = profit ps τα blue κάνουν υπερβολικό θόρυβο κατεμέ Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από Leleouras
mrvaggos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Έχω δει βίντεο. Και γνωρίζω ότι τα κόκκινα είναι πιο αθόρυβα και καλύτερα για gaming αλλά αν υπάρχει διαφορά ως προς το πάτημα. Το ένα θέλει 60 gr πίεση το άλλο 50. Επειδή είναι πιο ελαφρύ μήπως δεν βολεύει για γράψιμο
e-tic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Θα σου έλεγα να πας σε κάποιο μαγαζί που έχουν δείγμα για να το δοκιμάσεις πρώτα. Εγώ είχα πάρει μηχανικό και μετά απο 3-4 μήνες που δεν κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου οτι είναι ωραίο, βολικό, εύχρηστο κτλ. επέστρεψα σε κλασσικό πληκτρολόγιο με μεμβράνη.
eselor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα η ερώτηση μου είναι η εξής : Αξίζει με ελληνικούς χαρακτήρες ή χωρίς; 😁 (Εγώ προσωπικά θα αγοράσω το Red, διότι μου θα με ενοχλεί ο πολύς θόρυβος + δεν έχω θέμα με το γράψιμο) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από eselor
Dantε Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εχουν περασει απο τα χερια μου και οι κοκκινοι και οι μπλε του 104. Οι μπλε ειναι πολυ καλοι για πληκτρολογηση αλλα πολυ θορυβωδεις.Οι κοκκινοι πιο νορμαλ. Διαφορα στη δυναμη του πατηματος δε καταλαβα ιδιαιτερα.Ισως να ηθελε λιγη παραπανω ο μπλε για να κανει το κλικ... Αν δεν υπαρχει θεμα με το θορυβο,θα σου ελεγα μπλε. 1
mrvaggos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 ωραια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα δω ποιο θα παρω τελικα
pmav99 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 @mrvaggos Αν μπορείς να το δοκιμάσεις είναι το καλύτερο. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Προσωπικά μου αρέσει να είναι tactile όταν πληκτρολογώ. Τελικά πάντως μην νομίζεις ότι έχει τόση μεγάλη σημασία ή διαφορά. Marketing είναι κυρίως. Σε όλα συνηθίζεις. @eselorΤο μηχανικό πληκτρολόγιο είναι ακριβό gadget το οποίο για να δικαιολογήσει με κάποιο τρόπο τα λεφτά του, πρέπει να γράφεις όλη μέρα. Αν γράφεις όλη μέρα θα κουτσο-ξέρεις και τυφλό, οπότε τα σύμβολα πάνω στο πληκτρολόγιο δύσκολο να σε απασχολούν 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα