Προς το περιεχόμενο

NIKON DSLR D3400 η D3500;

rockmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To Πλαισιο εχει νομοζω σε προσφορα την 3500 με 18-55vr , 70-300vr ,τσαντα μεταφορας, τριποδο, καρτα μνημης στα 449 ευρω. Αν σε παιρνει οικονομικα παρτην χθες. Οι φακοι ειναι της σειρας af-p βεβαια αλλα δεν πειραζει κατα καθολου. Αν μαθεις τοσο πολυ και δε σου "φτανουν" οι φακοι, δε θα σου αρκουν ουτε οι οικονομιμες dslr οποτε παλι ολα απο την αρχη θα πρεπει να τα παρεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, giorgos2187 είπε

To Πλαισιο εχει νομοζω σε προσφορα την 3500 με 18-55vr , 70-300vr ,τσαντα μεταφορας, τριποδο, καρτα μνημης στα 449 ευρω. Αν σε παιρνει οικονομικα παρτην χθες. Οι φακοι ειναι της σειρας af-p βεβαια αλλα δεν πειραζει κατα καθολου. Αν μαθεις τοσο πολυ και δε σου "φτανουν" οι φακοι, δε θα σου αρκουν ουτε οι οικονομιμες dslr οποτε παλι ολα απο την αρχη θα πρεπει να τα παρεις!

Καλη επιλογη ειναι και η d3500 με τον 18-105 στα 450 ευρω στο mediamarkt

3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Καλη επιλογη ειναι και η d3500 με τον 18-105 στα 450 ευρω στο mediamarkt

Κερδιζεις στο πλεονεκτημα του οτι θα εχεις ενα φακο και δε θα χρειαζεται ν αλλαζεις, αλλα η υπαρξη τηλεφακου νομιζω δεν εχει ανταγωνισμο. Και τι δε θα δινα να υπηρχε τετοια προσφορα οταν ψωνιζα εγω

10 λεπτά πριν, giorgos2187 είπε

Κερδιζεις στο πλεονεκτημα του οτι θα εχεις ενα φακο και δε θα χρειαζεται ν αλλαζεις, αλλα η υπαρξη τηλεφακου νομιζω δεν εχει ανταγωνισμο. Και τι δε θα δινα να υπηρχε τετοια προσφορα οταν ψωνιζα εγω

Εγω πηρα black friday την 3400 με τον 18-105 τσαντα και καρτα μνημης στα 400 ευρω,καλο deal?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Εγω πηρα black friday την 3400 με τον 18-105 τσαντα και καρτα μνημης στα 400 ευρω,καλο deal?

Πολύ καλό! Το είχα προτείνει σε κάποιο άλλο παιδί εδώ σε θέμα που έψαχνε τότε μηχανή.

Επεξ/σία από stratigos24

16 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Ναι αμε, πολυ καλο. Ειδικα αν σκεφτεις οτι εγω πηρα d3400 με af-p 18-55vr στα 449 ευρω....

2 ώρες πριν, giorgos2187 είπε

Ναι αμε, πολυ καλο. Ειδικα αν σκεφτεις οτι εγω πηρα d3400 με af-p 18-55vr στα 449 ευρω....

Το επέλεξες. Είχες διαβάσει ότι στο e-infin είχε 70 ευρώ λιγότερα.

4 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Το επέλεξες. Είχες διαβάσει ότι στο e-infin είχε 70 ευρώ λιγότερα.

Δεν την πηρα τωρα φιλε μου.... Οταν την πηρα εγω, αυτη ηταν η καλυτερη και μοναδικη προσφορα γι αυτο το πακετο. Δεν υπηρχε τιποτα αλλο. Μονο της d3300 με δυο φακους στα 500 ευρω αλλα δεν την προλαβα... Τοτε....

12 λεπτά πριν, giorgos2187 είπε

Δεν την πηρα τωρα φιλε μου.... Οταν την πηρα εγω, αυτη ηταν η καλυτερη και μοναδικη προσφορα γι αυτο το πακετο. 

Η d3400 στο e-infin , ήταν πάντα φθηνότερη από εδώ. Όταν εσύ την πήρες με τον 18-55vr 450 ευρώ , εκεί , την είχαν κάπου 390. Επέλεξες ελληνικό κατάστημα και πλήρωσες παραπάνω. 

Το Μάϊο που πήρα το σώμα της d610 στο e-infin , είχε 850 ευρώ. Εδώ είχε 1350 ευρώ. Τώρα εδώ έχει χαμηλότερη τιμή 1180 ευρώ , στο e-infin έχει 765 ... αυτά ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...