koooleeek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, drdedus είπε Avira vpn σήμερα δωρεάν για 6 μήνες Link?
SATELLITE Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, koooleeek είπε Link? https://www.heise.de/download/blog/Avira-Phantom-VPN-Pro-4235207 1 2
kyrstallone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο στα Γερμανικά είναι; Αν αλλάζει η γλώσσα ξέρει κανείς πως; 11 λεπτά πριν, kyrstallone είπε Μόνο στα Γερμανικά είναι; Αν αλλάζει η γλώσσα ξέρει κανείς πως; Όλα καλά
enteacher04 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, kyrstallone είπε Μόνο στα Γερμανικά είναι; Αν αλλάζει η γλώσσα ξέρει κανείς πως; Όλα καλά Οταν κλικαρεις στο λινκ που σου στέλνει η avira, πας στη σελίδα του λογαριασμού σου και εκεί πατάς στο my account πάνω αριστερά. Εκεί, διαλέξεις ως γλώσσα τα αγγλικα. Μετά, πηγαίνεις στο my subscriptions, και από εκεί έχει επιλογή για download του προγράμματος, αλλά αυτή τη φορά ο installer είναι στην αγγλική έκδοση. Οπότε απλά εγκατέστησε το πρόγραμμα από τον αγγλικό installer, και όχι το γερμανικό που έρχεται by default. Μόλις το δοκίμασα, δούλεψε μια χαρά 1 3
kyrstallone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, enteacher04 είπε Οταν κλικαρεις στο λινκ που σου στέλνει η avira, πας στη σελίδα του λογαριασμού σου και εκεί πατάς στο my account πάνω αριστερά. Εκεί, διαλέξεις ως γλώσσα τα αγγλικα. Μετά, πηγαίνεις στο my subscriptions, και από εκεί έχει επιλογή για download του προγράμματος, αλλά αυτή τη φορά ο installer είναι στην αγγλική έκδοση. Οπότε απλά εγκατέστησε το πρόγραμμα από τον αγγλικό installer, και όχι το γερμανικό που έρχεται by default. Μόλις το δοκίμασα, δούλεψε μια χαρά Ναι και εγώ αυτό έκανα και δούλεψε
BigNickDigger Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Σιγουρα δουλεύει με την αλλαγή στα Αγγλικά? Γιατί εμένα μου βγάζει αυτό:
geornirv Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Εγω το εκανα απο το κινητο και ολα καλα. Ενεργοποιηθηκε για 6 μηνες
vjshadow Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Το εγκατέστησα στο λάπτοπ και στο κίνητο. Στην εφαρμογή γράφει 1 μέρα, αλλά στο σάιτ είναι για 183 μέρες.
koooleeek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/12/2018 στις 11:33 ΜΜ, BigNickDigger είπε Σιγουρα δουλεύει με την αλλαγή στα Αγγλικά? Γιατί εμένα μου βγάζει αυτό: Και εμένα το ίδιο βγάζει στην εφαρμογή (αγγλικά το γύρισα και εγώ) αλλά μέσα στο site το έχει σωστά όπως είπε και ο @vjshadow. Εγώ ρε παιδιά έχω ένα άλλο πρόβλημα μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι πρωτάρης στο θέμα του VPN και έκανα την αρχή με το συγκεκριμένο. Όταν ανοίξω κάποιον σελιδοδείκτη μου τον ανοίγει κανονικά. Όταν μπω στο Google και δοκιμάσω να κάνω αναζήτηση κάτι, από την αναζήτηση τότε μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι είναι αυτό και γιατί δεν εμφανίζει αποτελέσματα; 🤔 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από koooleeek
enteacher04 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Σήμερα, τελευταία μέρα της προσφοράς, έχει δωρεάν για ένα χρόνο το antivirus F-Secure Safe, κ το VPN F-Secure Freedom https://www.chip.de/events/adventskalender Απλά κλικαρετε στη σημερινή ημερομηνία, κ θα σας πάει στην ανάλογη σελίδα
dagalis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 καλημερα παιδια εχει αλλος θεμα με το avast premier που το πηραμε απο δω https://www.computerbild.de/Download-Adventskalender-2018-22690701.html σημερα μου εβγαλε κιτρινο τριγωνο και πηγαινοντας στις αδειες χρησης μου μου λεει κατι πηγε στραβα δοκιμαστε ξανα και πουθενα η αδεια
enteacher04 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, dagalis είπε καλημερα παιδια εχει αλλος θεμα με το avast premier που το πηραμε απο δω https://www.computerbild.de/Download-Adventskalender-2018-22690701.html σημερα μου εβγαλε κιτρινο τριγωνο και πηγαινοντας στις αδειες χρησης μου μου λεει κατι πηγε στραβα δοκιμαστε ξανα και πουθενα η αδεια Μόλις το δοκίμασα, λειτουργεί κανονικά. Πάντως, είναι λίγο αργό, τουλάχιστον σε εμένα, και ευτυχώς χρησιμοποιώ αυτό το VPN που έδωσε στις 24/12 το chip και το ανέφερα παραπάνω (VPN F-Secure Freedom) - είναι πολύ πιο γρήγορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα