Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο στα Γερμανικά είναι; Αν αλλάζει η γλώσσα ξέρει κανείς πως;

11 λεπτά πριν, kyrstallone είπε

Όλα καλά

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kyrstallone είπε

Όλα καλά

Οταν κλικαρεις στο λινκ που σου στέλνει η avira, πας στη σελίδα του λογαριασμού σου και εκεί πατάς στο my account πάνω αριστερά. Εκεί, διαλέξεις ως γλώσσα τα αγγλικα.

Μετά, πηγαίνεις στο my subscriptions, και από εκεί έχει επιλογή για download του προγράμματος, αλλά αυτή τη φορά ο installer είναι στην αγγλική έκδοση. Οπότε απλά εγκατέστησε το πρόγραμμα από τον αγγλικό installer, και όχι το γερμανικό που έρχεται by default.

Μόλις το δοκίμασα, δούλεψε μια χαρά

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, enteacher04 είπε

Οταν κλικαρεις στο λινκ που σου στέλνει η avira, πας στη σελίδα του λογαριασμού σου και εκεί πατάς στο my account πάνω αριστερά. Εκεί, διαλέξεις ως γλώσσα τα αγγλικα.

Μετά, πηγαίνεις στο my subscriptions, και από εκεί έχει επιλογή για download του προγράμματος, αλλά αυτή τη φορά ο installer είναι στην αγγλική έκδοση. Οπότε απλά εγκατέστησε το πρόγραμμα από τον αγγλικό installer, και όχι το γερμανικό που έρχεται by default.

Μόλις το δοκίμασα, δούλεψε μια χαρά

Ναι και εγώ αυτό έκανα και δούλεψε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/12/2018 στις 11:33 ΜΜ, BigNickDigger είπε

Σιγουρα δουλεύει με την αλλαγή στα Αγγλικά? Γιατί εμένα μου βγάζει αυτό:

image.png.5acc041564f5f459ec86184fde30a1fa.png

Και εμένα το ίδιο βγάζει στην εφαρμογή (αγγλικά το γύρισα και εγώ) αλλά μέσα στο site το έχει σωστά όπως είπε και ο @vjshadow

Εγώ ρε παιδιά έχω ένα άλλο πρόβλημα μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι πρωτάρης στο θέμα του VPN και έκανα την αρχή με το συγκεκριμένο. Όταν ανοίξω κάποιον σελιδοδείκτη μου τον ανοίγει κανονικά. Όταν μπω στο Google και δοκιμάσω να κάνω αναζήτηση κάτι, από την αναζήτηση τότε μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι είναι αυτό και γιατί δεν εμφανίζει αποτελέσματα; 🤔

84225F68-DD7F-4B6F-9EF2-06069C27FB96.jpeg

Επεξ/σία από koooleeek
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα παιδια εχει αλλος θεμα με το avast premier που το πηραμε απο δω https://www.computerbild.de/Download-Adventskalender-2018-22690701.html σημερα μου εβγαλε κιτρινο τριγωνο και πηγαινοντας στις αδειες χρησης μου μου λεει κατι πηγε στραβα δοκιμαστε ξανα και πουθενα η αδεια

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dagalis είπε

καλημερα παιδια εχει αλλος θεμα με το avast premier που το πηραμε απο δω https://www.computerbild.de/Download-Adventskalender-2018-22690701.html σημερα μου εβγαλε κιτρινο τριγωνο και πηγαινοντας στις αδειες χρησης μου μου λεει κατι πηγε στραβα δοκιμαστε ξανα και πουθενα η αδεια

Μόλις το δοκίμασα, λειτουργεί κανονικά.

Πάντως, είναι λίγο αργό, τουλάχιστον σε εμένα, και ευτυχώς χρησιμοποιώ αυτό το VPN που έδωσε στις 24/12 το chip και το ανέφερα παραπάνω (VPN F-Secure Freedom) - είναι πολύ πιο γρήγορο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...