j0maK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Είμαστε σίγουροι πως δεν παίρνουμε τα free games? 1
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε λόγος της ερώτησης ήταν επειδή είναι από Αμερική. Έχω στείλει πίσω αλλά Ευρώπη, τι αλλάζει στην διαδικασία? Τίποτα. Εκτυπώνεις το return label και άλλο ένα που είναι για το τελωνείο ώστε να μην περάσει. Τα κολλάς στο κουτί και το στέλνεις. Στην ευρώπη πάλι σου βγάζουν label για τελωνείο, αλλά μπορείς να το πετάξεις, είναι άχρηστο. 2 λεπτά πριν, j0maK είπε Είμαστε σίγουροι πως δεν παίρνουμε τα free games? Ουαν χάντρε περσέ
j0maK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saxos55 είπε Ουαν χάντρε περσέ Απλά το λέω γιατί το Amazon είναι participating retailer στο offer, η κάρτα είναι sold by amazon, και ακόμα και αν δεν έχει voucher μέσα, υπάρχει επιλογή (όπως λέει το AMD FAQ) να ανοίξεις ticket στην ίδια την AMD.
chbl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Πληρώνουμε σε usd ή euro, εχω κάρτα eurobank.
vadergr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, chbl είπε Πληρώνουμε σε usd ή euro, εχω κάρτα eurobank. USD.
spy_vlsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, chbl είπε Πληρώνουμε σε usd ή euro, εχω κάρτα eurobank. USD. ασε την τραπεζα να κανει τη μετατροπη γιατι η προμηθεια του Amazon ειναι σχεδον διπλασια
HateMe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, kostanen είπε επειδή αρχικά το pc ήταν σχεδιασμένο για συζυγικό υπνοδωμάτιο δυστυχώς έχω βάλει ότι ποιο μικρό και ήσυχο μπορούσα, τροφοδοτικό enermax 425w https://www.e-shop.gr/enermax-epr425awt-pro82-425w-p-PER.700771 και κουτί SHARKOON RUSH CASE https://www.e-shop.gr/sharkoon-rush-case-black-p-PER.804973 και τώρα έχω έναν i3 6100 & 8gb ram αλλά με την 650ti δεν πάει μακρυά , έχει framedrops στο fifa σε 17" οθόνη. Πάντως με τρώει το χέρι μου να την αγοράσω παρ' όλα αυτά Τσίμπα ένα τροφοδοτικό σαν αυτό που σου εδειξα και πάρε την καρτούλα. Θα είναι καλή αναβάθμιση το πακέτο αυτό.
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, j0maK είπε Απλά το λέω γιατί το Amazon είναι participating retailer στο offer, η κάρτα είναι sold by amazon, και ακόμα και αν δεν έχει voucher μέσα, υπάρχει επιλογή (όπως λέει το AMD FAQ) να ανοίξεις ticket στην ίδια την AMD. Αναφορά σε κείμενο 7. What do I do if I still have trouble redeeming my AMD coupon code? Please submit an AMD Rewards support ticket and one of our agents will be happy to assist you. Λέει να ανοίξεις ticket αν έχεις trouble redeeming your coupon. Αλλά αν δεν έχεις τίποτα, τι ticket να ανοίξεις. Εφ'όσον το amazon δεν αναγράφει τίποτα στο checkout όπως κάνει πάντα στα eligible, κουπόνι δε δίνει. Βάλε πχ https://www.amazon.com/MSI-RX-580-8G-OC/dp/B06XZQMMHJ αυτή στο καλάθι και πήγαινε πριν το checkout. Θα δεις: Congratulations κτλ κτλ Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από saxos55 1
kostanen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Τσίμπα ένα τροφοδοτικό σαν αυτό που σου εδειξα και πάρε την καρτούλα. Θα είναι καλή αναβάθμιση το πακέτο αυτό. μην με τρελαίνεις , με το ζόρι κρατιέμαι. Εγώ για τους φίλους εδώ μέσα το έθιξα , στυλ κάνε τα καλό... Να πέσω στον λάκκο που άνοιξα? Μόλις πάω σπίτι θα μετρήσω το κουτί και αν θέλει η μοίρα = έχει μείνει η προσφορά παίζει να την χτυπήσω. Ο καημένος για κανένα μεγάλο ssd πήγαινα. Ευχαριστώ για την συμβουλή.
HateMe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kostanen είπε μην με τρελαίνεις , με το ζόρι κρατιέμαι. Εγώ για τους φίλους εδώ μέσα το έθιξα , στυλ κάνε τα καλό... Να πέσω στον λάκκο που άνοιξα? Μόλις πάω σπίτι θα μετρήσω το κουτί και αν θέλει η μοίρα = έχει μείνει η προσφορά παίζει να την χτυπήσω. Ο καημένος για κανένα μεγάλο ssd πήγαινα. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Το καλό είναι πως θα πέσουν κ άλλο οι τιμές στους ssd, οπότε καλό θα σου κάνει να το αναβάλλεις για λίγο καιρό ακόμα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kostanen είπε Μας τελείωσε, καλό αλλά λίγο 😞 Σώπασε κυρα Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις. Πάλι με βδομάδες με καιρούς... 3
Κάβουρας Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέχρι να κάνω sign in τελείωσε κρίμα. Δεν πειράζει οικονομία.
mpokwsths Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν πειράζει ρε Κάβουρα. Στο παρόν θέμα όμως βρήκαμε χρήση και για τις δύο σχετικές παροιμίες. Τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του. ---> Για το Amazon Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα. --> Για τους διστακτικούς που έχασαν την προσφορά 🤣 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από mpokwsths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα