Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανενας αλλος προβληματα με το arrowfiber router της HCN?

• Δεν μπορω να συνδεθω στο router απο chrome/firefox μου λεει οτι δεν ειναι secure  το connection, μονο απο edge με https μπροστα απο το ip
  • Δεν δουλευει το vodafone full σημα/  cosmote wifi calling
  • NAT 3 στο playstation network οποτε δε μπορω να συνδεθω με κανεναν.
  • Το port forwarding ειναι περιεργο, ενω ειναι ανοιχτο το port, τα port checkers το βλεπουν κλειστο.

Πριν ειχα docsis και δουλευανε ολα μια χαρα. 15 μερες προσπαθουσαν οι τεχνικοι της HCN να το στρωσουν και τζιφος. Μου αλλαξανε 3 router.

Η λυση που δωσανε ειναι να εχω και το docsis router με 10mbps για να κανω τις δουλειες που δεν γινονται με το fiber.

Δημοσ.
On 11/12/2018 at 15:06, Decadence said:

Εχει κανενας αλλος προβληματα με το arrowfiber router της HCN?

• Δεν μπορω να συνδεθω στο router απο chrome/firefox μου λεει οτι δεν ειναι secure  το connection, μονο απο edge με https μπροστα απο το ip
  • Δεν δουλευει το vodafone full σημα/  cosmote wifi calling
  • NAT 3 στο playstation network οποτε δε μπορω να συνδεθω με κανεναν.
  • Το port forwarding ειναι περιεργο, ενω ειναι ανοιχτο το port, τα port checkers το βλεπουν κλειστο.

Πριν ειχα docsis και δουλευανε ολα μια χαρα. 15 μερες προσπαθουσαν οι τεχνικοι της HCN να το στρωσουν και τζιφος. Μου αλλαξανε 3 router.

Η λυση που δωσανε ειναι να εχω και το docsis router με 10mbps για να κανω τις δουλειες που δεν γινονται με το fiber.

μερικα πραγματα μηπως και βοηθησω.

α.δεν σου εχει επιλογη να συνδεθεις ασχετα οτι δεν ειναι secure.το εχω δει σαν επιλογη για αυτο το λεω.απλα δεν θυμαμαι πως ακριβως το αναφερει.

β.δες μηπως υπαρχει επιλογη για ενεργοποιηση igmp πακετα(Multicast)

γ.δοκιμασε Dmz.τα Port θα στα δειξει ανοιχτα μονο αν τα κανεις Use.ανοιξε ενα Port βαλτο στο mtorrent και μετα πηγαινε www.canyouseeme.org για να δεις αν ειναι ανοιχτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...