Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη fan σε case

koularasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας εχω αυτο το κουτι : http://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=362 με τους στοκ ανεμιστηρες. Ο πανω ομως εδω και καιρο οταν ανοιγα το πισι εκανε παρπανω θορυβο και μετα απο λιγο σταματουσε. Τωρα δε σταματαει και μου παιρνει τα αυτια. Με μια ανζητηση στο google  δεν βρηκα καποιον να εχει το ιδιο θεμα αρα σκεφτηκα την αλλαγη του με καποιο καινουριο φαν και πιο αθορυβο. Ποια φαν μου προτεινετε να βαλω; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι αυτο γιατι καθε φορα που ακουγεται εκτος του φυσιολογικου αν πιεσω το κουτι απο την πανω μερια στο σημειο που ακριβως απο κατω ειναι το ανεμηστηρακι μειωνεται λιγο ο θορυβος. 

Το καθαρισα απο σκονες χθες ολοκληρο. Πιο κατω ειναι δυο φωτογραφιες πριν/μετα του φιλτρου σκονης απο το μπροστινο κατω ανεμηστηρακι 😜 . 

Η ψυχτρα ηταν ιδια φαση και την καθαρισα προσεχτικα προσεχτικα με μια οδοντοφλυφιδα και πιστολακι οπως και ολο τον υπολοιπο πυργο. 

Τωρα συμβαινει το εξης περιεργο. Οποτε κλεισω και ανοιξω το πισι ακουγεται το ανεμηστηρακι. Αν μπω στο bios και αλλαξω τις ρυθμισεις οποιουδηποτε ανεμηστηρα σταματαει να κανει τον θορυβο. Σκεφτομαι μηπως εχει φυγει λιγο πιο κατω απο τη θεση του και γι αυτο οταν ειναι σε λειτουργια ενος ποσοστου και πανω να αρχιζει να πηγαινει πανω/κατω και γι αυτο ο θορυβος. 

47680972_298858814092840_7558056853616197632_n.jpg

48263087_364238700994306_6814630428796780544_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε να σφιξεις τις βιδες,ειτε ενναλακτικα να τοποθετησεις λαστιχενιες βιδες.

Επισης μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις λιπαντικο στους ανεμιστηρες οπως πχ Wd40 ειτε λαδι ραπτομηχανης

Επεξ/σία από Ultimategr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...