Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, 3DJIN είπε

τι πανελ εχει,του εργολαβου της lg

θα το πω τελευταια φορα,αυτες οι δυο οθονες ουσιαστικη διαφορα δεν εχουν,απο κει και περα κανετε σαν κατι απλυτους που τους δειχνουν το δασος και κοιτανε το δακτυλο

Ρε αδερφέ, ηρέμησε λίγο , δεν γράφεις οπαδικό σχόλιο στο SDNA!!! Σου είπα κάτι κακό και μου απαντάς έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Αδέρφια, τελικά την παρέλαβα την Dell UltraSharp U2518D... Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να νοιώθω ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος!!!
----------

Τα θετικά της...

Έχει πολύ ζωντανά χρώματα και απίστευτα καλή γωνία θέασης. Έβαλα 2K wallpaper και έπαθα σοκ!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!!! Σχετικές εικόνες εδώ με κλειστά φώτα και εδώ με φως δωματίου.

Για hardcore gaming δεν ξέρω αν είναι και δεν νομίζω να κάνει, λόγω 5ms, αλλά κάτι PRO και FIFA που δοκίμασα έμεινα χαζός!!!

Επίσης ήταν πολύ εύκολη στην συναρμολόγηση.
----------

Τα αρνητικά της τώρα... Πφφφφφ...

Στις κρητικές του skroutz πρόσεξα ότι πολλοί χρήστες την θεωρούν ξεκούραστη!!! Προσωπική μου άποψη, ξεκούραστη δεν την λες. Έχει εκτυφλωτική φωτεινότητα και πρέπει να πειράξεις την φωτεινότητα οπωσδήποτε. Εγώ αναγκάστηκα να κατεβάσω την φωτεινότητα στο 25% ώστε να μπορώ να δουλέψω. Με αποτέλεσμα φυσικά να χάσω ελαφρώς την ένταση των χρωμάτων. Με τις αρχικές ρυθμίσεις για να φανταστείτε, οι οποίες ήταν 75% φωτεινότητα και 75% κοντράστ, στο δεκάλεπτο ειλικρινά είχα πονοκέφαλο. Να φταίει που από 19άρα πήγα σε 25άρα και σιγά-σιγά θα την συνηθίσω; Μήπως κάθομαι πιο κοντά απ' ότι πρέπει; Τι να πω;

Σχετικά με την ανάλυση τώρα... Σε ανάλυση 2560x1440, τα πάντα στα Windows φαίνονται μικροσκοπικά. Και αν κατεβάσω ανάλυση, πχ 1920x1080, οι γραμματοσειρές, τα εικονίδια κτλ έρχονται στο "κανονικό" τους, αλλά χάνουν την οξύτητα τους και φαίνονται ελαφρώς blur!!! Γεγονός που κατά κάποιο τρόπο "ακυρώνει" την οθόνη σε σχέση με αυτό που πραγματικά είναι. Αν και έχω αρχίσει να συνηθίζω την 2560x1440 ανάλυση, πολύ θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψω σε πιο μεγάλο περιβάλλον χωρίς να χάνει η οθόνη την οξύτητα της.

Πάμε παρακάτω... Backlight bleeding!!! Και στις τέσσερις άκρες!!! Δεν θα πω αν είναι πολύ ή όχι, θα περιμένω να ακούσω τις δικές σας γνώμες. Σχετική εικόνα εδώ.

Σχετικό πρόβλημα και στο λευκό!!! Αλλά και πάλι, επειδή μπορεί να κάνω και λάθος και αυτό που βλέπω να θεωρείται φυσιολογικό, θα περιμένω και πάλι να ακούσω τις γνώμες σας. Σχετική εικόνα εδώ.

Τα κουμπάκια του μενού... Για κάποιο λόγο είναι ελαφρώς δύσχρηστα στο πάτημα τους. Εκτός από το "Exit" και το "Power" τέρμα δεξιά, τα άλλα τρία δεν πατιούνται εύκολα.
----------

Παράπονα ως προς το κατάστημα... Η οθόνη έχει αγοραστεί από τον Κωτσόβολο.

Ενώ σε φυλλάδιο που βρίσκεται εντός αναφέρει ότι συν των άλλων, η συσκευασία περιέχει, CD, manual, και Display Port σε Display Port καλώδιο, στη δική μου συσκευασία δεν υπάρχουν!!! Είχε μόνο καλώδιο ρεύματος, ένα Mini Display Port σε Display Port και ένα καλώδιο αποστολής USB 3.0. Έλειπαν και οι "τάπες" από τις εξόδους του monitor.

Επίσης το προϊόν ήρθε σε όχι και τόσο καλή κατάσταση. Ενώ εξωτερικά, η συσκευασία έμοιαζε να μην έχει ανοιχτεί ξανά, όταν έβγαλα την οθόνη παρατήρησα σκόνη και μερικές δαχτυλιές(;;;)!!!

Δημοσ.

Το bleeding ,ειδικα κατω δεξια ειναι αρκετο.

Χρησιμοποιησε την και εαν σε ενοχλει γυρνα την.

Ηταν ανοιγμενη η συσκευασια?

Εαν ναι,τοτε αρκετα πιθανο να ειναι απο επιστροφη.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το bleeding ,ειδικα κατω δεξια ειναι αρκετο.

Όπως μου είπε και κάποιο παλικάρι σε κάποιο άλλο φόρουμ, "δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν είναι ποτέ αντιπροσωπευτικές. Πράγματι μοιάζει πολύ το κάτω δεξιά, αλλά μπορεί να οφείλεται απλά στην έκθεση της φωτογραφίας". Και όντως, το ξανακοίταξα, και ειδικά το κάτω δεξιά, στην φωτογραφία μοιάζει τουλάχιστον τριπλάσιο σε μάκρος και φωτεινότητα απ΄ ότι στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω, τι να πω; Αυτό σε τι ακριβώς με επηρεάζει;

35 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ηταν ανοιγμενη η συσκευασια?

Όχι, αυτό είναι το περίεργο...  Ότι το κουτί δεν φαίνεται να έχει ανοιχτεί ξανά!!! Είχε ταινία ασφαλείας επάνω και μόνο μία. Δηλαδή δεν φαινόταν σαν να έχει ανοιχτεί και να έχει ξανακολλήσει η ταινία, ή να έχει δεύτερη από πάνω ας πούμε. Θα στείλω email και στην Dell να δω τι θα μου πουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...