Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.
Καθότι το παλιό μου Panasonic τα έχει παίξει μετά από αρκετά χρόνια χρήσης, αναζητώ νέο ασύρματο τηλέφωνο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

- Ανοικτή ακρόαση
- Υψηλή ένταση ήχου εισερχόμενης κλήσης (ringtone) - και αν γίνεται και ήχος κλήσης και στη βάση
- Δυνατό ακουστικό 
- Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που να μπορούν να αντικατασταθούν.
- Πολλές ώρες αναμονής
- Αναγνώριση κλήσης
- Budget έως 20 €

Δεν με ενδιαφέρει να έχει πάνω από 50 θέσεις αποθήκευσης επαφών / ονομάτων, ούτε να έχει ελληνικούς χαρακτήρες.
Επίσης δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, αρκεί να έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Εξαίρεση τα Turbo-X με τα οποία η εμπειρία μου είναι κακή και στο θέμα της μπαταρίας, και επειδή έχουν θέμα με τα πλήκτρα τους σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία.

Οποιαδήποτε βοήθεια / πρόταση καλοδεχούμενη :-)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, papars είπε

Αυτό είχα σκοπό να πάρω, αλλά διαβάζω κάποια σχόλια και διστάζω

Αναφορά σε κείμενο

Το ακουστικο του δεν ειναι και τοσο δυνατο.

Αναφορά σε κείμενο

Στα αρνητικα οι ενσωματωμενοι ηχοι κλησεις ειναι της πλακας 15 μονο και δεν ακουγονται αν εισαι 15 μετρα μακρια απο το τηλεφωνο με την ενταση ρυθμισμενη στο μεγιστο φυσικα

Αναφορά σε κείμενο

Θα ηθελα ενα κλικ επανω ενταση στο ηχειο για να ακους οταν σου μιλανε,τωρα ειναι οριακο ιδιως εαν σε καλει καποιος απο κινητο στον δρομο

Αναφορά σε κείμενο

Αρνητικά: Ήχος κλήσης ως προς τις επιλογές και ένταση το θεωρώ μέτρια.

Δημοσ.

Έχω 2. Δεν βλέπω κάποιο σχετικό πρόβλημα. Όταν χτυπάει το ακούνε και οι από πάνω. Και το δουλεύω μόνιμα στην ανοιχτή ακρόαση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papars είπε

Έχω 2. Δεν βλέπω κάποιο σχετικό πρόβλημα. Όταν χτυπάει το ακούνε και οι από πάνω. Και το δουλεύω μόνιμα στην ανοιχτή ακρόαση. 

OK σ'ευχαριστώ για το feedback.
Η μπαταρία κρατάει μέρες;

Το υπάρχον που έχω γι' αυτό το αλλάζω.
Αν και έχω αλλάξει μπαταρίες, διαφορά προς το καλύτερο δεν βλέπω.
Με το που το βγάζω από τη βάση, αδειάζει σε 1,5 μέρα με χρήση ελάχιστη (μιλάω σπάνια με το ασύρματο - μιλάμε για μια φορά την ημέρα 2-3 φορές την εβδομάδα) έως και μηδενική. Προφανώς κάποιο πρόβλημα υπάρχει και δεν βρίσκω νόημα να αλλάξω πάλι μπαταρίες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσες μέρες κρατάει.  Το βάζω πάντα για φόρτιση κάθε βράδυ.  Γενικά η γυναίκα μου λόγω της δουλειάς της το έχει σε χρήση αρκετές ώρες την ημέρα και δεν έχει πρόβλημα.

Είχα 2 παλαιότερα μοντέλα πανασονικ, πάνω από 10 χρόνια.  Στο ένα χάλασε η οθόνη και το άλλο βράχηκε και τέλος.  Σε αυτά κάθε περίπου 2 χρόνια άλλαζα μπαταρίες.  Στην αρχή έβαζα από τα lidl αλλά ήταν για τα μπάζα, κράταγαν πολύ λίγο και τελικά πήρα duracell και LADDΑ (ικεα made in japan)  και ησύχασα.  Πάντα όμως τα έβαζα για φόρτιση κάθε βράδυ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά παρέμεινα προς το παρόν στο παλιό μου Panasonic. Είπα να δοκιμάσω άλλη μια φορά με νέες μπαταρίες.
Την πρώτη φορά που είχα αλλάξει, είχα βάλει κάποιες Energizer 700 mAh. Αυτές τις μέρες που τις έβγαλα είδα και κάτι στίγματα ελαφρώς ελαιώδη πάνω σε μία από τις δύο. Παίζει να είχαν θέμα ( ; )
Κοίταξα και στη θήκη των μπαταριών να μην έχει τίποτα υγρά και παρήγγειλα και έβαλα αυτές τις 950άρες

https://www.emimikos.gr/GPR100AAA-C2/

και προς το παρόν πάει καλά.
Θα δείξει.

p.s. Παρεμπιπτόντως, έχω κι ένα ψιλοτραγικό Turbo X που γράφει στην ετικέτα κάτω από τις μπαταρίες : 2x 1.2v 400 mAh AAA NiMH
Με παίρνει να βάλω και σε αυτό μπαταρίες με περισσότερα mAh, ή θα έχω κάποιο θέμα;

Δημοσ.

900mAh είναι το λιγότερο που πρέπει να έχουν τα ασύρματα τηλέφωνα - γνώμη μου.  Μπορείς να βάλεις μεγαλύτερης χωρητικότητας στο τηλέφωνο.  Ζημιά δεν γίνεται, απλά θα πάρουν περισσότερο χρόνο να φορτίσουν.

Οι GP που πήρες είναι καλές.  Αν περνάς από IKEA πάρε τις LADDA από Ιαπωνία (προσοχή σε αυτό) που είναι άριστες.

https://www.slrlounge.com/panasonic-eneloop-vs-ikea-ladda-are-they-the-same/

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...