belray Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω ενα ΚΙΑ σιντ gtline του 2017, για εναν παραξενο λογο ομως, μου καιει τους φορτιστες μετα απο καποιες χρησεις οταν τους βαζω στην θεση του αναπτηρα. ειναι θεμα πολικοτητας ή απλα οι φορτιστες ειναι μουφα; Ενας αντεξε σχεδον εναν χρονο, ενας αλλος που χρυσοπληρωσα στο αεροδρομιο, αντεξε 5 λεπτα.. Τις πταιει; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από belray
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Προφανώς ή οι φορτιστές ειναι μουφα ή το αυτοκινητο σου υπερφορτώνει
isay Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, belray είπε εχω ενα ΚΙΑ σιντ gtline του 2017, για εναν παραξενο λογο ομως, μου καιει τους φορτιστες μετα απο καποιες χρησεις οταν τους βαζω στην θεση του αναπτηρα. ειναι θεμα πολικοτητας ή απλα οι φορτιστες ειναι μουφα; Ενας αντεξε σχεδον εναν χρονο, ενας αλλος που χρυσοπληρωσα στο αεροδρομιο, αντεξε 5 λεπτα.. Τις πταιει; Οι περισσοτεροι φορτιστές της αγοράς ειναι ειναι αντιγραφα φθηνών κινεζιών και συνηθως δεν εχουν καμια προστασία απο υπέρταση. Πριν σου πω τι εχω κάνει εγω και εχω να αλλαξω φορτιστη πάνω απο 3 χρονια (σε 2 αυτοκινητα), βρες ενα πολύμετρο και μετρα την τάση του αναπτηρα εν λειτουργία (με και χωρίς να μαρσάρεις). Αν η τάση ειναι πολύ πάνω απο 12-13V DC τοτε ειναι θεμα αυτοκινητου ή τροφοδοσίας της φυσας Κοιτας για επώνυμες μάρκες (οι αγορές απο αεροδρομια δεν θεωρουνται επωνυμες, παρα μονο ακριβές αγορες) και να μην το εχεις μονιμα πάνω στη φυσα του αναπτηρα. Αυτό γιατί οταν βάζει μπρος στιγμαία μπορει η τάση να πάει πολύ πάνω, οποτε αν ο adaptor usb δεν εχει ικανοποιητική προστασία απο υπερτάσεις θα καει ή θα "τραυματιστει" και θα καει σε επομενες εκκινησεις. Με δυο λογια, βγάζε το απο την φυσα οταν δεν το χρησιμοποιείς. 1
stefan123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επισης σε εμενα περα απο τους φορτιστες εκαιγε και τις λαμπες του αυτοκινητου γιατι ειχα τα φωτα αυτοματα και αναβαν πριν παρει μπροστα το αμαξι κ με την υπερταση καιγονταν...Το προβλημα λυθηκε οταν εβαλα τα φωτα χειροκινητα κ τα αναβα μετα την εκκινηση,οπως κ τους φορτιστες..Ουτε λαμπα ουτε φορτιστη ξαναεκαψα... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από stefan123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα