Vasilis T 92 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, micos000 είπε Ο νέος αποκωδικοποιητής Τ2 ποιος είναι; Legent HD6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δεν βλέπω για τον hd6 να έχει κάποια ρύθμιση στο pvr για το κόψιμο στο 1gb. Μάλλον έτσι δουλεύουν. Να πάμε τώρα στην σύνδεση των αρχείων. Είπες ότι τα ενώνεις με το videoredo. Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα; Κατέβασε το avidemux και ρίξε μέσα με drag n drop τα κομμάτια. Επέλεξε από το output format το mkv και file->Save (ή τη δισκετούλα) για να σώσεις. Δες αν το τελικό αρχείο είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 exfat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν βλέπω για τον hd6 να έχει κάποια ρύθμιση στο pvr για το κόψιμο στο 1gb. Μάλλον έτσι δουλεύουν. Οχι! δεν καταλαβες δεν μου το κάνει αυτό με το κόψιμο στο 1gb στον legent hd6. Στον IQ DVB-T758HD μου το κάνει αυτό μόνο! άλλου είναι το πρόβλημα στον legent hd6 ότι μου κάνει κόλπα με της εγγραφές. 6 ώρες πριν, micos000 είπε Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα; ναι με το avidemux. και εκτός το ότι αργεί περισσότερο από το videoredo. μου κάνει πάλι τα ίδια κόλπα με της αρχικές εγγραφές ts του παλιου αποκωδικοποιητή του IQ DVB-T758HD όταν της ενώνω σε ένα κομμάτι. 2 ώρες πριν, artshadows είπε exfat ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε ναι με το avidemux. και εκτός το ότι αργεί περισσότερο από το videoredo. μου κάνει πάλι τα ίδια κόλπα με της αρχικές εγγραφές ts του παλιου αποκωδικοποιητή του IQ DVB-T758HD όταν της ενώνω σε ένα κομμάτι. Στο avidemux θα επιλέξεις copy και στο video και στο audio και μόνο στο output format θα βάλεις mkv Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα