Vasilis T 92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδιά. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με των αποκωδικοποιητή και της εγγραφές. αρχικά μόλις ανοίγει ο δεκτης IQ DVB-T758HD https://www.skroutz.gr/s/6929847/IQ-DVB-T758HD.html που έχω μου βγαίνει μετά από κάποια δευτερόλεπτα ένα μήνυμα που μου λέει ότι Η συσκευή USB συνδέθηκε. Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα στην τηλεόραση που δείχνει ο δεκτής γεμιζει με κουκιδακια για 2 δευτερόλεπτα και μετά ξαναεπανερχετε από μονή της η εικόνα στα ισια της και συνεχιζει να παίζει κανονικά η εικόνα . και μετα απο λιγο που ξεκινάει η προγραμματισμένη εγγραφή μου ξαναβγάζει ένα ακόμη μήνυμα που μου λέει "Device Speed too low to Record". που δεν ξέρω τι σημαίνει και που αναφέρετε στον ίδιο των αποκωδικοποιητή?? η στον εξωτερικο δίσκο?? Και μετά μόλις περνάω της εγγραφές στον αποκωδικοποιητή από των εξωτερικό δίσκο που έχουν γραφτεί στο λαπτοπ και μου της δείχνει έτσι (βλέπε κάτω) μου της σπάει σε κομμάτια μόλις φτάσουν το 1gb. ενώ στο αποκωδικοποιητή μου της δείχνει ολόκληρες δεν ξέρω το λόγω που γίνετε αυτό το πράγμα και αν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να το αλλάξω. και μετά όταν της ενώνω όλες μαζί σε ένα με το videoredo μου βγάζει στα στατιστικά ένα μήνυμα που μου λέει οτι λείπει εικόνα και ήχος δλδ ότι δεν έχει γραφτεί καλά η εγγραφή . και μετά μόλις το βάζω να παίξει το βίντεο παρατηρώ ότι μόλις φτάνει στο σημείο που το κόβει η αποκωδικοποιητής η ο δίσκος δεν ξερω.. τεσπα και προχωράει απο το 000 ας πουμε στο επομενο βιντεο που ειναι το 001 και μπαίνει το βίντεο για 2 δευτερολεπτα μου βγαζει παλι αυτα τα κουκιδακια και μου χαλαει τα καρε του βιντεο και την ροη του.... γιατί γίνετε αυτό ??? τι φταίει και μου βγαίνουν έτσι η εγγραφές απο αυτόν των αποκωδικοποιητή μόνο ??? ο αποκωδικοποιητής επειδή της σπάει σε κομμάτια ? το σήμα? το λαπτοπ που ειναι παλιο ? η ο εξωτερικος δισκος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Το μήνυμα αναφέρεται στο μέσο εγγραφής, δηλαδή στο δίσκο. Τι δίσκος είναι και δείχνει 102gb ελεύθερα με 1gb εγγραφές, μήπως είναι στικάκι; Από που το/τον πήρες; Τι διαμόρφωση έχει, fat32 ή ntfs; Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες και δες τι γράφει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στις 15/12/2018 στις 12:43 ΜΜ, micos000 είπε Τι δίσκος είναι και δείχνει 102gb ελεύθερα με 1gb εγγραφές, μήπως είναι στικάκι; https://www.cosmodata.gr/product/285800/skliros-diskos-seagate-barracuda-1tb μαζί με αυτό το εξωτερικο κουτακι https://www.skroutz.gr/s/7716531/Powertech-PT-199.html Στις 15/12/2018 στις 12:43 ΜΜ, micos000 είπε Τι διαμόρφωση έχει, fat32 ή ntfs; Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες και δες τι γράφει. ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Τι καλώδιο usb έχει; Αυτοί οι δίσκοι πάσχουν από τα μεγάλα usb καλώδια (πάνω από 15 εκατοστά) όταν η συσκευή που συνδέονται δε βγάζει αρκετό ρεύμα στις usb. Δοκίμασε με ένα στικάκι να δεις πως συμπεριφέρεται. Αν έχει μεγάλο καλώδιο δες μήπως βρεις κάποιο μικρότερο, κατά προτίμηση μέχρι ή κάτω από 15 εκατοστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, micos000 είπε Τι καλώδιο usb έχει; USB 80oC 30V 28AWG/1P 24AWG/2C HIGH SPEED USB REVISION 2.0 ROHS SHUN XUN 17 ώρες πριν, micos000 είπε Δοκίμασε με ένα στικάκι να δεις πως συμπεριφέρεται. Το δοκίμασα και μόλις πατάω το REC στον αποκωδικοποιητή μου βγάζει το μήνυμα No Record partition! η USB speed too low to action. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοούσα το μέγεθος του καλωδίου. Πάντως από πέρυσι που ψαχνόσουν για αποκωδικοποιητή δεν έκανες τίποτα. Ακόμα με αυτή τη μ@λ@κία είσαι!. Φίλε άλλαξε τον και πάρε έναν t2 όπως σου είπαν και στο άλλου σου thread. Δες κανέναν edision, π.χ -> https://www.edision.gr/el/detail/piccollino-s2-t2-c. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, micos000 είπε Εννοούσα το μέγεθος του καλωδίου. 82 ποντους μηκος εχει το καλωδιο USB. https://imgur.com/a/Rq9IdQp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ μεγάλο το καλώδιο και πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα άλλο καλώδιο ή να πάρεις από κάποιον φίλο σου ένα μικρό, περίπου 15-20 εκ ή και μικρότερο; Βασικά όσο ποιο μικρό τόσο καλύτερα. Επίσης πουλάνε καλώδια με διπλή usb στη μεριά που συνδέεται στον υπολογιστή ή σε players για να πάρει επιπλέον ρεύμα από δεύτερη usb θύρα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, micos000 είπε Μπορείς να δοκιμάσεις ένα άλλο καλώδιο ή να πάρεις από κάποιον φίλο σου ένα μικρό, περίπου 15-20 εκ ή και μικρότερο; Όχι δεν μπορώ δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιστεύω ότι δε θα βγάλεις άκρη με αυτό το καλώδιο. Θα έλεγα να πάρεις κάτι σαν το παρακάτω, με την προϋπόθεση ότι έχει 2η usb ο αποκωδικοποιητής για να δώσεις έξτρα ρεύμα. https://www.skroutz.gr/s/10659850/Powertech-2x-USB-A-male-USB-A-female-CAB-U066.html Αλλιώς, αν είναι usb 2 να πάρεις ένα μικρότερο καλώδιο (usb a male - micro usb male). https://www.skroutz.gr/s/10924013/Nokia-USB-A-male-micro-USB-male-CA-189.html ή https://www.skroutz.gr/s/10343048/OEM-USB-A-male-micro-USB-male-CABLE-161-0-2.html Ενδέχεται βέβαια να είναι και πρόβλημα του αποκωδικοποιητή. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή χρόνια. Έψαξα αλλα δεν βρηκα μικρότερο καλώδιο απο αυτό που εχω. Πηρα αυτόν των εξωτερικό σκληρό δίσκο https://www.skroutz.gr/s/14659850/Toshiba-Canvio-Basics-2018-1TB.html που μου ειπαν οτι ειναι γρήγορος και δεν θα εχω προβλημα. Και αυτος μεσα στην συσκευασία ειχε μικροτερο καλώδιο απο τους άλλους που εχω Και στην αρχή ολα οκ όσες φορες είχα προσέξει δεν μου εβγενε αυτο το μνμ Device Speed too low to Record στον αποκωδικοποιητή οταν ξεκίναγε η εγγραφή τωρα όμως μου κάνει παλι τα ίδια μου ξαναβγαζει το ίδιο μνμ για ενα δευτερόλεπτο και μετα φεύγει τι γινετε?? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ήθελα να το πω από την αρχή αλλά δεν το έκανα και θα το πω τώρα. Ίσως ο αποκωδικοποιητής αυτός είναι για τα μπάζα. Κοίτα να το αλλάξεις με κάποιον που να υποστηρίζει DVB-T2 (θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό γιατί η digea θα αλλάξει υποχρεωτικά σε Τ2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα και με των άλλον αποκωδικοποιητή Που εχω που ειναι πιο καινούργιος DVB-T2 απο των παλιο παλι εχω προβλήματα με της εγγραφες και αυτός μου γράφει ολόκληρη την εγγραφή σε ενα mts αρχειο. Και σε αυτόν μεχρι στιγμής δεν εχω προσέξει να μου εχει βγάλει κανένα αντίστοιχό μήνυμα ιδιο με των παλιών αποκωδικοποιητή εννοώ το Device Speed too low to Record οταν ανοίγει ο αποκωδικοποιητης και ξεκινάει η εγγραφή να γραφει οπως μου κάνει με των παλιον Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω έναν crystal audio prime hd από όταν πρωτοβγήκε η digea στη βόρεια Ελλάδα και δεν μου κάνει τέτοια κόλπα. Οι εγγραφές προχωράνε κανονικά σε δίσκο ή σε usb stick και τα αρχεία είναι ολοκληρωμένα και χωρίς προβλήματα. Στις ρυθμίσεις εγγραφής pvr δεν έχει κάποια επιλογή για να κόβει τις εγγραφές. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ο νέος αποκωδικοποιητής Τ2 ποιος είναι; Έχει ίδιο software; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα