kostas_77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Απεκτησα την LG 29WK500-P και διακρινω οτι το λευκο χρωμα κιτρινιζει ! Την εχω συκρινει με την παλια οθονη 2004 μοντελου και η διαφορα ειναι εντονη! Μπορει να με βοηθησει καποιος ? Το εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αντοιστιχο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασες όλα τα presets της οθόνης και δεν σε καλύπτει κανενα; Πέρασες drivers; Δοκίμασες να πειράξεις το rgb και να συγκρίνεις με το lagom; Δοκίμασε άλλο καλώδιο.
kostas_77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Δοκίμασες όλα τα presets της οθόνης και δεν σε καλύπτει κανενα; Πέρασες drivers; Δοκίμασες να πειράξεις το rgb και να συγκρίνεις με το lagom; Δοκίμασε άλλο καλώδιο. ναι τα εχω κανει ηδη ολα αυτα ... αλλα η διαφορα ελαχιστη ! Αυτο που διακρινω η οθονη δεν εχει αυτο το λευκο χρωμα εχει warm ασπρο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Σου είπα αυτό το αλλάζεις ανεβάζοντας το μπλε και χαμηλωνοντας λίγο το κόκκινο. Δεν είναι θέμα οθόνης. Με ποια οθόνη τη συγκρίνεις;
kostas_77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτη ειναι η παλια μου https://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2250V-led-monitor Εχω χαμηλωσει λιγο το πρασινο απο τις ρυθμισεις του υπολογιστη Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από kostas_77
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω τι να σου πω, μόνο ότι πρέπει συγκριτικά με την παλιά να έχεις πιο ζωντανά χρωματα. Προσπάθησε να καλιμπραρεις λίγο για να φύγει το κίτρινο και αν σου είναι εύκολο βγάλε καλη photo και τη μια και την άλλη οθόνη και ανέβασε. Επίσης δοκίμασε ρυθμίσεις από εδώ
kostas_77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Η διαφορα ειναι στο περιπου αυτο δεν ειναι τοσο πολυ οσο φαινεται στην φωτο αλλα φαινεται η διαφορα λευκου με κιντρινο απο τον φακο Εχω δοκιμασει διαφορα αλλα και παλι... απο τι καταλαβα εχει θεμετα η LG με τους χρματισμους ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Σου γράφω απο LG 29um68 red 41 green 44 blue 48 brightness 45 contrast 78
kostas_77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 την πειραξα λιγο απο κει λιγο απο εδω μπορω να πω την εφερα σε ικανοποιητικο επιπεδο ... αλλα γιατι συμβαινει αυτο και δεν εχει ενα φυσικο ασπρο οπως καποιες οθονες που τις βλεπεις και λες wow ... εχει να κανει με το panel ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Wow λες συνήθως για τα χρώματα και για το μαύρο μιας οθόνης όχι για το λευκό αλλά anyway. Στα presets αν έχεις warm άλλαξε το όλες οι σειρές το ίδιο πάνελ έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα