giannis_lo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα τη γνωμη σας. Αυτη τη στιγμη ειμαι στην Vodafone ADSL24. Κλειδωνω μαξ στα 9, χωρις διακοπες και με τα χαρακτηριστικα γραμμης οπως φαινονται στην εικονα. Ομως μιας και εληξε το 24μηνο συμβολαιο και η ταχυτητα δεν με καλυπτει καθολου σκεφτομαι να παω σε VDSL. Στην τιμη των 35€/μηνα περιπου εχω 2 επιλογες: 1. Cosmote VDSL Fiber 50 2. Vodafone VDSL Fiber 100 Με βαση αυτα που εχω ακουσει κατα καιρους (φταιει η αποσταση, η γραμμη, ο ΟΤΕ, η θειά μου κτλ), το θεωρω ουτοπικο να πιασω σοβαρες ταχυτητες .Eπομενως συμβιβαζομαι και ψαχνω να βρω το καλυτερο σε αυτα τα χρηματα. Ποια ειναι η γνωμη σας; Τι θα επιλεγατε? ΥΓ. Πριν κανενα 9μηνο ο ΟΤΕ εγκατεστησε καμπινα ακριβως μπροστα απο την πολυκατοικια.
jkoukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Για να σου δίνουν και οι 2 εταιρείες VDSL, σημαίνει ότι έχει ενεργοποιηθεί η νέα καμπίνα και από την στιγμή που είναι μπροστά από την οικοδομή σου, θα πιάνεις και το 100άρι. 1
giannis_lo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ, εαν ειναι ετσι μαλλον με συμφερει η vodafone μιας και με σχεδον τα ιδια χρηματα θα εχω καλυτερη ταχυτητα.
xristoss1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μεχρι ποσα μετρα απο την καμπινα μπορεις να πιασεις κατοσταρα?
jimmyl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, xristoss1 είπε Μεχρι ποσα μετρα απο την καμπινα μπορεις να πιασεις κατοσταρα? Θεωρητικα και εφοσον η γραμμη δεν εχει καποιο θεμα , μεχρι 500μ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα