beverlover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το προηγουμενο θεμα που εφτασε κοντα 10σελιδες δεν εφτανε?Γιατι ανοιξες 2ρο ιδιο θεμα(αφου για ιδια κινητα ρωτας παλι)? αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τον τίτλο θα καταλάβεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που λες, σε αυτό έβαλα τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν η θα ήθελα στο κινητό που θα πάρω και με άλλες επιλογές πλέον αν εξαιρέσεις το s8 και το πόκο, επίσης λίγο πιο πάνω από το σχόλιο σου θα δεις ότι τελικά είμαι πλέον ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά που γράφω, αν θες να γράψεις κι εσύ πάλι τη γνώμη σου καλοδεχούμενη! 21 λεπτά πριν, saruman123 είπε Οποίο και να πάρεις δυσαρεστημένος δεν θα βγεις. Απλά το S8 έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή ειναι του 2017 και με μικρότερη μπαταρία. Από την άλλη είναι αδιάβροχο ,έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης ,έχει θύρα ακουστικών πιο μαζεμένο και θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας με καλό support/service. σε θέμα φώτο κοντράρονται τα 2 xiaomi με το s8 ή ούτε καν; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, beverlover είπε αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τον τίτλο θα καταλάβεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που λες, σε αυτό έβαλα τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν η θα ήθελα στο κινητό που θα πάρω και με άλλες επιλογές πλέον αν εξαιρέσεις το s8 και το πόκο, επίσης λίγο πιο πάνω από το σχόλιο σου θα δεις ότι τελικά είμαι πλέον ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά που γράφω, αν θες να γράψεις κι εσύ πάλι τη γνώμη σου καλοδεχούμενη! Το ιδιο θεμα ειναι αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα? Αφου τα ιδια χρηματα διαθετεις και κοιτας τα ιδια κινητα που ειχαν αναφερθει και στο διπλα θεμα. Επισης δεν επιτρεπεται και απο τους κανονες του forum να ανοιγονται θεματα με ιδιο περιεχομενο.
beverlover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το ιδιο θεμα ειναι αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα? Αφου τα ιδια χρηματα διαθετεις και κοιτας τα ιδια κινητα που ειχαν αναφερθει και στο διπλα θεμα. Επισης δεν επιτρεπεται και απο τους κανονες του forum να ανοιγονται θεματα με ιδιο περιεχομενο. ωραία αν είσαι κάποιος admin εφόσον θεωρείς ότι είναι το ίδιο θέμα κλείδωσε η σβήσε το προηγούμενο, δε μπορώ να σου αλλάξω γνώμη απ' ότι φαίνεται και καλό θα είναι να μη το τραβήξουμε άλλο γιατί θα χαλάσει το θέμα που προσπαθώ να πάρω μερικές γνώμες, καλό σου βράδυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα