beverlover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα στο παρεάκι, με κάποιους φίλους τα είπαμε και σε προηγούμενο θέμα που άνοιξα πριν κάτι μέρες (αλλά επειδή είμαι εγώ ναυάγησε 😅), τα πράγματα λοιπόν πήραν άλλη τροπή και έτσι αποφάσισα ότι θα πάω σε άλλη συσκευή από αυτές που σύγκρινα (για την ιστορία ήμουν για s8 ή nokia 7 plus αλλά τελικά με βλέπω να μη πάιρνω κάτι από τα δύο), για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, το budget που θέλω καταρχήν να διαθέσω είναι κοντά στα 350 + -, γενικά δεν είμαι ο σούπερ απαιτητικός χρήστης απλά μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά ενός καλού πχ mid range κινητού, γρήγορη φόρτιση μέχρι σήμερα δεν έχω χρησιμοποιήσει οπότε δε θα πέθαινε κιόλας αν δεν είχε αλλά σίγουρα είναι ένα +, περισσότεροι με νοιάζουν οι μνήμες να είναι στα 4/64 να έχει όσο το δυνατόν καλύτερες κάμερες για τη κατηγορία του τουλάχιστον και ανάλυση/χρώματα κτλ πάλι όσο το δυνατόν καλύτερες για τα χρήματα του πάντα, έχω τσεκάρει λοιπόν pocophone, a7 2018, mi mix 2s αλλά αυτό που είδα και μου έκανε ένα κλικ περισσότερο μέχρι στιγμής είναι το mate 20 lite, επίσης θα ήθελα edge οθόνη γιατί μου έχει μείνει από το s6 edge που είχα κάποτε αλλά οκ, πιο σπάνιο πέρα των samsung, όποια γνώμη/πρόταση δεκτή!
beverlover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, chios είπε Poco από μένα. ευχαριστώ για το χρόνο που μου ξανά έγραψες αγορίνα και εδώ, η αλήθεια είναι ότι για τα λεφτά του σου δίνει πολλά απλά στο προηγούμενο θέμα που τα λέγαμε κάποια παιδιά έγραψαν ότι από φώτο, ανάλυση κτλ δε πολύ λέει, για να πω και την αλήθεια μου, λίγο όμως ξένερωσα για τη ποιότητα κατασκευής, θα μου πεις ναι όλοι θήκες βάζουμε λες και θα κοιτάω το πλαστικό αλλά δε ξέρω κάτι δε μου κάθεται καλά, ίσως αν το δω και παίξω λίγο μαζί του να αλλάξω γνώμη αλλά σίγουρα είναι ένα από αυτά που κοιτάω, αν έχεις να προτείνεις και κάποιο άλλο με βάση τα λεφτά και τα χαρακτηριστικά που ζητάω, εδώ είμαι!
beverlover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Πάρε το Xiaomi Mi8 και τέλος. αυτό είδα τώρα και ήμουν έτοιμος να ζητήσω γνώμη γιατί φαίνεται ενδιαφέρον και όντως έχει super amoled όπως γράφει;
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, beverlover είπε αυτό είδα τώρα και ήμουν έτοιμος να ζητήσω γνώμη γιατί φαίνεται ενδιαφέρον και όντως έχει super amoled όπως γράφει; Αρνητικά είναι ότι δεν παίρνει sd ,δεν έχει ραδιόφωνο και ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά. Αν δεν σε πολύ νοιάζουν αυτά το χτυπάς χωρίς δεύτερη σκέψη. Δες το και από κοντά. Το κινητό είναι κόσμημα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123 1
beverlover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αρνητικά είναι ότι δεν παίρνει sd ,δεν έχει ραδιόφωνο και ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά. Αν δεν σε πολύ νοιάζουν αυτά το χτυπάς χωρίς δεύτερη σκέψη. Δες το και από κοντά. Το κινητό είναι κόσμημα. δε με ενδιαφέρουν εφόσον υπάρχουν τα 64 γίγα και το bluetooth για ακουστικά που απλά περνάς μια playlist πχ, όντως τώρα που το βλέπω και σε review φαίνεται πολύ δυνατό και με amoled οθόνη..
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, beverlover είπε δε με ενδιαφέρουν εφόσον υπάρχουν τα 64 γίγα και το bluetooth για ακουστικά που απλά περνάς μια playlist πχ, όντως τώρα που το βλέπω και σε review φαίνεται πολύ δυνατό και με amoled οθόνη.. Και παίρνει και Gcam χωρίς ρουταρησμα. Super Amoled. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
beverlover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Και παίρνει και Gcam χωρίς ρουταρησμα. Super Amoled. λογικά σε αυτό θα πάω γιατί τα πραγματάκια που έχει μου έχουν κάνει μεγαλύτερη εντύπωση απ' όλα τα άλλα κινητά που λέγαμε και στο προηγούμενο θέμα αλλά θα το εξαντλήσω μέχρι τη Παρασκευή που πληρώνομαι να δω και κάτι άλλο, υπέρ ευχαριστώ! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, beverlover είπε λογικά σε αυτό θα πάω γιατί τα πραγματάκια που έχει μου έχουν κάνει μεγαλύτερη εντύπωση απ' όλα τα άλλα κινητά που λέγαμε και στο προηγούμενο θέμα αλλά θα το εξαντλήσω μέχρι τη Παρασκευή που πληρώνομαι να δω και κάτι άλλο, υπέρ ευχαριστώ! Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Έχει και OIS. Και εδώ σου έχω σύγκριση τον τεσσάρων κινητών https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a7-2018,xiaomi-mi-mix-2s-global,xiaomi-mi8,xiaomi-pocophone-f1 1
beverlover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Έχει και OIS. Και εδώ σου έχω σύγκριση τον τεσσάρων κινητών https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a7-2018,xiaomi-mi-mix-2s-global,xiaomi-mi8,xiaomi-pocophone-f1 σωραίος, και το mi mix 2s φαίνεται ενδιαφέρον και κοντράρεται με το mi8 που τα είδα και συγκρητικά σε ένα review video, θα προτιμούσες mi 8 από αυτά τα 2; σαν εμφάνιση γουστάρω περισσότερο λόγο σχεδόν ανύπαρκτον μπέζελ το mix Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, beverlover είπε σωραίος, και το mi mix 2s φαίνεται ενδιαφέρον και κοντράρεται με το mi8 που τα είδα και συγκρητικά σε ένα review video, θα προτιμούσες mi 8 από αυτά τα 2; σαν εμφάνιση γουστάρω περισσότερο λόγο σχεδόν ανύπαρκτον μπέζελ το mix Κοίτα ο διαφορές είναι μικρές. Οπότε πας με αυτό που σου κάνει κλικ.
beverlover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, saruman123 είπε Κοίτα ο διαφορές είναι μικρές. Οπότε πας με αυτό που σου κάνει κλικ. το s8 να το ξαναβάλω στο παιχνίδι; η τελική 3άδα είναι αυτή, S8/mi 8/mi mix 2s το μόνο που με χαλάει στο mix είναι η κατεβασμένη σελφοκάμερα, κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ..
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, beverlover είπε το s8 να το ξαναβάλω στο παιχνίδι; η τελική 3άδα είναι αυτή, S8/mi 8/mi mix 2s το μόνο που με χαλάει στο mix είναι η κατεβασμένη σελφοκάμερα, κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ.. Οποίο και να πάρεις δυσαρεστημένος δεν θα βγεις. Απλά το S8 έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή ειναι του 2017 και με μικρότερη μπαταρία. Από την άλλη είναι αδιάβροχο ,έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης ,έχει θύρα ακουστικών πιο μαζεμένο και θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας με καλό support/service. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Το προηγουμενο θεμα που εφτασε κοντα 10σελιδες δεν εφτανε?Γιατι ανοιξες 2ρο ιδιο θεμα(αφου για ιδια κινητα ρωτας παλι)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα