kp1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία τώρα τώρα με αυτά που γίνονται με την Huawei και απαγορεύει η ΗΠΑ η Αυστραλία Καναδάς ιαπωνια και τώρα και η ευρωπαϊκή ένωση.. Αν πάμε εκεί με κινητό Huawei θα έχουμε σήμα και GPS να κινούμαστε κανονικα ή θα μπλοκάρει κάθε Huawei να μην πιάνει εκεί;;; Παίζει αυτό; Ευχαριστώ.
ELTASSOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ισως συλληφθεις με ενδεχομενο στρατοδικειο, αν υπαρχει οδηγια μη χρησης. Αν το πηρες προ καιρου να εχεις αποδειξη οτι το αγορασες προ της απαγορευσης αν και νομιζω αφορα τα 5g κινητα και ρουτερς..
kp1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Ισως συλληφθεις με ενδεχομενο στρατοδικειο, αν υπαρχει οδηγια μη χρησης. Αν το πηρες προ καιρου να εχεις αποδειξη οτι το αγορασες προ της απαγορευσης αν και νομιζω αφορα τα 5g κινητα και ρουτερς.. Δηλαδή αν το έχω πάρει από ελλαδα εγώ πάω εκεί διακοπές μπορούν να μου κάνουν κάτι; ή να μν μπορώ να έχω σήμα; Γιατί εγώ το πήρα τώρα χριστουγεννα και ταξιδεύω φουλ.. Παίζει να έχω θέμα;
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, kp1 είπε Δηλαδή αν το έχω πάρει από ελλαδα εγώ πάω εκεί διακοπές μπορούν να μου κάνουν κάτι; ή να μν μπορώ να έχω σήμα; Γιατί εγώ το πήρα τώρα χριστουγεννα και ταξιδεύω φουλ.. Παίζει να έχω θέμα; Θα σου κάνουν φάλαγγα και θα σε κλείσουν στο Γκουανταναμο για τα περαιτέρω. Spoiler Δεν υπάρχει ουτε εχει εκδοθει απαγορευση κατοχής ή χρησης συσκευων HW στις ΗΠΑ. Ως πολίτης μπορεις να την χρησιμοποιεις κανονικά (τηλεφωνα, μηνυματα, gps, internet) οπου βεβαια δεν απαγορευεται η χρήση κινητών τηλεφώνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα