Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/12/2018 στις 7:13 ΜΜ, Markantonis είπε

Η μόνη εταιρία στην οποία έπιανα 16 mbps - με όλες τις υπόλοιπες ακόμη και σήμερα γύρω στα 10-11

Μην λες ανακρίβειες, τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις από προσωπική εμπειρία από forthnet σε vodafone είχα αύξηση 2 με 3mb αύξηση εχωντας φάει τα σωθικα μου να τους αναγκάσω να ανεβάσουν και να μου "υπόσχονται" ότι στην περιοχή μου είναι το μάξιμουμ. Μα αλλάζοντας σε voda είχα αύξηση από την αρχή 1~2 πάνω.... 

Στις 10/12/2018 στις 7:13 ΜΜ, Markantonis είπε

Η μόνη εταιρία στην οποία έπιανα 16 mbps - με όλες τις υπόλοιπες ακόμη και σήμερα γύρω στα 10-11

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ η vodafone δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες της θέλει να εξαγοράσει και άλλη εταιρία! Ελλάς = μπανανία!

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.
5 minutes ago, cambo99 said:

Εδώ η vodafone δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες της θέλει να εξαγοράσει και άλλη εταιρία! Ελλάς = μπανανία!

Εμένα η Vodafone με εξυπηρετεί άψογα, άσε που μ' αρέσουν και οι μπανάνες!

• Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, cambo99 said:

Πήρε ήδη τη Cyta, πάει και για "δεύτερη" εταιρεία... 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 Χρονια στην Forthnet υπερευχαριστημενος...και οταν ειχα adsl επιανα παραπανω απο οτι περιμενα και τωρα με vdsl σε αλλη περιοχη 50αρα χωρις ποτε ουτε μια αποσυνδεση και κατεβαζω με 5,9mb/sec.. κριμα που θα πρεπει να εξαγοραστει απο 2 μην πω τωρα τι εταιριες ειναι...οποτε παμε σε OTE ...

Επεξ/σία από st1979
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, CheOnWeb said:

Εμένα η Vodafone με εξυπηρετεί άψογα, άσε που μ' αρέσουν και οι μπανάνες!

Να και ένας ευχαριστημένος από την vodafone! Σπάνια πράγματα!

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, cambo99 said:

Να και ένας ευχαριστημένος από την vodafone! Σπάνια πράγματα!

Σε όλες τις εταιρείες θα βρεις ευχαριστημένους ΚΑΙ δυσαρεστημένους, ακόμα και στον ΟΤΕ...

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, alikara είπε

Μην λες ανακρίβειες, τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις από προσωπική εμπειρία από forthnet σε vodafone είχα αύξηση 2 με 3mb αύξηση εχωντας φάει τα σωθικα μου να τους αναγκάσω να ανεβάσουν και να μου "υπόσχονται" ότι στην περιοχή μου είναι το μάξιμουμ. Μα αλλάζοντας σε voda είχα αύξηση από την αρχή 1~2 πάνω.... 

Μου αρέσει πως είσαι σίγουρος πως λέω ανακρίβειες. Διασκεδάζω με αυτά που γράφεις. Γράψε κι αλλά να γελάμε. 16 έπιανα τέλεια και παύλα. 

Στις 10/12/2018 στις 7:53 ΜΜ, radeon9700 είπε

Έπιανες παραπάνω γιατί από όσο θυμάμαι έχει κλείδωμα στο snr 6 ενώ οι άλλοι έχουν το κλείδωμα στα 9 και 11 έτσι κλείδωνες πιο ψιλά αλλα άμα δεν είχες καλή γραμμή μπορεί να είχες αποσυνδέσεις η περισσότερα CRC και FEC errors στην γραμμή σου.

Μέχρι τώρα δεν ήταν καρτέλ από το 2019-20 που θα τελειώσει η εξαγορά θα γίνει του καρτέλ το κάγκελο στην σταθερή. Πάπαλα η Cyta παλάλα η Forthner/Νοvά έτσι ότι ζούμε ακριβώς στην κινητή τηλεφωνία που όλα είναι συμφωνημένα με την ΕΕΤΤ να νίπτει τα χείρας της απλά είναι σαν να μην υπάρχει και εμείς θα βλέπουμε με διαφορα μερικών βδομάδων ανακοινώσεις αυξήσεων και αλλαγές καρμπόν από τους τρεις. Το έργο που ζούμε στη κινητή σύντομα και στην σταθερή.

Δεν γνωρίζω πολύ από τεχνικά θέματα, πάντως τα 16 της δεν τα ξαναείδα σε καμία αλλά εταιρεία δυστυχώς. Κι έφυγα νομίζοντας πως οι άλλες επειδή είναι πιο μεγάλες θα δίνουν περισσότερη ταχύτητα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Markantonis είπε

Μου αρέσει πως είσαι σίγουρος πως λέω ανακρίβειες. Διασκεδάζω με αυτά που γράφεις. Γράψε κι αλλά να γελάμε. 16 έπιανα τέλεια και παύλα. 

Δεν γνωρίζω πολύ από τεχνικά θέματα, πάντως τα 16 της δεν τα ξαναείδα σε καμία αλλά εταιρεία δυστυχώς. Κι έφυγα νομίζοντας πως οι άλλες επειδή είναι πιο μεγάλες θα δίνουν περισσότερη ταχύτητα.

Και εγώ γλενταω με αυτά που γράφεις, τι να πω ο καθένας εδώ μέσα ότι θέλει γράφει. 

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, alikara said:

Και εγώ γλενταω με αυτά που γράφεις, τι να πω ο καθένας εδώ μέσα ότι θέλει γράφει. 

Κι εσύ μέσα στον καθένα είσαι πάντως. 😛

Δημοσ.

Ηταν ωραία σκέψη τότε

Spoiler

Ιδρύθηκε στα τέλη του 1995, στις Βούτες Ηρακλείου, από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και την Minoan Lines, με την επωνυμία Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικών Εφαρμογών και το διακριτικό τίτλο FORTHnet Α.Ε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alikara είπε

Εσυ μόνος σου γλεντάς, με αυτά που μόνος σου πιστεύεις. Συνέχισε να ζεις στον κόσμο σου τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί μαλώνετε για τη vodafone; Απλά διαβάστε στη σελίδα της vodafone στο facebook και θα καταλάβετε αν είναι καλή ή όχι!  Ευτυχώς που υπάρχει και η σελίδα αυτή και βλέπουμε τι συμβαίνει και πόσο χάλια είναι. Πραγματικό γλέντι !

Επεξ/σία από cambo99
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Γιατί μαλώνετε για τη vodafone; Απλά διαβάστε στη σελίδα της vodafone στο facebook και θα καταλάβετε αν είναι καλή ή όχι!  Ευτυχώς που υπάρχει και η σελίδα αυτή και βλέπουμε τι συμβαίνει και πόσο χάλια είναι. Πραγματικό γλέντι !

Μαζί σου. Αλλά για να μαλώσω θα πρέπει να υπάρχει κάποιος με σοβαρά επιχειρήματα. Το «δεν σε πιστεύω» και «ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα» μου βγάζει κάποιον που δεν έχει με τι να ασχοληθεί όλη μέρα, και μπαίνει εδώ μέσα απλά για να ασχολούμαστε μαζί του. Κάτι που δεν θα συνεχίσω να κάνω.

• Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, cambo99 said:

Δεν το λες και στατιστικό δείγμα, μιας κι είναι αναμενόμενο να υπάρχουν σχεδόν μόνο παράπονα. Ένας που δεν έχει, δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να γράψει κάτι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...