Πέτρος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή το βλέπω ξανά και ξανά το "πουλούσε κάτω του κόστους". Πώς ακριβώς το έκανε αυτό? Δεν την πήγε κανείς από τους άλλους στην Επ. Ανταγωνισμού? Από όσο γνωρίζω, είναι εντελώς παράνομο. 1
AntiCambeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, poulinos είπε για 200η φορα που θα το γραψω.παντου παγκοσμιως ειναι μεχρι 24 μεχρι 50 μεχρι 100 και ο νομος της φυσικης το κανει να ειναι μεχρι.... αν θες 50 αν θες 100 αν θες 24 ή δεν ξερω τι χωρις το μεχρι υπαρχουν λυσεις με το αναλογο τιμημα. Ποιά είναι η λύση εφόσον στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για Vdsl;Τα δίνω τα 10€ παραπάνω,το modem που έχω έχει 130€ και υποστηρίζει Vdsl,Gigabit ethernet κλπ.
Phoenix4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, poulinos είπε το τι θα παρεις εξαρτατε απο τον χαλκο σου στο μεγαλυτερο ποσοστο.οποτε ειτε οτε εχεις ειτε wind ειτε δεν ξερω τι καποια πραγματα ειναι τα ιδια.αν εχεις καλο χαλκο οπως ειχα/εχω θα παιζεις με ολους μια χαρα.αν εχεις χαλια χαλκο θα παιζεις χαλια. αυτο οσο αφορα την ταχυτητα sync. Συμφωνώ αλλά πιστεύω πως μετράει 50-50 ο χαλκός και η εταιρεία, όταν η εταιρεία χρεώνει 15 ευρώ το μήνα - τιμές χώμα για τα Ελληνικά δεδομένα - και τον καλύτερο χαλκό στον κόσμο να έχεις πολύ πιθανόν να έχεις άθλια γραμμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όπως προανέφερα και εγώ πριν ένας γνωστός με τον ίδιο χαλκό με Vodafone είχε 3.8 και με ΟΤΕ 10.5, χάος η διαφορά. Τουλάχιστον με το 10αρι μπορείς να ανοίξεις και ένα βίντεο χωρίς να πατώσει η γραμμή και να γκρινιάζει ο συγκάτοικος. Εγώ με Forthnet είχα +10ping σε όλα τα παιχνίδια ακόμα και με Fast path σε σχέση με τον OTE. Μετράει το τι σου δίνει η εταιρεία, ρούτερ κτλπ. Π.χ. το Speedport Plus που δίνει τώρα ο ΟΤΕ στις +50mbps είναι πολύ καλό για χρησιδάνειο σε σχέση με του ανταγωνισμού. Άλλος ένας φίλος έχει Forthnet και δεν μπορούσε να παίξει Destiny 2 του έβγαζε κάτι για το NAT, άκρη δεν έβγαλε τελικά ενώ ήταν enabled όπως έπρεπε να ήταν και έλεγε το παιχνίδι. Εγώ με ΟΤΕ έπαιζα κομπλέ. 22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Επειδή το βλέπω ξανά και ξανά το "πουλούσε κάτω του κόστους". Πώς ακριβώς το έκανε αυτό? Δεν την πήγε κανείς από τους άλλους στην Επ. Ανταγωνισμού? Από όσο γνωρίζω, είναι εντελώς παράνομο. Καλά και να ισχύει αυτό σιγά μην κυνηγήσει ο ΟΤΕ την Forthnet κτλπ, αυτό που κάνουν οι μικρές εταιρείες (να πουλάνε υπερβολικά φθηνά) είναι γνωστό πως δεν είναι βιώσιμο και άμα ως μεγάλος πατέρας το αφήσεις μόνο του σε μερικά χρόνια η εταιρεία φαλιρίζει και τέλος, ούτε κυνηγάς σε δικαστήρια ούτε τίποτα. Δεν είναι πως έχαναν και την τρελή πελατεία... Και από την άλλη καλύτερα να ξέρεις τους ανταγωνιστές σου (forthnet/vodafone κτλπ) και να τους νικάς από το να αναταράξεις το πεδίο και μετά να μην ξέρεις ποιον θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από Phoenix4
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ποιά είναι η λύση εφόσον στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για Vdsl;Τα δίνω τα 10€ παραπάνω,το modem που έχω έχει 130€ και υποστηρίζει Vdsl,Gigabit ethernet κλπ. Η λύση είναι να πάρεις μισθωμένη ή κάποιο πιάτο στην ταράτσα. Και προφανώς δεν μιλάμε για +€10 αλλά πολύ παραπάνω. Την τελευταία φορά που κοίταξα μια γιγαμπίτ κεραία έχει πάνω από χιλιάρικο.
kage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ουτε η cyta πουληθηκε ακομη...(ακυρο στην ελλαδα πουληθηκε στην κυπρο προσαθουν να παραμεινει κρατικη) Το επιχειρην στις περισσοτερες μεγαλες επιχειρησεις ηταν ο δανεισμος και τα funds... Wind voda ειχαν ηδη μεγαλα ποσοστα στην νοβα/φορτηνετ... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από kage
MTX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 αυτές η μικρές εταιρίες στήνονται εξαρχής με σκοπό να μαζέψουνε δυσαρεστημένους πελάτες από τις μεγάλες εταιρίες , μόλις μαζέψουνε 100-200 χιλιάδες άτομα πάει μια από τις μεγάλες και την εξαγοράζει , και ενώ κάνω αμάν να αποφύγω αυτές τις κόλο εταιρίες ότι και να κάνω πάλι σε αυτές καταλήγω , ήμουνα σε έναν πελάτη προχθές που είχε πρόβλημα και είμαι 38 λεπτά αναμονή στο τηλέφωνο να βγάλω τεχνικό στη vodafone , και στο ενδιάμεσο μου έλεγε ότι το πρώτο λεπτό είναι δωρεάν , μόλις το σήκωσε του λέω ευτυχώς που το πρώτο λεπτό είναι δωρεάν , μα δεν ντρέπονται τα λαμόγια , οποιος το σκέφτηκε αυτό είναι μεγάλος παπάρας παίζει με τα νεύρα και τι νοημοσύνη του κόσμου , και εντωμεταξύ τώρα κάνουνε το άλλο το κόλπο , όταν έχεις πρόβλημα η γραμμή μπαίνει αυτομάτως σε ένα profile που παίζει μονο youtube και facebook , δεν ανοίγει κανένα άλλο domain , σου λέει το 80% του κόσμου εκεί μπαίνει οποτε δεν θα το πάρουνε καν πρέφα 1 1
ATG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kage είπε Ουτε η cyta πουληθηκε ακομη... Το επιχειρην στις περισσοτερες μεγαλες επιχειρησεις ηταν ο δανεισμος και τα funds... Wind voda ειχαν ηδη μεγαλα ποσοστα στην νοβα/φορτηνετ... Η Cyta έχει πουληθεί ήδη. 100% θυγατρική της Vodafone είναι.
aypnia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ποιά είναι η λύση εφόσον στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για Vdsl;Τα δίνω τα 10€ παραπάνω,το modem που έχω έχει 130€ και υποστηρίζει Vdsl,Gigabit ethernet κλπ. Δεν ξέρω αν το έχουν όλες οι εταιρείες, αν έχεις Cosmote μια λύση είναι το Cosmote Home Speed Booster. Μέχρι να είναι διαθέσιμο κάτι άλλο πέρα από ADSL στη περιοχή σου. Κάνει ακριβώς αυτά που δίνεις, 9,90€ και με το Hybrid Access προσθέτει πάνω στην ADSL σου επιπλέον ταχύτητες downlink και uplink μέσω 4G. Τις προσθέτει, αυτή που έχεις +15Mbps ή +60Mbps και πάντα 5Mbps uplink. Στα πρώτα 100 GB που θα καταναλώσεις σου δίνει +60Mbps downlink και 5 uplink. Όταν τα ξεπεράσεις σου δίνει +15Mbps downlink και 5 uplink. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_speed_booster.html
mouses66 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 έμμεσο Μονοπώλιο σιγά σιγά .........και απολύσεις ................. και Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.........και οι ανεξάρτητες αρχές μόνο ανεξάρτητες δεν είναι......και το δίκιο του καταναλωτή ??????
Doubt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Σύμφωνα με το άρθρο η αρχική πρόταση είχε κατατεθεί το 2014. Στο μεταξύ όμως η Voda εξαγόρασε την Cyta, οπότε δεν θα στοιχημάτιζα για την εξέλιξη που υποτίθεται θα έχει το θέμα.
nomerhuck Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 χωρις κινητη.. δεν μπορεις να τους ανταγωνιστης ειτε εχουν κακο σημα ειτε καλο
gdriver Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Έτσι, με φόρα στο μέλλον του ολιγοπωλείου. Όλα στις εταιρείες κινητής και τράπεζες. Και που'στε , όχι παραπάνω από 3 εταιρείες έτσι;;; Ο ανταγωνισμός κάνει κακό είπαμε.
filipN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Phoenix4 είπε [...] Καλά και να ισχύει αυτό σιγά μην κυνηγήσει ο ΟΤΕ την Forthnet κτλπ, αυτό που κάνουν οι μικρές εταιρείες (να πουλάνε υπερβολικά φθηνά) είναι γνωστό πως δεν είναι βιώσιμο και άμα ως μεγάλος πατέρας το αφήσεις μόνο του σε μερικά χρόνια η εταιρεία φαλιρίζει και τέλος, ούτε κυνηγάς σε δικαστήρια ούτε τίποτα. Δεν είναι πως έχαναν και την τρελή πελατεία... Και από την άλλη καλύτερα να ξέρεις τους ανταγωνιστές σου (forthnet/vodafone κτλπ) και να τους νικάς από το να αναταράξεις το πεδίο και μετά να μην ξέρεις ποιον θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Σωστά, γιατί οι εταιρίες κάνουν σχεδιασμό και ασκούν πολιτική που εξυπηρετεί τα άμεσα αλλά και τα μακροχρόνια συμφέροντά τους, μεταξύ αυτών και εκείνων της μελλοντικής εξαγοράς του (ή των) αντιπάλου (ων). Παραβλέπουν σε αυτή την περίπτωση τις στραβοτιμονιές του συναγωνισμού, ειδικά αν οι επιλογές του είναι ριψοκίνδυνες και υπάρχει περίπτωση να τους φέρουν σε πλεονεκτική θέση στο μέλλον.
Melli Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 VDSL 50 με απεριοριστες κλησεις και 10 ωρες κινητα, 23ευρώ και ποτέ δεν μου ανέβασαν την τιμή σε παλιότερα πακέτα και ας αργούσα να ανανεώσω συμβόλαιο. Πολύ τίμια στα τόσα χρόνια. WIND με διαφορά η χειρότερη εξυπηρέτηση, οπότε αν υπάρξει πρόβλημα, λύση δεν υπάρχει και τους ειχα χρειαστεί 2 φορές σε αλλο συμβόλαιο. Από άτομα της WIND ακούω ότι και αυτή έχει χρέη που δεν μπορεί να ξεπληρώσει, όλη αυτή η συγχώνευση μου φαίνεται δύσκολο να πετύχει Σίγουρα χαμένοι θα βγούμε οι συνδρομητές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα