Hal9000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Σε αντίθεση με πρόσφατες πληροφορίες, η κοινή πρόταση των Vodafone-Wind είναι αυτή που έχει πλέον το προβάδισμα για την εξαγορά της Forthnet, δίνοντας ένα τέλος σε μια μακροχρόνια διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά έχουν αλλάξει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Capital, οι τράπεζες που εμπλέκονται στη διαδικασία και διαθέτουν το πλειοψηφικό πακέτο της Forthnet, προκρίνουν πλέον την δεσμευτική πρόταση των Vodafone-Wind έναντι αυτή του Ομίλου Antenna, μια πρόταση που κατατέθηκε αρχικά τον Ιούλιο του 2014. Ο σύμβουλος του διαγωνισμού, η εταιρεία Nomura, απέστειλε κοινή επιστολή στους δύο παρόχους καλώντας τους να ξεκινήσουν αποκλειστικές διαπραγματεύσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου για την ολοκλήρωση της πώλησης. Υψηλόβαθμα στελέχη των Vodafone και Wind επιβεβαιώνουν την εξέλιξη Αν και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, η εξέλιξη αυτή φέρεται να δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη σύμπραξη των δύο εταιρειών προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις αποκλειστικές συζητήσεις με τους συμβούλους του διαγωνισμού και των τραπεζών «προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της πρότασης και να ολοκληρωθεί το κείμενο της σύμβασης αγοραπωλησίας (SPA – sale and purchase agreement), διαδικασία που θα απαιτήσει εύλογο χρονικό διάστημα». Με βάση τα τελευταία στοιχεία έως το τέλος Ιουνίου, η Forthnet αριθμούσε 952 χιλιάδες συνδρομές λιανικής, 672 χιλιάδες μοναδικά νοικοκυριά, 556 χιλιάδες συνδρομητές broadband και 396 χιλιάδες συνδρομητές Pay-TV λιανικής. Capital Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Αναμενόμενο, χωρίς κινητή δεν παλεύεται το πράγμα εύκολα... 1 1
Retromaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τόσο πελατολόγιο και μπαίνει και μέσα. Πάλι οι υπάλληλοι να φταίνε; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Retromaniac 3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Retromaniac said: Με τόσο πελατολόγιο και μπαίνει και μέσα. Πάλι οι υπάλληλοι να φταίνε; Έκανε λίγο μπαμ ότι οι προσφορές κι έτσι στους εναλλακτικούς δεν ήταν βιώσιμες, απλά η Voda κι η Wind είχαν την κινητή και τα έβγαζαν πέρα... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Όλοι οι ISP μπαίνουν μέσα πλέον. Γι αυτό και εξαγοράζονται από τρίτους.
Extinction Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέχρι και οι τεχνικοί που δουλεύουν εκεί σου λένε να φύγεις... Κάποτε άξιζε.. 1
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Άντε μήπως δούμε και εμείς broadband υπηρεσίες νέας γενιά στην περιοχή μας 1
kaliakman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ είμαι forthnet vdsl και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να δούμε τι θα σημαίνει για εμάς αυτή η εξαγορά (πιθανότατα τίποτα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο)
cosmic73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Λυπαμαι τους εργαζομενους της forthnet,ελαχιστοι πιστευω θα παραμεινουν στις θεσεις τους μετα την μεταβιβαση της στο σχημα Vodafone/wind οι οποιες ενδιαφερονται μονο για το πελατολογιο της. 3
randomcat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αναμενόμενο, χωρίς κινητή δεν παλεύεται το πράγμα εύκολα... H Forthnet όμως, ακριβώς για τον λόγο του ότι δεν έχει κινητή, δίνει με το double play από σταθερό απεριόριστα (χωρίς πολιτική ορθής χρήσης) προς κινητά! Την ίδια στιγμή που οι άλλοι που έχουν και κινητή μας δουλεύουν κανονικά και δίνουν μέχρι λίγες ώρες το μήνα. 2
lawlezz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, cosmic73 είπε Λυπαμαι τους εργαζομενους της forthnet,ελαχιστοι πιστευω θα παραμεινουν στις θεσεις τους μετα την μεταβιβαση της στο σχημα Vodafone/wind οι οποιες ενδιαφερονται μονο για το πελατολογιο της. μην το λες...μπορει απλα να μν καταλαβουμε κανενας τιποτα ουτε πελατης ουτε εργαζομενοι απλα θα πανε αλλου τα λεφτα ειμαι σε παραρτημα της nova ,εγω κανω τα ατμ απλα βλεπω τους αλλους τπτ δν αλλαζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Just now, randomcat said: H Forthnet όμως, ακριβώς για τον λόγο του ότι δεν έχει κινητή, δίνει με το double play από σταθερό απεριόριστα (χωρίς πολιτική ορθής χρήσης) προς κινητά! Την ίδια στιγμή που οι άλλοι που έχουν και κινητή μας δουλεύουν κανονικά και δίνουν μέχρι λίγες ώρες το μήνα. Καλή φάση για να μαζέψει συνδρομητές πριν την εξαγορά... 😛
Markantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Η μόνη εταιρία στην οποία έπιανα 16 mbps - με όλες τις υπόλοιπες ακόμη και σήμερα γύρω στα 10-11 4
helicoid Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Κρίμα. Όσο πάει και τα κομμάτια της πίτας γίνονται μεγαλύτερα και λιγότερα. Θα μου πεις οκ τακτικές καρτέλ ακολουθούσαν. Και πάλι όμως, καλύτερα τρεις από δύο, που στο τέλος θα γίνουν ένας. Το ξέρω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά έχουμε ιδέα τι παίζει με τα υφιστάμενα συμβόλαια όταν γίνει η εξαγορά; Έχεις κάλυψη συμφωνηθέντων υπηρεσιών έως το τέλος του συμβολαίου ή απλά σου λένε φύγε και απλά μην πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης μιας και σου αλλάζουμε τους όρους; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα