Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 807
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και όπως σωστά λέει, πάνε να διαλύσουν το Mass Effect τώρα που έφαγε ήδη μια καλή ''φάπα'' με το Andromeda. Και έρχεται και σειρά, του woke το κάγκελο θα γίνει..

• Thanks 1
Δημοσ.
17 minutes ago, noFEARgr said:

A bloodless disneyfication. Όσο ζεις μαθαίνεις. Όντως οι χαρακτήρες είναι λες και είναι βγαλμένοι από το Fortnite…. το rainbow κομμάτι όχι το cool. 

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ωραία τα λέει ο Joe μέχρι εκεί που είδα, αλλά έχω παρατήρηση στην Isabella, γιατί το clip που δείχνει είναι από το Dragon Age 2 (όπου και την βλέπαμε πρώτη φορά) και όχι το Inquisition που γράφει.
Και οκ, εδώ η Merrill είχε αλλάξει από το Origins στο 2 και εξωτερικά και νομίζω προσωπικότητα, αλλά αφού την είχαμε romance... ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτος ο βλακας δεν ειχε παιξει καν το 1 καπου το ειχε αναφερει παλια . Αλλα τουλαχιστο εκατσε και το τελειωσε μετα απο τοσο καιρο χωρις να του δωσουν ετοιμο τι θα πει και θα βγαλει για να παρει τα πολλα early views....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Lotof said:

A bloodless disneyfication.

Οπότε γράφει κάποιος ότι είναι σαν να βλέπεις ταινία της disney, γελάω γιατί θυμάμαι το παρακάτω που διάβασα τυχαία.

"EA CEO Andrew Wilson is being considered to succeed Bob Iger as the next Disney boss. As reported by the Wall Street Journal, Wilson is amongst two other external candidates that are being considered to spearhead the entertainment company."

Πώς, ρε παιδί μου, τυχαίνουν μερικές συμπτώσεις / συγκυρίες που να ήθελες να τα σχεδιάσεις έτσι, δεν θα το κατάφερνες.

Επεξ/σία από imitheos
  • Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, Braveheart1980 said:

Μετά από περίπου 80 ώρες μόλις το τερμάτισα

Υπέροχο finale.

Kudos Bioware!

Συγχώρεσε την ερώτησή μου, αλλά επειδή δεν με κόβει και πολύ, το εννοείς ή κοροϊδεύεις; :P

[άχρηστη πληροφορία της ημέρας]Παλιά υπήρχε ένας "κανόνας" που έλεγε ότι, επειδή πολλά από αυτά που πρεσβεύουν οι θρησκείες είναι πολύ ακραία, σε ιντερνετικές συζητήσεις (και γενικά στο γραπτό λόγο που δεν μπορείς να δεις τους μορφασμούς του άλλου), αν δεν υπάρχει κάποιο emoticon ή ταμπέλα [sarcasm], δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις αν ο συνομιλητής σου μιλάει σοβαρά ή ειρωνεύεται.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, imitheos είπε

Συγχώρεσε την ερώτησή μου, αλλά επειδή δεν με κόβει και πολύ, το εννοείς ή κοροϊδεύεις; :P

[άχρηστη πληροφορία της ημέρας]Παλιά υπήρχε ένας "κανόνας" που έλεγε ότι, επειδή πολλά από αυτά που πρεσβεύουν οι θρησκείες είναι πολύ ακραία, σε ιντερνετικές συζητήσεις (και γενικά στο γραπτό λόγο που δεν μπορείς να δεις τους μορφασμούς του άλλου), αν δεν υπάρχει κάποιο emoticon ή ταμπέλα [sarcasm], δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις αν ο συνομιλητής σου μιλάει σοβαρά ή ειρωνεύεται.

Το εννοώ καλέ!

56 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

tenor.gif

Τι σου άρεσε και τι δεν σου άρεσε δηλαδή;

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 minutes ago, chek2fire said:

εγώ πραγματικά απορώ που υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με αυτή τη παπάτζα 

Δεν υπάρχουν παρά ελάχιστοι

image.png.a70086fd660c52a572ec84a32f8cdbdf.png

Το παιχνίδι είναι ημιθανές ούτε ένα μήνα μετά την κυκλοφορία. Σε ένα μήνα δεν θα το θυμάται κανείς.

Και εδώ μέσα περισσότερο για το πόσο κακό είναι γράφουμε παρά κάτι καλό.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lotof είπε

🤣

Αν περνούσε απο εδώ αυτός ο Vailguard mod το thread ζήτημα είναι να είχε 2 άντε το πολύ 3 σελίδες με τόσο γέλιο που ρίξαμε με τη πάρτη τους.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή τι σκατά σκέφτονταν οι άνθρωποι ρε παιδί μου. Είχαμε την Merrill στο DA2 να προσπαθεί να φέρει πίσω την κληρονομιά των Elves, τον Varric να λέει στο Trespasser, όταν μαθαίνουν ότι οι θεοί ήταν απλοί "άνθρωποι" και μάλιστα είχαν σκλάβους, "Another thing never to say to Daisy" (ή κάπως έτσι) και τώρα που έχουν ενεργοποιηθεί οι Eluvians και που έχουμε δύο από τους Θεούς να κάνουν την εμφάνισή τους, δεν έχουμε την Merrill άλλά την Bellara που είναι πάλι η Merill αλλά από τα Lidl. Και αυτό είναι μόλις μία από τις δεκάδες ευκαιρίες σε ιστορία και lore που άφησαν να πάνε χαμένες.

Θυμάμαι στο DA2 τον Varric που έδειχνε την Bethany με τεράστιο στήθος, τον Hawke να σκοτώνει 15 darkspawn και γενικά παρούσιαζε την ιστορία "με ουρές και με κεφάλια" που λέμε και στο χωριόμ και τον κόβει ξαφνικά η Cassandra και του λέει "σκατά. δεν έγινε έτσι. πες την αλήθεια" και μετά ξανα-ξεκινάει το παιχνίδι με νορμάλ κατάσταση και ονειρεύομαι πως στο τέλος του Veilguard ξαναβγαίνει η Cassandra και του ξανα-λέει να κόψεις τις μ.κιες και ότι δεν έγινε έτσι και μετά να παίζουμε το "πραγματικό" παιχνίδι με τις επιλογές σου να μετράνε, με ωραίους διαλόγους, με ωραίους χαρακτήρες, κτλ. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...