Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ, πάλι, θεωρώ αστείο το να σου γράφει ο άλλος συγκεκριμένα πράγματα και να απαντάς με ευκολίες και σοφιστείες βγαλμένες από κινεζικό κουλουράκι της τύχης.

Άκου δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία το κατατάσσει το παιχνίδι η ίδια η εταιρία.

Και τι έχει σημασία, δηλαδή;

Δεν έχει σημασία που άλλα τάζουν στον κόσμο και άλλα κάνουν μέσα στο παιχνίδι;

Δεν έχουν σημασία οι τσιρίδες ενθουσιασμού ενώ κατηφορίζεις σχοινιά βολικά τοποθετημένα εδώ κι εκεί, συντηρημένα και στερεωμένα με ορειβατικές ασφάλειες;

Δεν έχουν σημασία οι αποστολές-σιδηρόδρομοι χωρίς ουσιαστικές επιλογές;

Δεν έχουν σημασία οι παιδικοί διάλογοι-κυρήγματα;

Τι έχει σημασία, δηλαδή, για να συζητήσουμε αν το παιχνίδι είναι καλό ή κακό;

Γιατί, λυπάμαι που το λέω, αλλά αν είναι να το ρίξουμε στις αμπελοφιλοσοφίες "δεν υπάρχει καλό ή κακό, απλά δεν κάνει για σένα", τότε κακώς βρίσκεσαι σε forum, δηλαδή σε χώρο συζήτησης.

• Like 10
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου θελεις τοσο πολυ να εχεις αποψη, θα σου ελεγα οτι να το παιξεις πρωτα.

νομιζω οτι αν δεν μπορεις να διακρινεις οτι ολος ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο εσενα και το προσωπικο σου γουστο σιγουρα δεν αποτελει καποιο θεσφατο, τοτε δεν κανεις καμια συζητηση, απλα κοιτας την μουρη σου στον καθρεφτη καθε φορα που ποσταρεις.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xavier είπε

https://www.gameover.gr/2024/11/14/dragon-age-the-veilguard-review/

λιγο πιο χαρουμενος απο οτι ημουν εγω με το παιχνιδι, αλλα σε γενικες γραμμες δικαιος.

O reviewer αυτοαναιρείται μόνος του, ενώ εντοπίζει αρκετά απο τα θέματα που έχει θίξει ο περισσότερος κόσμος τα προσπερνάει ελαφρά την καρδίαν και κόβει μόνο 1 βαθμό στην συνολική βαθμολογία γιατί λέει στο σύνολο του άρεσε παρόλο που μεσα στο κείμενο του μας ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν είναι rpg και δεν είναι Dragon Age! omg και 3 lol δηλαδή και πρέπει να πάρουμε αυτό το review ως σοβαρό τώρα?

Good One Lol GIF by Justin

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Saloufas είπε

παρόλο που μεσα στο κείμενο του μας ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν είναι rpg και δεν είναι Dragon Age! omg και 3 lol δηλαδή και πρέπει να πάρουμε αυτό το review ως σοβαρό τώρα?

αφού στο κείμενο σας ξεκαθαρίζει ότι δεν ειναι RPG (δεν ειναι) και δεν είναι DA (είναι μονο κατ' όνομα) που το πρόβλημα; το γιατί πήρε 9? ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δεν μπορεί να πάρει 9? Δηλαδή, αν ήταν RPG και ήταν Dragon Age αλλά ήταν μάπα;

Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα καποιων με τις βαθμολογίες. Δεν διαβασα το review αλλά αν γράφει τα παραπάνω ξεκάθαρα καλύπτει τα σημαντικά που πρέπει να ξέρει κάποιος για τον τίτλο.

Για εμένα, αυτά τα αρνητικά (συνυπολογίζοντας και τα θετικά του) το κάνουν παιχνίδι του 7, για τον reviewer που δίνει μαλλον μικρότερη βαρύτητα του 9. Για τον Snoob, του 4 ή 5 ξέρω γω που δίνει περισσότερη βαρύτητα. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Πραγματικά δεν πιάνω την εμμονή με το νουμεράκι. Το θέμα με το review είναι να σου δίνει εικόνα του τι αγοράζεις και απ' ότι παραθέσατε αυτό το κάνει, από κει και πέρα στην βαθμολογία ή στην τελική κριτική εισέρχεται και το υποκειμενικό κριτήριο.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλεον στις  45 ωρες πλεον για μενα ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει για φετος..Το εχω ευχαρηστηθει και περασει καλα οσο απο οτιδηποτε αλλο.. κραξτε ελευθερα :)

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kavadias είπε

αφού στο κείμενο σας ξεκαθαρίζει ότι δεν ειναι RPG (δεν ειναι) και δεν είναι DA (είναι μονο κατ' όνομα) που το πρόβλημα; το γιατί πήρε 9? ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δεν μπορεί να πάρει 9? Δηλαδή, αν ήταν RPG και ήταν Dragon Age αλλά ήταν μάπα;

Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα καποιων με τις βαθμολογίες. Δεν διαβασα το review αλλά αν γράφει τα παραπάνω ξεκάθαρα καλύπτει τα σημαντικά που πρέπει να ξέρει κάποιος για τον τίτλο.

Για εμένα, αυτά τα αρνητικά (συνυπολογίζοντας και τα θετικά του) το κάνουν παιχνίδι του 7, για τον reviewer που δίνει μαλλον μικρότερη βαρύτητα του 9. Για τον Snoob, του 4 ή 5 ξέρω γω που δίνει περισσότερη βαρύτητα. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Πραγματικά δεν πιάνω την εμμονή με το νουμεράκι. Το θέμα με το review είναι να σου δίνει εικόνα του τι αγοράζεις και απ' ότι παραθέσατε αυτό το κάνει, από κει και πέρα στην βαθμολογία ή στην τελική κριτική εισέρχεται και το υποκειμενικό κριτήριο.

Ε ναί μωρέ τι και αν από dark fantasy rpg με choices and consequences μας βγήκε ένα hack n slash action adventure gow wanna be pixar με στορι σε rail παιχνίδι, αυτό θα κρίνουμε τώρα όταν κάνουμε review? δεν μας αφορούν αυτά τα θέματα ούτε και τι περίμενε ο κόσμος με βάση το όνομα και την σειρά. Το fast food μας βγήκε καλό? μας άρεσε? 10/10!!!! δώστε 70€ και πάμε για goty στα game awards του Geoff! 🤣

Ο συγκεκριμένος που έκανε το review αν τον έχεις ακούσει ποτέ σε podcast και αν παρακολουθείς γενικά το gameover είμαι σίγουρος ότι έβαλε την βαθμολογία αυτή για να πάει κόντρα σε όλο το κλίμα και το backlash που γίνεται παρά ότι το πιστεύει ο ίδιος να στο πω έτσι, γιατί αν αυτό το χλιαρό παιχνίδι είναι για 9/10 αυτομάτως το κατατάσσει στην κατηγορία με άλλα μεγαθήρια της βιομηχανίας όταν ακόμα και εδώ μέσα στην κουβέντα που γίνεται και από τα άτομα που το υποστηρίζουν το γενικότερο feeling είναι ότι μιλάμε για παιχνίδι του 7 με το ζορι.

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, xavier είπε

αφου θελεις τοσο πολυ να εχεις αποψη, θα σου ελεγα οτι να το παιξεις πρωτα.

νομιζω οτι αν δεν μπορεις να διακρινεις οτι ολος ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο εσενα και το προσωπικο σου γουστο σιγουρο δεν αποτελει καποιο θεσφατο, τοτε δεν καμια συζητηση, απλα κοιτας την μουρη σου στον καθρεφτη καθε φορα που ποσταρεις.

Συγγνώμη, καταλαβαίνεις καθόλου τι γράφεις ή απλά κολάς λέξεις στη σειρά για να φαντασιώνεσαι ότι απαντάς;

Εσύ βάζεις μια κριτική στο νήμα. Άρα, την εντάσσεις στη συζήτηση.

Σχολιάζω την κριτική. Με συγκεκριμένες αναφορές και επιχειρήματα.

Απαντάς (ο Βούδας να το κάνει απάντηση, αλλά κάπως πρέπει να το χαρακτηρίσω κόσμια) ότι "δεν έχει σημασία τι λέει η εταιρία πως είναι το παιχνίδι" και "δεν υπάρχει καλό ή κακό".

Και εγώ κοιτάω τη μούρη μου στον καθρέφτη;

Σοβαρά;

Υ.Γ. Το ξέρω πως σου είναι δύσκολο, για διάφορους λόγους, όμως προσπάθησε να καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να έχω παίξει το παιχνίδι για να επισημάνω (για παράδειγμα) πως, όταν ένας κριτικός, γράφει στην ίδια παράγραφο ότι το παιχνίδι "δεν είναι μονόδρομος" και ταυτόχρονα "το πώς θα εξελιχτούν τα quests είναι πάνω κάτω προκαθαρισμένο" φάσκει και αντιφράσκει. Το καταλαβαίνω πως έχεις βρει για αποκούμπι, ελείψει άλλου επιχειρήματος το θαυμάσιο "άμα δεν έχεις παίξει το παιχνίδι μη μιλάς", αλλά εδώ σχολιάζω τις ασυναρτησίες ενός κειμένου που εσύ έβαλες στην κουβέντα.

29 λεπτά πριν, kavadias είπε

Συγγνώμη, τώρα, αλλά δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή. Επικροτείς τον άλλο που μου ζητάει να παίξω το παιχνίδι για να έχω άποψη (δεν σχολίαζα το παιχνίδι, εν προκειμένω, αλλά το review) και τοποθετείσαι χωρίς να έχεις διαβάσει το review;

Πουθενά στο review δεν υποστηρίζει ότι "δεν είναι DA" (ούτε καν με το αυθαίρετο πρόσημο που εντάσσεις, "κατ' όνομα"). Αντίθετα, λέει πως "κρατάει την παράδοση και το lore των Dragon Age, δεν απογοητεύει στην απόδοση αυτού του αγαπημένου σύμπαντος".

Κατά τα άλλα, το πρόβλημα είμαι εγώ που σχολιάζω τις ασυναρτησίες "χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι".

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

τι να σχολιασω οταν μιλας για παιδικους διαλογους, χωρις να εχεις παιξει το παιχνιδι. Βγαζεις μια αποψη απο τον κωλο σου, τι να σχολιασω εγω, τον κωλο σου? Δικος σου ειναι οτι θελεις τον κανεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xavier είπε

τι να σχολιασω οταν μιλας για παιδικους διαλογους, χωρις να εχεις παιξει το παιχνιδι. Βγαζεις μια αποψη απο τον κωλο σου, τι να σχολιασω εγω, τον κωλο σου? Δικος σου ειναι οτι θελεις τον κανεις.

Είσαι πάρα πολύ τυχερός.

Αν αυτή τη χυδαιότητα περί κώλου την είχες γράψει για οποιοδήποτε άλλο μέλος, τώρα θα μετρούσες μέρες.

Επειδή τη γράφεις για μένα, που είμαι συντονιστής, απλά θα σεβαστώ το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο έχεις περιέλθει και δεν θα δώσω συνέχεια.

Δοκίμασε, όμως, να ξαναγράψεις για κώλους και να ξέρεις πως θα επιτρέψω και στους άλλους να σχολιάσουν το δικό σου κώλο.

Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Εντελώς παρενθετικά, οι διάλογοι του παιχνιδιού και πού οδηγούν -και σε πολλές περιπτώσεις δεν οδηγούν, δεν κάνουν καμία διαφορά- έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο εδώ και μέρες. Για όσους έχουν αντοχές να διαβάζουν, μεταξύ άλλων, κηρύγματα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xavier είπε

Αυτο δεν το κανει καλο ή κακο παιχνιδι. Το κανει παιχνιδι που δεν ειναι για σενα. 

ο αρθρογραφος του συγκεκριμενου αρθρου εχει διαφοερτικο γουστο, το πως το διαφημιζει η bioware δεν εχει καμια βαρυτητα σε αυτο.

Δεν υπάρχει καλό και κακό παιχνίδι, δηλαδή; Επειδή δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε, σαφώς κι υπάρχουν καλά και κακά παιχνίδια. Οι εκάστοτε παρουσιάσεις προφανώς κι έχουν μια προσωπική πινελιά, για να κάνει, όμως, σωστά τη δουλειά του ο reviewer οφείλει να λαμβάνει κάθε φορά υπ' όψιν του ορισμένα στοιχεία και δεδομένα.

Επί παραδείγματι, παιχνίδι το οποίο το ίδιο το gaming studio που το έφτιαξε το διαφημίζει ως rpg οφείλει να έχει rpg στοιχεία. Αν δεν τα έχει δεν νοείται να διαβάζουμε αστειότητες του τύπου "έλα μωρέ, δεν έγινε και κάτι, αφού έχει 2-3 επιλογές, ποιος νοιάζεται τώρα, επίλεξε εκεί πέρα μία από αυτές και πάμε παρακάτω". Όχι, κύριε reviewer μου, rpg και 2-3 επιλογές, να βγει η υποχρέωση, δεν συμβαδίζουν.

Ούτε, βέβαια, έχει νόημα να γράψεις 1-2 παραγράφους για την αναγέννηση των rpg παιχνιδιών, για να καταλήξεις στο φοβερό και τρομερό συμπέρασμα ότι "δεν έβγαλε η Bioware rpg παιχνίδι -σώπα, καλέ, κι εγώ νόμιζα ότι η ίδια η Bioware το διαφημίζει ως τέτοιο- αλλά action με rpg στοιχεία". Ε, πείτε το μας εξαρχής, κύριε reviewer μας, κι αφήστε στην άκρη τις αναφορές στα rpg παιχνίδια.

Επειδή έκατσα και διάβασα το review, καταλήγει σ' ένα καταγέλαστο 9, ενώ δεν του άρεσει η "ελαφρώς Fortnitίζουσα καρτούν αισθητική",  δεν του αρέσει το loot system, καθώς αναφέρει πως "θα μπορούσε να είναι πιο περιορισμένο. Ποιος είναι ο ρόλος τόσων διάσπαρτων υλικών, τόσων κιβωτίων, βαρελιών, βάζων και λοιπών παρελκομένων που σπάνε, προκειμένου να δώσουν ήσσονος σημασίας loot, που θα μπορούσε να είναι πιο περίτεχνα και περιποιημένα συγκεντρωμένο κάπου; Οι developers που δεν έχουν επίγνωση του πότε το παιχνίδι του είναι ήδη χορταστικό και το παραγεμίζουν αδιάκριτα με χωρίς ουσία περιεχόμενο, είναι ελαφρώς εκνευριστικοί. Ναι, απαιτούνται υλικά για τις αναβαθμίσεις, αλλά αυτό σχεδιαστικά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο συμμαζεμένο. Από ένα σημείο και μετά η όλη διαδικασία μετατρέπεται σε αγγαρεία.", δεν λέει σχεδόν τίποτα το ουσιαστικό για τις ελάχιστες επιλογές τις οποίες δίνει το παιχνίδι στον παίκτη (το οποίο είναι rpg, έτσι;) και ξεπετάει την αθλιότητα των woke κηρυγμάτων από τους ευρισκόμενους σε φάση εφηβείας σεναριογράφους με παιδιάστικους αφορισμούς. Bonus, το γεγονός ότι η ρηχότητα του gameplay δεν κρύβεται (για όποιον είναι σε θέση να διαβάσει πίσω από τις γραμμές), αλλά ούτε αυτό μας πτοεί, το παιχνίδι παίζεται ευχάριστα.

Εν τέλει, τι στον διάτανο του άρεσε κι έβαλε 9; Ποιος ξέρει; Πετάμε άλλον έναν αφορισμό περί διαφορετικού γούστου -άρα δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχουν διαφορετικά γούστα και φατσούλες- και καθαρίσαμε την μπουγάδα. Εδώ που τα λέμε, τι μας νοιάζει πώς διαφημίζει η Bioware το παιχνίδι της; Αυτά είναι άνευ ουσίας, αφού περνάμε καλά με τους λοβοτομημένους χαρακτήρες του Veilguard, τους καταπληκτικούς διαλόγους του (Καλημέρα Ζωή+Λάμψη=l.f.e.) και τον ανασκολοπισμό του lore.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά τα reviews , ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι , είναι τελείως ασύνδετα μεταξύ αυτών που γράφουν με των βαθμολογιών που δίνουν στο τέλος .

Βάζουν ένα κάρο αρνητικά και στο τέλος πάρε ένα 9 στα 10 

Έτσι κοροϊδεύεις και τους καταναλωτές που μπορεί να μην καθίσουν να διαβάσουν το review και απλά να δουν μόνο την βαθμολογία αλλά ταυτόχρονα προσβάλεις και τους developers που όντως έβγαλαν παιχνίδια του 9 και του 10. Με βάση δηλαδή αυτήν την βαθμολογία τοποθετούν το παιχνίδι στα ίδια ποιοτικά επίπεδα με το BG3 και TW3, παιχνίδια του ίδιου είδους . Αν είναι δυνατόν δηλαδή 

Το σχόλιο επίσης ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά παιχνίδια είναι τρομερό πλήγμα για την τέχνη γενικότερα , participation trophy for everyone , καταποντισμός οποιονδήποτε στάνταρ οδηγούν σε στασιμότητα και υποβάθμιση οποιοδήποτε τομέα τέχνης και μη . 

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

καλα και κακα παιχνιδια υπαρχουν, αλλα οχι για λογους που εχουν να κανουν με το προσωπικο γουστο του καθενος.

εγω απεχθανομαι την first person προοπτικη, σημαινει αυτο οτι ολα τα first person παιχνιδια ειναι κακα?

στον αλλον αρεσουν τα turned based rpg, αυτο σημαινει οτι οτιδηποτε action ειναι κακο?

εγω δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να σχολιασω το doom , ή το καθε cod. Δεν με αφορουν. Αλλοι μαλλον εχουν την εντυπωση οτι ολα περιστρεφονται γυρω απο τους ιδιους και θα πρεπει να προσαρμοζονται στα δικα τους γουστα. Ε δεν παει ετσι.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xavier είπε

καλα και κακα παιχνιδια υπαρχουν, αλλα οχι για λογους που εχουν να κανουν με το προσωπικο γουστο του καθενος.

εγω απεχθανομαι την first person προοπτικη, σημαινει αυτο οτι ολα τα first person παιχνιδια ειναι κακα?

στον αλλον αρεσουν τα turned based rpg, αυτο σημαινει οτι οτιδηποτε action ειναι κακο?

εγω δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να σχολιασω το doom , ή το καθε cod. Δεν με αφορουν. Αλλοι μαλλον εχουν την εντυπωση οτι ολα περιστρεφονται γυρω απο τους ιδιους και θα πρεπει να προσαρμοζονται στα δικα τους γουστα. Ε δεν παει ετσι.

Δάσκαλε που δίδασκες..

Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις -βάσει του προσωπικού σου γούστου- ότι η αθλιότητα που λέγεται Dragon Age Veilguard αρέσει. Τα ίδια έκανες και στο νήμα του RoP. E, δεν αρέσει, τι να κάνουμε.

Άρτιος τεχνικός τομέας, ωραία περιβάλλοντα, μέχρι εκεί. Τα ίδια πλεονεκτήματα έχει και το RoP κι είδαμε πώς πάτωσε.

Σε όλα τα υπόλοιπα, το παιχνίδι κάνει τις βαθμολογίες του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη να φαντάζουν εξαιρετικά γενναιόδωρες.

Να θυμίσω εδώ ότι εσύ, σε αντίθεση με όσους επιχειρηματολογούν για το πόσο άθλιο/κακό είναι το παιχνίδι (όπως και το RoP), αρέσκεσαι να βάζεις μπερδεμένες φατσούλες. Διότι το trolling είναι εύκολο, η άσκηση κριτικής η οποία να βασίζεται σε επιχειρήματα και στοιχεία είναι δύσκολη.

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
On 15/11/2024 at 19:04, fast8 said:

Εγώ θα πω, πως σύμφωνα με τις διαρροές ειδικά οι διάλογοι ήταν τεράστιο θέμα και εσωτερικά στην Bioware.

Ενδιαφέρον αυτό, υπάρχει κάποιο άρθρο κάπου?

Δημοσ.
1 hour ago, DEADLAZARUS said:

Δάσκαλε που δίδασκες..

Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις -βάσει του προσωπικού σου γούστου- ότι η αθλιότητα που λέγεται Dragon Age Veilguard αρέσει. Τα ίδια έκανες και στο νήμα του RoP. E, δεν αρέσει, τι να κάνουμε.

Άρτιος τεχνικός τομέας, ωραία περιβάλλοντα, μέχρι εκεί. Τα ίδια πλεονεκτήματα έχει και το RoP κι είδαμε πώς πάτωσε.

Σε όλα τα υπόλοιπα, το παιχνίδι κάνει τις βαθμολογίες του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη να φαντάζουν εξαιρετικά γενναιόδωρες.

Να θυμίσω εδώ ότι εσύ, σε αντίθεση με όσους επιχειρηματολογούν για το πόσο άθλιο/κακό είναι το παιχνίδι (όπως και το RoP), αρέσκεσαι να βάζεις μπερδεμένες φατσούλες. Διότι το trolling είναι εύκολο, η άσκηση κριτικής η οποία να βασίζεται σε επιχειρήματα και στοιχεία είναι δύσκολη.

Αθλιοτητα  με τι κριτηρια ακριβως ? Γιατι διαβαζω τα σχολια εδω και το 90 τις εκατο κραζει χωρις να εχει παιξει το παιχνιδι.. Ειδικα τα σχολια ειναι game  για κινητα κλπ   , που ηδη εχω δει δω δειχνει απλα οτι ο καθενας πεταει την γνωμη του , χωρις κυριως να εχει ιδεα το τι ειναι το παιχνιδι.. Αλλο δεν μου αρεσει για αυτο και για αυτο τον λογο οταν το δοκιμασα.. και αλλο αα ειναι woke , gay κλπ... Ειχα παρα πολυ καιρο να δω σε παιχνιδι τοσο καλο backstory  για companions  και γενικα φενεται οτι εχει πεσει πολυ δουλεια σε αυτο τον τομεα.. ( το bg3  ειναι εκτος συναγωνισμου ) ...Ενα καλο εως και παρα πολυ καλο παιχνιδι για οσους το εχουν παιξει μετραει σα γνωμη θα ελεγα παραπανω απο μια γνωμη -ακουσα ειδα καποιος ειπε αλλα δεν το δοκιμασα ποτε.. Ας το παιξει καποιος και ελευθερα  , ας κραζει μαζι του με χιλια

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...