Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, fast8 είπε

Για όσους το απόλαυσαν έχουμε ευχάριστα νέα. ΟΛΗ η ομάδα του Veilguard μετακινήθηκε στο project του επόμενου Mass Effect. Οπότε θα έχετε την ευκαιρία ότι αγαπήσατε εδώ να το απολαύσετε και στο επόμενο παιχνίδι της Bioware.

o director ειναι ο michael gamble, οποιος ΛΕΕΙ οτι ηταν και στο ME2 (λεει οτι ηταν σε πολλα mass effect), αλλα λιγο ψαξιμο που εκανα director ηταν μονο στο andromeda.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Παλιότερα και εγώ μπορούσα να προσπεράσω το αστείο story του Dragon's Dogma για παράδειγμα, γιατί γούσταρα το combat. Στο δεύτερο, δεν την πάλεψα, με το που το τελειωσα, απλά πούλησα το game, ασχέτως άμα το combat ήταν καλύτερο από το πρώτο, σε γενικές γραμμές.

Αν πούμε να είμαστε κάπως αντικειμενικοί και unbiased και τα 2 DD μοιάζουν σαν afterthoughts και side projects πάνω στο κυρίως γεύμα (Monster Hunter Franchise) που τα δουλεύει η "B-team" της Crapcom. Τώρα για τον xyz λόγο κάποιος μπορεί να μη γουστάρει να παίξει τα MH πχ λόγω του grinding, του social aspect κλπ κλπ. Αν παρατηρήσεις για αυτούς που η μόνη επαφή με αυτού του είδους το combat system (αν και τα MH έχουν way more depth ειδικά τώρα με το wilds) είναι τα DD, τα έχουν συνήθως σε πολύ περισσότερο high regard από ότι ο παραδοσιακός MH veteran.

Πάντως το DD1 άσχετα αν σαν vanilla suckαρέ και έμπαζε από παντού σαν story μέχρι και πριν το τελευταίο act (με αποκορύφωμα τα npc questline triggers που χωρίς guide απλά ΔΕΝ), τουλάχιστον στο endgame του έδωσε ρέστα. Το Everfall v2, αλλά κυρίως το ΒΒΙ DLC έχουν μηχανισμούς για να σε κρατάνε και να φαρμάρεις που ακόμα και τόσα χρόνια μετά δεν έχω δει κάποιο RPG να τους έχει φτάσει. Παίζει να είναι το oldest game που έχω installed μετά το ΗΟΜΜ3 (που είναι το GOAT ως γνωστόν)🤣.

• Like 1

Στις 10 ωρες που εχω στο παιχνιδι ηδη απο 7 αρακι που ηταν στην αρχη εχει γινει ανετο 8 .. το παιχνιδι μου αρεσει ολο και πιο πολυ σε παρα πολλους τομεις.. πολυ καλυτερο απο οσο περιμενα

• Like 5
  • Haha 1

10 hours ago, enable_your_mind said:

Στις 10 ωρες που εχω στο παιχνιδι ηδη απο 7 αρακι που ηταν στην αρχη εχει γινει ανετο 8 .. το παιχνιδι μου αρεσει ολο και πιο πολυ σε παρα πολλους τομεις.. πολυ καλυτερο απο οσο περιμενα

εκει ειναι το παιχνιδακι, 7-8, αντε στους πιο απαιτητικους 6

ολα τα αλλα ειναι

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

2 ώρες πριν, tutuyo είπε

εκει ειναι το παιχνιδακι, 7-8, αντε στους πιο απαιτητικους 6

Απεχθάνομαι τις βαθμολογίες, αλλα άμα το game είναι του 7-8, τότε το BG3 και το W3 τι είναι?! 12-13? Τι φάση, για το IGN δουλεύεις? :P

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 9

30 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Απεχθάνομαι τις βαθμολογίες, αλλα άμα το game είναι του 7-8, τότε το BG3 και το W3 τι είναι?! 12-13? Τι φάση, για το IGN δουλεύεις? :P

10αρι ειναι το BG3, το W3 ειναι 9αρι λογω αδυναμου βασικου στορυ

Αμα δεν τα εχεις παιξει (οπως το DA), καντο χθες

Δεν υπαρχει κανενας τομεας που το dragon age veilguard να ειναι καλυτερο απο το witcher 3 . Σε ολα ειναι πολυ χειροτερο . Αρα αποκλείεται να εχουν μονο 1-2 βαθμους διαφορα. Αν ειναι το witcher 9 ( 9.5 θα του εβαζα) το veilguard ειναι επιεικώς 5αρη 

• Like 13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, αν κάνουμε το διανοητικό πείραμα και ξεχάσουμε όλες τις cut scenes που ήταν λίγο Disney και τις κάνουμε skip,  αν επικεντρωθούμε μόνο στο gameplay, τι εχουμε; Δύσκολα πάνω απο 7 ακόμα και αν σε άρεσε όλο το πακέτα. Αντικειμενικά είναι 6 και κάτω. Είναι σαν ένα mobile παιχνίδι που έχει γίνει remaster για PC. Δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεν προσφέρει και κάποια πρόκληση. Δεν βλέπω γιατί κάποιος να μην το πάρει στο μέλλον απο κλειδάδικο για να ικανοποιήσει την περιέργεια του, αλλά δεν αξίζει πλήρη τιμή για ΑΑΑ. Αν βάλεις στην εξίσωση ότι έχει το όνομα Dragon Age, πολλοί gamers νοιώθουν ότι εξαπατήθηκαν να το αγοράσουν, ακόμα και ότι προδώθηκαν απο την υλοποίηση που επιλέχτηκε. Ενα μέτριο game, ένα κακό Dragon Age game.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 5
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Δεν υπαρχει κανενας τομεας που το dragon age veilguard να ειναι καλυτερο απο το witcher 3 . Σε ολα ειναι πολυ χειροτερο . Αρα αποκλείεται να εχουν μονο 1-2 βαθμους διαφορα. Αν ειναι το witcher 9 ( 9.5 θα του εβαζα) το veilguard ειναι επιεικώς 5αρη 

Σε παρακαλώ μην το κάνεις ξανά αυτό, στην ίδια παράγραφο να υπάρχει το Witcher 3 με το μωβ παιχνίδι και μάλιστα σε σύγκριση. Ξύπνησα καλά σήμερα μην μου χαλάς την μέρα. 

😋

• Like 2
  • Haha 9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προλαβα επαιξα λιγο, κανα 7ωρο....μ αρεσε παρα πολυ το "enviroment/world design/scenery/textures" , τελοσπάντων ο σχεδιασμός και τα γραφικά του κόσμου του. Άποψη μου αξίζει να το δει κάποιος, γνωρίζοντας όμως οτι δεν ειναι open world, οπότε το design είναι πιο εύκολο. . H VRAM  γονατίζει, έριξα το OC της στο μισό, αλλά makes sense. Αντιθέτως τα πρόσωπα-εκφράσεις κλπ των χαρακτήρων, μου φανηκαν παραταιρα, πολύ lower level, σαν να ναι απο άλλο παιχνιδι. Το HDR είναι πολύ εντυπωσιακό, προφανώς λόγω των χρωμάτων, καρτουνίστικων φωτισμών κ.λ.π.. Αν το κάνεις toggle in game εχει πραγματικά μεγαλη διαφορά σε OLED.

Για το story κ.λ.π. ΔΕΝ ειμαι κριτικός παιχνιδιών, ααααααααααν καταφερω να το τερματίσω (χλωμο) σημαίνει οτι θα μαρεσει.. Οι διαλογοι ουτε κρυο ουτε ζεστη, θελω να πω δεν μου έκανε κατι ιδιαιτερη εντύπωση 

Το gameplay του μου αρεσε, εχει το χαβαλε του, ως εκει. 

Spoiler

Τωρα για την wokιλα κ.λ.π., δεν ξερω αν ειμαι εγω αναισθητος και χοντροπετσος, αλλά δεν παρατήρησα κατι προς το παρόν. Σοβαρα τώρα, δεν ξέρω αν θα με κρατήσει να το προχωρήσω και να βρω εκείνες τις σκήνες που σκανε στο ιντερνετ, αλλά προς το παρόν δεν εχω δει κάτι.  Ετσι κι αλλιως και στο DA 1,2 που ειχε αμφι.......λεγομενο flirting, με ξενερωσε, αλλά το game μ αρεσε σαν συνολο. Θέλω να πω ουτε "κρυφα μηνυματα μου περνάει στην συνείδηση'' ουτε ανησυχω μη με κανει ξαφνικά λουμπινα (οπως και το GTA δεν με εκανε εγκληματία - ληστή τραπεζών και να βγαίνω με το glock να μπουμπουναω αστυνομικούς στο δρομο....)

Overall , μια χαρα, OYTE GOTY και αηδιες, ουτε καν στην ιδια κουβέντα με Witcher - ρε σεις, τι πάτε και συγκρινετε τώρα??? Απλώς μια χαρα παιχνίδι.

Εμένα μου θύμισε λιγο Hogwards (αρκεί να μην είναι κάποιος hardcore Harry Potter fan και παρεξηγηθεί 😋 ) , σαν γενικοτερη αίσθηση, απλά το ένα ειναι open, το άλλο linear. Κατι τετοιο. 

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το hogwarts ανεβαινει λογο του πολυ καλου combat . Ειδαλλως θα ηταν παιχνιδι του 5.  Εχει αθλιους διαλογους , ιστορια , χαρακτηρες. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1

4 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Για το story κ.λ.π. ΔΕΝ ειμαι κριτικός παιχνιδιών, ααααααααααν καταφερω να το τερματίσω (χλωμο) σημαίνει οτι θα μαρεσει.. Οι διαλογοι ουτε κρυο ουτε ζεστη, θελω να πω δεν μου έκανε κατι ιδιαιτερη εντύπωση 

Το gameplay του μου αρεσε, εχει το χαβαλε του, ως εκει. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Τωρα για την wokιλα κ.λ.π., δεν ξερω αν ειμαι εγω αναισθητος και χοντροπετσος, αλλά δεν παρατήρησα κατι προς το παρόν. Σοβαρα τώρα, δεν ξέρω αν θα με κρατήσει να το προχωρήσω και να βρω εκείνες τις σκήνες που σκανε στο ιντερνετ, αλλά προς το παρόν δεν εχω δει κάτι.  Ετσι κι αλλιως και στο DA 1,2 που ειχε αμφι.......λεγομενο flirting, με ξενερωσε, αλλά το game μ αρεσε σαν συνολο. Θέλω να πω ουτε "κρυφα μηνυματα μου περνάει στην συνείδηση'' ουτε ανησυχω μη με κανει ξαφνικά λουμπινα (οπως και το GTA δεν με εκανε εγκληματία - ληστή τραπεζών και να βγαίνω με το glock να μπουμπουναω αστυνομικούς στο δρομο....)

προσπαθησε να καθυστερησεις οσο περισσοτερο μπορεις το recruitment της Taash. Μολις την βαλεις στην ομαδα σου τοτε θα καταλαβεις την wokιλα.

Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το παιχνιδι σε θεωρει short bus rider οταν σε καθε γραμμη διαλογου επαναλαμβανουν πραγματα που σου ειπαν 1-2 λεπτα πιο πριν, οταν τα npcs σου λενε τα πιο thank you captain obvious πραγματα κτλ και δεν σε ενοχλει.... 

αχεμ.

αυτα.

• Like 2
  • Haha 2

Είναι μια ακόμα regular ubisoftila του 7 απλώς είναι/φαινεται μεγαλύτερη αποτυχία γιατί Assassins Creeds βγαίνουν 1-2 κάθε χρόνο ενώ το RPG της Bioware το περίμεναν 10 χρόνια.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crazy Self Hating BlueHairChick που ειναι dude αλλα αυτοπροσδιοριζεται σα το they kunari παντρεμενος με crazy activist karen και εχουν και παιδια ..... Oλα καλα  . Θα το δω σημερα το εκανα παλι  install γιατι μου εχει κινησει πλεον το ενδιαφερον - και τη τελευταια φορα εφαγε uninstall :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...