Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

BioWare Confirms More Dragon Age: The Veilguard Details Ahead of Gameplay Reveal

6 FACTIONS TO CHOOSE FOR OUR HERO
Elsewhere, BioWare confirmed players can customize their Inquisitor from the Dragon Age: Inquisition story in the Veilguard character creator, and "make a few key decisions that will impact how The Veilguard begins." This suggests Dragon Age fans' Inquisitor will make an appearance in The Veilguard in some capacity.

Όπως είχε εμφανιστεί και ο/η Hawke μας στo Inquisition, αλλά ο/η Warden... too busy. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα το παραπάνω βίντεο.

Πρώτον, δε θυμάμαι τίποτα από το Inquisition, σα να μην το έπαιξα ποτέ. Θυμάμαι ότι ο Solas ήταν ο κακός κατά κάποιο τρόπο αλλά δε θυμάμαι καν γιατί ήθελε να καταστρέψει το Veil.

Δεύτερον, η πρόοδος από το Inquisition στο Veilguard είναι...η κατάργηση του party. Δε βρίσκω λόγια...δε βρίσκω. Αντίο συνεργασίες, τοποθετήσεις, στρατηγικές κλπ. ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

Τρίτον, σε 20 λεπτά άκουσα τουλάχιστον δύο χάλια ατάκες και αρκετές μέτριες. "People die. It's what they do". Εντάξει όχι σόρι λυπάμαι, αυτό μου φαινόταν χαζό στα 12 μου, όχι τώρα.

Τέταρτον, είναι σαν τυπικό κορεάτικο MMORPG.

@GhostRiderLSOV ο Warden δεν εμφανίστηκε γιατί ήταν σοβαρός άνθρωπος και σιγά μην ανακατευτεί με αυτό το συρφετό.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 7

Το παιχνιδι εκσυχρονιστηκε παιδια,παρτε το αποφαση.

Τα animations ειναι πιο fluid πλεον και απο οτι φαινεται θα τρεχει και νερακι ακομα και με ολα αυτα τα particle effects.

Εγω γουσταρω αυτο που ειδα,μου αρεσει η κατευθυνση που επελεξαν και περιμενω να δω και αλλα στην πορεια.

16 minutes ago, Tobajara said:

Είδα το παραπάνω βίντεο.

Πρώτον, δε θυμάμαι τίποτα από το Inquisition, σα να μην το έπαιξα ποτέ. Θυμάμαι ότι ο Solas ήταν ο κακός κατά κάποιο τρόπο αλλά δε θυμάμαι καν γιατί ήθελε να καταστρέψει το Veil.

Δεύτερον, η πρόοδος από το Inquisition στο Veilguard είναι...η κατάργηση του party. Δε βρίσκω λόγια...δε βρίσκω. Αντίο συνεργασίες, τοποθετήσεις, στρατηγικές κλπ. ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

Τρίτον, σε 20 λεπτά άκουσα τουλάχιστον δύο χάλια ατάκες και αρκετές μέτριες. "People die. It's what they do". Εντάξει όχι σόρι λυπάμαι, αυτό μου φαινόταν χαζό στα 12 μου, όχι τώρα.

Τέταρτον, είναι σαν τυπικό κορεάτικο MMORPG.

Καλα εσυ δεν ξερεις τι βλεπεις μου φαινεται..

Για κοιτα καλυτερα ξανα τι λεει εδω οταν ανοιγει το wheel..

• Like 1

• Moderators
18 λεπτά πριν, Tobajara είπε

ο Warden δεν εμφανίστηκε γιατί ήταν σοβαρός άνθρωπος και σιγά μην ανακατευτεί με αυτό το συρφετό.

Δεν θα διαφωνήσω. :D

Παρα πολυ action  μου φανηκε και παρα πολυ μωβ...  Το art direction  δεν με χαλασε αλλα γενικα σαν κατι να του λειπει .. Ουτε χαλαστηκα αλλα ουτε και τρελαθηκα... Τα γραφικα μου αρεσαν και τα facial animations

47 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

wymioty-wymiotowa%C4%87.gif

Κυριολεκτικά why so purple.🤣 Ακόμα και στα dialog όλα τα options είναι με purple text!!! Ο/Η/Το τύπισα δεν παίζεται λέμε.

16s2ic.jpg

• Haha 1

Οταν δεν ξερεις να γραψεις romance της προκοπης ( η γενικα δεν ξερεις να γραψεις τιποτα αλλα τελος παντων ) καντους ολους να πηγαινουν με ολους να τελειωνει . 

Dragon Age: The Veilguard Romance Details Revealed, Including Confirmation That All Companions Will be Pansexual

• Haha 2

Ο καθένας έχει τα γούστα του. Όποιος θέλει να κάνει ακόμα και pre-order μπορεί και όταν βγει μακάρι να περάσει καλά. Αυτό που είδαμε όμως δεν είναι Dragon Age. Πάει ακόμα περισσότερο σε action - hack and slash στυλ αφού όπως φαίνεται ή θέλει να έχει το "εύκολο" κοινό που είναι και μεγάλος αριθμός (πιστεύω θα πουλήσει καλά) είτε απλά δεν μπορεί να τα βάλει με τους άριστους του είδους βλέπε Larian Studios. 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...