Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δυστυχως την εκανα την αγγαρεια...καλα μην σου πω πως ειχα φιλο που του αρεσε το 2ο περισσοτερο απο το 1ο....το ακομα χειροτερο ειναι πως ακομα και τωρα του μιλαω...καποιος μοντ να με κανει ΒΑΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

29 λεπτά πριν, ilos είπε

Όσοι παίξατε το Inquisition, είχατε παίξει και το δεύτερο?🤣

Κάνω survey για τα όρια της ανθρώπινης υπομονής.

Yeap. 

Σε εκείνο αυτό που θυμάμαι είναι όπως είπε και ο @GhostRiderLSOV το εκπληκτικό level design. Ένα dungeon το έβλεπες ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και... 🤪

• Like 1

• 5 μήνες μετά...
  •  Λοιπον ειμαι φαν της σειρας, εχω κουτατα τα 1 & 2, ψηφιακο το Inquisition. Μου αρεσε περισοτερο το origins και το expantion του. Τα dlc, OK ενδιαφερουσες ιστοριουλες, αλλα καθαρα θεμα εκμεταλευσης, μικρη διαρκεια, υψηλη τιμη, ασ τα εβαζαν ολα σε ενα δισκο κι ας τα πουλουσαν σαν expantion κι αυτα.
  •  Το 2, καλουτσικη η ιστορια και οι χαρακτηρες, απαραδεκτος ο κοσμος. Ενα δωματιο κι ενα dungeon, με αλλαγη εισοδου/εξοδου, ολο το σκηνικο του παιχνιδιου? Και βεβαια τους εκραξε, ολος ο κοσμος.
  •  Το inquisition, ΟΚ ομορφα γραφικα, μεγαλος κοσμος, ενδιαφερουσα ιστορια και χαρακτηρες ΑΛΛΑ ειναι rpg παιχνιδι με party. Kαλοδεχουμενα τα γραφικα και ο ηχος, αλλα δεν φτανουν. Δειτε ποσες προρυθμισεις μπορεις να κανεις στους χαρακτηρες του παρτυ στο Origins και ποσες στους, του Inquisition.
  •  Mε απογοητευσε, σε ολη την σειρα DA, ο μικρος αριθμος, σε ρατσες, ειδικοτητες, υποειδικοτητες κτλ, και η υποβαθμιση παραγοντων, οπως ρεπιουτεσιον, πικ ποκετ, κραφτινγκ κ.α. Καντε μια συγκριση με παλαιοτερα παιχνιδια, οπως Baldur's Gate, NWN2.
  • To Οrigins μακραν το καλυτερο απο τα τρια για μενα. Δεν ειναι τυχαιο τα απειρα modes που εχουν φτιαχτει για αυτο απο το community.
  • BTW γνωριζει καποιος αν εχει κυκλοφορισει σε box  το Inquisition?
  • Like 2

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά το πρώτο που ήταν επικό τα σκάτωσαν. Το τρίτο που δεν είναι και πολύ παλιό παιχνίδι και το έπαιξα αρκετά μετά την κυκλοφορία του (GOTY Edition), δεν θυμάμαι τίποτα από την ιστορία πέραν των δράκων, των Hinterlands που τα βλέπω ακόμα στον ύπνο μου 😋 και του φαλακρού elf που κάποιο ρόλο σημαντικό είχε στο φινάλε του Dlc αλλά τι ακριβώς δεν 🤔

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 2

αν εκεί στην ΕΑ δεν έχουν στόχευση σε ποιούς θέλουν να απευθύνουν το game η τουλάχιστον τι χαρακτήρα να έχει και αν θέλουν να τους πιάσουν όλους ακόμα και το mainstream LQBT κλίμα που κυριαρχεί αυτή την στιγμή στην αμερικη τότε είναι σίγουρο ότι θα φτιάξουν άλλη μια μλκ και μισή.

Αυτές οι εταιρείες έχουν χάσει την επαφή τους με την gaming κοινότητα. Αν δεν υπήρχαν και game που έχουν ξεκάθαρο προσανατολισμό όπως τα football η sims, first person τότε θα το είχαν κλείσει το μαγαζί

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, liakinen said:

Μετά το πρώτο που ήταν επικό τα σκάτωσαν. Το τρίτο που δεν είναι και πολύ παλιό παιχνίδι και το έπαιξα αρκετά μετά την κυκλοφορία του (GOTY Edition), δεν θυμάμαι τίποτα από την ιστορία πέραν των δράκων, των Hinterlands που τα βλέπω ακόμα στον ύπνο μου 😋 και του φαλακρού elf που κάποιο ρόλο σημαντικό είχε στο φινάλε του Dlc αλλά τι ακριβώς δεν 🤔

Σε ζηλεύω που εχεις ξεχάσει την Sera. Και είμαι αρκετά κακός άνθρωπος για να στην θυμίσω μόλις τώρα :P

image.png.17dd7feb0c23def2e9a20dd6631c5511.png

Επεξ/σία από mike299

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...