Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, fast8 είπε

Για όσους το απόλαυσαν έχουμε ευχάριστα νέα. ΟΛΗ η ομάδα του Veilguard μετακινήθηκε στο project του επόμενου Mass Effect. Οπότε θα έχετε την ευκαιρία ότι αγαπήσατε εδώ να το απολαύσετε και στο επόμενο παιχνίδι της Bioware.

o director ειναι ο michael gamble, οποιος ΛΕΕΙ οτι ηταν και στο ME2 (λεει οτι ηταν σε πολλα mass effect), αλλα λιγο ψαξιμο που εκανα director ηταν μονο στο andromeda.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Παλιότερα και εγώ μπορούσα να προσπεράσω το αστείο story του Dragon's Dogma για παράδειγμα, γιατί γούσταρα το combat. Στο δεύτερο, δεν την πάλεψα, με το που το τελειωσα, απλά πούλησα το game, ασχέτως άμα το combat ήταν καλύτερο από το πρώτο, σε γενικές γραμμές.

Αν πούμε να είμαστε κάπως αντικειμενικοί και unbiased και τα 2 DD μοιάζουν σαν afterthoughts και side projects πάνω στο κυρίως γεύμα (Monster Hunter Franchise) που τα δουλεύει η "B-team" της Crapcom. Τώρα για τον xyz λόγο κάποιος μπορεί να μη γουστάρει να παίξει τα MH πχ λόγω του grinding, του social aspect κλπ κλπ. Αν παρατηρήσεις για αυτούς που η μόνη επαφή με αυτού του είδους το combat system (αν και τα MH έχουν way more depth ειδικά τώρα με το wilds) είναι τα DD, τα έχουν συνήθως σε πολύ περισσότερο high regard από ότι ο παραδοσιακός MH veteran.

Πάντως το DD1 άσχετα αν σαν vanilla suckαρέ και έμπαζε από παντού σαν story μέχρι και πριν το τελευταίο act (με αποκορύφωμα τα npc questline triggers που χωρίς guide απλά ΔΕΝ), τουλάχιστον στο endgame του έδωσε ρέστα. Το Everfall v2, αλλά κυρίως το ΒΒΙ DLC έχουν μηχανισμούς για να σε κρατάνε και να φαρμάρεις που ακόμα και τόσα χρόνια μετά δεν έχω δει κάποιο RPG να τους έχει φτάσει. Παίζει να είναι το oldest game που έχω installed μετά το ΗΟΜΜ3 (που είναι το GOAT ως γνωστόν)🤣.

• Like 1

Στις 10 ωρες που εχω στο παιχνιδι ηδη απο 7 αρακι που ηταν στην αρχη εχει γινει ανετο 8 .. το παιχνιδι μου αρεσει ολο και πιο πολυ σε παρα πολλους τομεις.. πολυ καλυτερο απο οσο περιμενα

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...