Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@SabotazNic το "αντιστοιχο" για κοριτσια θα ηταν gals... 

επισης το guys ειναι ακομα πιο γενικο απο το gals. οταν μιλας σε μια παρεα και ειναι blender με κοριτσια μεσα , μπορεις να πεις guys ενω απευθυνεσαι σε ολους.

ακομα και κοριτσοπαρεα μπορεις να πεις guys... ειναι πιο unisex, ειναι σαν να λεμε εμεις "παιδια" που τους βαζεις ολους μεσα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, omghi2u είπε

@SabotazNic το "αντιστοιχο" για κοριτσια θα ηταν gals... 

Ναι σωστα. Απλα τονισα την διαφορα αναμεσα στα 2 φυλα. Και αυτο μπορεις να το δεις πολυ εντονα στο ιντερνετ οταν σχολιαζονται απο τις συγκεκριμενες ομαδες

Spoiler

ευτυχως δεν με εκανες quote γτ το μαζεψα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιγες σκορπιες σκεψεις... ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ (spoilers οποιος το ανοιξει ειναι με δικη του ευθυνη)

Spoiler

Ότι ολοι ηταν ρατσιστες απέναντι στα elves από το origins μεχρι και το inq... Και ξαφνικα τωρα δεν τρεχει καστανο… τη στιγμη που η καταστροφή του κοσμου ερχεται από... elven gods... με την γνωση πλεον πως ακομα και το blight προκληθηκε από elves, που λιγο πολύ σημαινει πλεον πως τα elves είναι υπεύθυνα για ΟΛΑ τα προβλήματα στο Thedas… οποτε θα επρεπε να είναι ακομα χειροτερη η φαση απέναντι στα elves.

Γενικα το world building σε αυτό το κομματι είναι αθλιο. Κανεις δεν αντιδρα σε τιποτα ρεαλιστικα.

Μιλαμε για τρελες αποκαλύψεις που αλλαζουν εντελως τον κοσμο και μπορουν να γκρεμισουν τα θεμελια των πολιτισμων και την αντιληψη της πραγματικότητας και κανεις δεν δινει δεκαρα τσακιστη.

Ολοι από τα elves μεχρι τους venatori, είναι σαν να λενε "α, οκ" και συνεχιζουν κανονικα τους γενικους τους ρολους (καλοι ανθρωποι που βοηθουν και κακοι ανθρωποι που κανουν κακο και τριβουν τα μουστακια τους βασικα)

Venatori είναι σε φαση : "Οκ.. ο πολιτισμος μας είναι χτισμένος στην υποδουλωση των elves, και καναμε τεραστιους πολεμους εναντιον τους, αλλα θα υπηρετήσουμε ΑΜΕΣΑ τους θεους των elves για την δυναμη/εξουσια" …

Το ιδιο και με τους Antaam, που πανε κοντρα σε ολες τις πεποιθήσεις και τους φοβους τους μεσα σε 5" για μια υποθετικη μαγικη δυναμη που δεν χρειαζονται καν.
Οι Antaam δεν θα υπηρετουσαν ποτε, ουτε σε ένα εκατομμυριο χρονια, blighted elven μαγους… Ουτε με την υποσχεση παροχης δυναμης. Τα κου-qunari-α είναι ενας περήφανος, γεματος αυτοπεποιθηση, πολυμήχανος και αλαζονικος λαος, οι οποιοι στο DVA μετατρέπονται απλα σε orcs για τον σκοπο του παιχνίδιου - μεγαλοι, δυνατοι, κακοι τερατανθρωποι. 

Tρομερο γραψιμο πως ο Solas σε ανυποπτο χρονο ριχνει την κεραμιδα πως ολοκληρη η θρησκεια της Andraste βασιζεται σε ένα ψεμα.. και το μονο που καταφέρνουμε είναι η Harding να το αμφισβητησει για λιγο ΜΙΑ φορα αλλα οκ δεν τρεχει και τιποτα κλαιν ξερω γω να πουμε…

Σε μια σκηνη οπου οι χαρακτήρες ουσιαστικα κάθονται σε έναν κυκλο και λενε "Ε, υποθετω ότι κάθε θρησκεια και οι μυθοι της προελευσης του κάθε πολιτισμου στον Thedas είναι ένα ψεμα, χμμ περιεργο. Τεσπα, καλυτερα να μην το πουμε σε κανεναν, μπορει να γινει αβολο" και στα καπακια επιστρεφουν σε ο,τι εκαναν πριν... ασύλληπτα πραγματα.

Αυτό θα επρεπε να είναι μια από τις μεγαλύτερες υπαρξιακες κρισεις που εχει αντιμετωπισει ποτε οποιοσδηποτε πολιτισμος… 

Είναι σαν ενας κακος DM που θελει απεγνωσμένα να μας πει όλα τα μεγαλα μυστικα του custom dnd setting του αλλα δεν εχει ιδεα πως να τα πλεξει σε μια ιστορια, οποτε τα πεταει όλα σε μια exposition σκηνη (όλα στη μαπα) και καπακια μας στελνει στο επομενο dungeon.

make this ish make sense.

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 6

Δεν εχω καμια σχεση με την σελιδα , μου το πεταξε τυχαια στο reddit αλλα οι ανθρωποι εχουν σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα στην bioware . Καποιος να τους σταματησει δεν υπηρχε ;

• Haha 4

Δείτε κάτι περίεργο στο opencritic και πείτε μου άποψη. Δείτε τις τελευταίες 5 βαθμολογίες που βγήκαν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού από άτομα που λογικά δεν ήταν στη λίστα για να πάρουν κωδικό νωρίς.

Οι βαθμοί είναι 4.5, 7, 5, 7, 6. 🤨

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δεν εχω καμια σχεση με την σελιδα , μου το πεταξε τυχαια στο reddit αλλα οι ανθρωποι εχουν σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα στην bioware

Εάν αληθεύουν αυτά που είπα ο wistleblower, τα οποια βγάζουν απόλυτο νόημα, τι ακριβώς περίμενες δηλαδή? Κοίτα, προφανώς και δεν απευθύνεται στους παλιούς fans, οι οποιοι είναι κάποιας ηλικίας. Παλιότερα και εγώ μπορούσα να προσπεράσω το αστείο story του Dragon's Dogma για παράδειγμα, γιατί γούσταρα το combat. Στο δεύτερο, δεν την πάλεψα, με το που το τελειωσα, απλά πούλησα το game, ασχέτως άμα το combat ήταν καλύτερο από το πρώτο, σε γενικές γραμμές.

23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Το outlaws πατωσε σε πωλησεις αρα δεν ξερω τι θες να πεις με αυτο

Και προσθέτω την αλήθεια, ότι ο πολύς κόσμος δεν είναι ιδιαιτερα έξυπνος και άλλος τόσος αδιάφορος. Δεν είναι τυχαίο που εταιρίες σαν την Ubisoft, πασάροντας copy-paste franchises, τώρα πρόσφατα (τελευταία χρονια) μετά από τόσο καιρό, άρχιζαν να νιώθουν την χασούρα.

34 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Δείτε κάτι περίεργο στο opencritic και πείτε μου άποψη. Δείτε τις τελευταίες 5 βαθμολογίες που βγήκαν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού από άτομα που λογικά δεν ήταν στη λίστα για να πάρουν κωδικό νωρίς.

Οι βαθμοί είναι 4.5, 7, 5, 7, 6. 🤨

Γιατί τόσο αξίζει άμα το δεις αντικειμενικά. Δηλαδή σοβαρά, είδαμε τα previews, τα διαλεγμένα με χέρι previews και φαινόταν ότι το game δεν έλεγε τίποτα ιδιαίτερο. Πόσοι που παίζουν games δεκαετίες είδανε το gameplay και είπανε ότι φαίνεται καλο? Όχι αλήθεια, ποιος από εδώ μέσα με εμπειρία, μπορεί να μου πει συγκεκριμένα τι είδε, που τον έκανε να πιστέψει ότι θα είναι καλο game?

Και εννοείτε φυσικά ότι δεν έχω πρόβλημα με κανέναν που περνάει καλά με το game, αλλα το να δηλώνει "καταπληκτικό game" και τα συναφή, είναι απίστευτα αστείο. Όλοι γουστάρουμε κάποια games που δεν είναι καλά, αλλα είναι σημαντικό να κατανοείς ότι δεν είναι αντικειμενικά καλα και ότι προσωπικά βρίσκεις κάτι που σε κρατάει, ασχέτως ποιότητας.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 10

Για όσους το απόλαυσαν έχουμε ευχάριστα νέα. ΟΛΗ η ομάδα του Veilguard μετακινήθηκε στο project του επόμενου Mass Effect. Οπότε θα έχετε την ευκαιρία ότι αγαπήσατε εδώ να το απολαύσετε και στο επόμενο παιχνίδι της Bioware.

• Sad 1
  • Haha 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...