Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, tutuyo said:

Το θρεντ ειναι για ολα τα γυρω γυρω, γουκιλες, πωλησεις, hate ΕΚΤΟΣ απο το actual παιχνιδι

Σαμπως το εχει παιξει και κανενας? 

Φίλε αυτό είναι όλο το νόημα, να μην το αγοράσουμε. Στο gaming ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας, αν το αγοράσουμε είναι ψηφος εμπιστοσύνης και επιβράβευση προς τον εκδότη. Αν το αγοράζεις όταν σε αρέσει και το αγοράζεις ξανά όταν δεν σε αρέσει τι καταλάβαμε, δεν δουλεύει έτσι η αγορά.

Πχ αν περνάω δίπλα απο αυτό το Indian street food, ξέρω ότι δεν θέλω να το δοκιμάσω, δεν βοηθάει ότι βλέπω άλλους να αγοράζουν, με ξέρω και ξέρω ότι δεν το θέλω.

Spoiler

image.jpeg.d6497e764419929b8517522fd5ff096c.jpeg

Ο δεύτερος λόγος που δεν αγοράζουμε είναι απο αντίδραση. Βλέπεις όλη η ιστορία είναι ότι η woke στροφή έγινε με την λογική πως οι καταναλωτές θα αγοράσουν ότι και να του σερβίρουν. Σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους όχι, αλλά πιστεύανε πως η πλειοψηφία θα πληρώσει. Λένε, αυτοί είναι χαϊβάνια, θα αγοράσουν ότι και να τους πουλήσουμε με την σωστή ετικέτα, ανεξάρτητα απο περιεχόμενο.

Οχι, ευχαριστώ. Είναι στα πειρατικά site απο 1/11 και δεν έχω καθόλου ενδιαφέρον ούτε τζάμπα να το πάρω. Ειδα κάμποσο streaming του game και πίσω στο backlog των παιχνιδιών μου.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, panagiotis54 said:

εσπασε απο το 1ο λεπτο...και παλι βαριεμαι να το κατεβαζω εχω τοσα αλλα, εδω ακομα να τερματισω bg3

Τόσο γρήγορα? Δεν παρακολουθώ την σκηνή αλλά είχα την εντύπωση ότι χρειάζονται μερικές βδομάδες "δουλειάς". Πως και δεν κατηγόρησαν την πειρατεία για τα χαμηλά νούμερα στο steam/PC?

Το ότι ούτε με δώρο από τον θείο δεν ενδιαφέρεται κάνεις για το παιχνίδι, δείχνει την αποτυχία του.

Επεξ/σία από mike299

Εχοντας παιξει αρκετα και πλησιαζοντας τον χαρακτηρα στο 30 λεβελ, το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.

Οι διαλογοι και το σεναριο του παιχνιδιου μεχρι το σημειο που εχω φτασει, ειναι αρκετα καλογραμμενα, οπως και ο σχεδιασμος της ιστοριας με τους companions. Ακουω την κρτικη για το οτι δεν υπαρχουν villain επιλογες στους διαλογους, αλλα προσωπικα δεν εχω παιξει ποτε κατι περα απο neutral, good χαρακτηρες οποτε δεν με ενοχλει. 

Για το συστημα μαχης εχουν δωσει αρκετες επιλογες για να το κανουν διασκεδαστικο και γρηγορο, χωρις να σε κουραζει.

Εκει που εχει κανει μεγαλα βηματα μπροστα η bioware ειναι στο level design.

Γενικα ξερω ποτε ενα παιχνιδι μου αρεσει, οταν παιζω και δεν θελω να σταματησω και εδω ειναι τετοια περιπτωση.

Αυτο  που με ενοχλει στο παιχνιδι ειναι οτι ειναι αρκετα hand holding που σε σημεια γινεται εκνευριστικο, ευτυχως υπαρχουν καποια boss fights (οπως με τους champions), που βρισκεις καποια προκληση οποτε το κραταν ενδιαφερον και βρισκεις νοημα στο να δυναμωνεις τον χαρακτηρα σου, στο looting, micromanaging τα skill σου κτλ.

Δεν ξερω αν εχει επιλογες για να σταματανε οι companions να δινουν hints, αλλα θα ηταν καλη ιδεα. Οπως και αν προσθεταν ενα συστημα με τους markers στον χαρτη που να επιτρεπει περισσοτερη εξερευνηση, χωρις απλα να ακολουθεις pointers στον χαρτη.

Μια ακομα κακη επιλογη ειναι αυτο που καναν με τους συντροφους σου οταν βρισκεσαι στο main camp, που δεν μπορεις να τους μιλησεις οποτε θες και πρεπει απλα να περιμενεις ποτε θα βγαλει το θαυμαστικο για να προχωρησεις παρακατω στην ιστορια τους. Θα ηθελα να ειχαν δωσει μια πιο ρεαλιστικη λυση σε αυτο το κομματι.

Απο την αλλη το παιχνιδι σιγουρα εiναι καλογυαλισμενο, σε ασυνηθιστα επιπεδα για rpg στο launch του.

Περισσοτερα , οταν το  τελειωσω.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 11

8 ώρες πριν, mike299 είπε

Τόσο γρήγορα? Δεν παρακολουθώ την σκηνή αλλά είχα την εντύπωση ότι χρειάζονται μερικές βδομάδες "δουλειάς". Πως και δεν κατηγόρησαν την πειρατεία για τα χαμηλά νούμερα στο steam/PC?

Το ότι ούτε με δώρο από τον θείο δεν ενδιαφέρεται κάνεις για το παιχνίδι, δείχνει την αποτυχία του.

Απλά το παιχνίδι δεν έχει drm... Τι ακριβώς "έσπασε" δεν ξέρω... 

2 hours ago, xavier said:

Εχοντας παιξει αρκετα και πλησιαζοντας τον χαρακτηρα στο 30 λεβελ, το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.

Οι διαλογοι και το σεναριο του παιχνιδιου μεχρι το σημειο που εχω φτασει, ειναι αρκετα καλογραμμενα, οπως και ο σχεδιασμος της ιστοριας με τους companions. Ακουω την κρτικη για το οτι δεν υπαρχουν villain επιλογες στους διαλογους, αλλα προσωπικα δεν εχω παιξει ποτε κατι περα απο neutral, good χαρακτηρες οποτε δεν με ενοχλει. 

Για το συστημα μαχης εχουν δωσει αρκετες επιλογες για να το κανουν διασκεδαστικο και γρηγορο, χωρις να σε κουραζει.

Εκει που εχει κανει μεγαλα βηματα μπροστα η bioware ειναι στο level design.

Γενικα ξερω ποτε ενα παιχνιδι μου αρεσει, οταν παιζω και δεν θελω να σταματησω και εδω ειναι τετοια περιπτωση.

Αυτο  που με ενοχλει στο παιχνιδι ειναι οτι ειναι αρκετα hand holding που σε σημεια γινεται εκνευριστικο, ευτυχως υπαρχουν καποια boss fights (οπως με τους champions), που βρισκεις καποια προκληση οποτε το κραταν ενδιαφερον και βρισκεις νοημα στο να δυναμωνεις τον χαρακτηρα σου, στο looting, micromanaging τα skill σου κτλ.

Δεν ξερω αν εχει επιλογες για να σταματανε οι companions να δινουν hints, αλλα θα ηταν καλη ιδεα. Οπως και αν προσθεταν ενα συστημα με τους markers στον χαρτη που να επιτρεπει περισσοτερη εξερευνηση, χωρις απλα να ακολουθεις pointers στον χαρτη.

Μια ακομα κακη επιλογη ειναι αυτο που καναν με τους συντροφους σου οταν βρισκεσαι στο main camp, που δεν μπορεις να τους μιλησεις οποτε θες και πρεπει απλα να περιμενεις ποτε θα βγαλει το θαυμαστικο για να προχωρησεις παρακατω στην ιστορια τους. Θα ηθελα να ειχαν δωσει μια πιο ρεαλιστικη λυση σε αυτο το κομματι.

Απο την αλλη το παιχνιδι σιγουρα εiναι καλογυαλισμενο, σε ασυνηθιστα επιπεδα για rpg στο launch του.

Περισσοτερα , οταν το  τελειωσω.

Τι class επελεξες? Οι range επιθεσεις γενικοτερα φαινεται στα βιντεακια να εχουν και επιλογες στοχευσης...ισχυει?

Έχοντας παίξει και εγώ αρκετά μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό… έχει φοβερό τεχνικό τομέα …η μάχη είναι απόλαυση ενώ και στους διαλόγους δεν βλέπω κάτι να με ενοχλεί …το σενάριο του είναι αρκετά καλό και έπαθα και μια ψιλοεκπληξη γι αυτό με όλο αυτό το κράξιμο που τρώει και με όλα αυτά που διαβάζουμε …το κυριότερο είναι ότι θέλω να το ξαναπαίξω όταν σταματάω δηλαδή με κρατάει πράγμα που είναι δύσκολο για εμένα  γιατί βαριέμαι σχετικά  εύκολα…όταν το τελειώσω αν αλλάξει η άποψη μου θα γράψω κάτι…

• Like 5

με 12 περίπου ώρες στο save και 11 level, θα πω ότι μ' αρέσει.

• Πολύ ωραίο action packed και γρήγορο combat με εξαιρετική ροή και αρκετή πολυπλοκότητα (ΔΕΝ είναι turn based RPG, action RPG είναι και γι αυτό που είναι έχει καταπληκτικό combat), με primers-detonators, elementals κλπ. και όλα αυτά με ένα interface που βγάζεις άκρη in the heat of the battle
  • εξαιρετικό level design και exploration. Θα ήθελα λίγο καλύτερα animations στο platforming πιο AC like αλλά δεν πειράζει. Τα λεβελ ειναι πανέμορφα και θέλω πραγματικά να τα εξερευνήσω
  • ωραία γραφικά και τρέχει κρέμα και σε παλαιότερα συστήματα σαν το δικό μου
  • πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και διάλογοι, που καταλαβαίνεις ακόμη και αν δεν είσαι lore-master του DA, σου δίνει context με φυσικό τρόπο χωρίς αχρείαστα exposition. Και actually, θέλω να δω τι θα γίνει παρακάτω

Για τα υπόλοιπα πραγματικά όσοι το κράζουν για wokeness άλλο παιχνίδι παίξαν. Στις 12 ώρες, τουλάχιστον δεν μου έχει γίνει force τίποτα, ούτε έχω δει κανένα cringe κουκουρουκου woke διάλογο (πχ. siege of dragonspear της beamdog). Επίσης έχω φτιάξει ευρύστερνο Βικινγκόπουλο με κόκκινη γενειάδα που φαίνεται και πολύ ντούκι με βαθειά low pitch φωνή και γενικώς, το παιχνίδι προς το παρόν δεν με έχει κριντζάρει πουθενά με forced διαλόγους ή επιλογές.

• Like 4

Μα θυμάμαι διάβαζα κριτικές για το design των Qunary και είναι μικιμαου και αυτό και εκείνο και το άλλο κτλ κτλ κι έχω φτιάξει υβρίδιο Hellboy-Iron Bull που πετάει φλόγες (αααχχχχχ Karlagh)

• Like 2

• Moderators
5 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Μα θυμάμαι διάβαζα κριτικές για το design των Qunary και είναι μικιμαου και αυτό και εκείνο και το άλλο κτλ κτλ κι έχω φτιάξει υβρίδιο Hellboy-Iron Bull που πετάει φλόγες (αααχχχχχ Karlagh)

Γενικά οι Qunari διαφέρουν από Dragon Age σε Dragon Age.

• Like 3

2 hours ago, tutuyo said:

Like για την karlagh. Δυστυχώς μου έκλεψε πρώτα την καρδιά η shadowblade αλλιώς θα έπαιρναν φωτιά τα σεντόνια 😁

Επεξ/σία από mike299
  • Haha 1

15 λεπτά πριν, mike299 είπε

Like για την karlagch. Δυστυχώς μου έκλεψε πρώτα την καρδιά η shadowbladeheart αλλιώς θα έπαιρναν φωτιά τα σεντόνια 😁

fixed it for you ^_^

• Like 1
  • Thanks 1

22 minutes ago, omghi2u said:

fixed it for you ^_^

Καταραμένο Autocorrect 😅

(Να μπορούσαμε μόνο και IRL να ρίξουμε εκεί το φταίξιμο εάν πούμε λάθος γυναικείο όνομα την λάθος στιγμή 😅)

Επεξ/σία από mike299
  • Haha 1

40 λεπτά πριν, mike299 είπε

Καταραμένο Autocorrect 😅

(Να μπορούσαμε μόνο και IRL να ρίξουμε εκεί το φταίξιμο εάν πούμε λάθος γυναικείο όνομα την λάθος στιγμή 😅)

Εμ... αυτα τα προσεχουμε mike !!!

auwbQ6s.jpeg

Επεξ/σία από omghi2u
  • Haha 4

12 hours ago, screaming_trees said:

Απλά το παιχνίδι δεν έχει drm... Τι ακριβώς "έσπασε" δεν ξέρω... 

Τιποτα δεν εσπασε απλως οι wokers δε το  πληρωσανε - γιατι " we trust you " Guess what i trust u not  :P

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...