Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 hours ago, psof said:

New-Bitmap-Image.png

🤣

Απο τις λίγες φορές που χαιρόμαστε επειδή οι εταιρείες δεν μεταφράζουν τα παιχνίδια τους στα Ελληνικά.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 1
  • Haha 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και έχω παίξει πολλές φορές τα προηγούμενα (το πρώτο είναι στα αγαπημένα μου Games ever) καλό θα ήταν να μας πει κάποιος που παίζει τώρα το καινούργιο και έχει ασχοληθεί με τα παλιά πως γίνεται η εισαγωγή - σύνδεση της ιστορίας. Την λαμβάνει υπόψη; χρειάζεται να παίξει τα προηγούμενα (ή έστω να δει recap); 

Από διαλόγους Bioware που σε έκαναν να συγκινηθείς με έναν NPC που εμφανιζόταν 15 δευτερόλεπτα και δεν τον ξανά-έβλεπες ποτέ, φτάσαμε σε διαλόγους "I could kiss you right now", "I am going to kiss you right now".

Όταν το είδα μου θύμησε "I thought i thaw a puddy cat", "I did thaw a puddy cat" :)

Edit:

Επίσης αυτό έχει πλάκα. Από εκεί που στο Origins ο μέντορας σου σκότωνε τον Sir Jory ουσιαστικά για το τίποτα, και μπορούσες να κάνεις ό,τι μοχθηρή πράξη μπορούσες να σκεφτείς, τώρα το πιο κακό που μπορείς να κάνεις είναι να μιλάς ευθέως σαν τον Μπέζο.

Επεξ/σία από imitheos
  • Like 1
  • Sad 1

6 ώρες πριν, fast8 είπε

Απο την λίγες φορές που χαιρόμαστε επειδή οι εταιρείες δεν μεταφράζουν τα παιχνίδια τους στα Ελληνικά.

Ακριβώς. Το ίδιο έκαναν και στα γαλλικά και ποιος ξέρει σε πόσες άλλες γλώσσες.

New-Bitmap-Image.png

• Like 1
  • Sad 1

Spoiler

Παντως το Σ/Κ ηρθε και φευγει οπου να'ναι... και δεν καταφερε να ξεπερασει σε παιχτες τους αντιστοιχους του BG3 το οποιο βρισκεται στον 15ο μηνα μετα το release του.

ZfRY7fY.jpeg

DOmABGt.jpeg

sad af.

• Like 4

40 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Παντως το Σ/Κ ηρθε και φευγει οπου να'ναι... και δεν καταφερε να ξεπερασει σε παιχτες τους αντιστοιχους του BG3 το οποιο βρισκεται στον 15ο μηνα μετα το release του.

Spoiler

tenor.gif

• Haha 2

5 hours ago, liakinen said:

Αν και έχω παίξει πολλές φορές τα προηγούμενα (το πρώτο είναι στα αγαπημένα μου Games ever) καλό θα ήταν να μας πει κάποιος που παίζει τώρα το καινούργιο και έχει ασχοληθεί με τα παλιά πως γίνεται η εισαγωγή - σύνδεση της ιστορίας. Την λαμβάνει υπόψη; χρειάζεται να παίξει τα προηγούμενα (ή έστω να δει recap); 

μα τι ερωτησεις ειναι αυτες?

Το θρεντ ειναι για ολα τα γυρω γυρω, γουκιλες, πωλησεις, hate ΕΚΤΟΣ απο το actual παιχνιδι

Σαμπως το εχει παιξει και κανενας? 

ΥΓ εχει συνεχη και πολλα εξυπνα ties με τα προηγουμενα DA

• Like 5

ναι τον καραφλο by μαγο , το shemale / they kunari  και οτι στο π@τσο εχουν γινει οι λοιποι chars εχει κατι αλλα συνεχεια δε το λες :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros

16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

ναι τον καραφλο by μαγο , το shemale / they kunari  και οτι στο π@τσο εχουν γινει οι λοιποι chars εχει κατι αλλα συνεχεια δε το λες :devil:

μην εισαι αδικος, ο varric ειναι τραυματιας και αραζει στο κρεβατι.

η harding απο npc και ξεναγος "απο εδω ειναι το camp της καινουριας περιοχης που ανοιξατε, περιπεραστε", εγινε companion. 

Spoiler

και ο solas αραζει και αυτος για την ωρα στο fade.

και υπαρχουν αρκετοι που σκανε μυτη απο παλιοτερα παιχνιδια απλα για το cameo και τα member berries.

16 ωρες in. θα πω περισσοτερα οταν τελειωσω το παιχνιδι.

στις πρωτες 2 ωρες οι διαλογοι ΔΕΝ ειναι απιστευτα χαζοι. ειναι απλα οκ. οι επιλογες που σου δινονται ειναι ελαχιστες και ολες παρομοιες η μια με την αλλη. απο οτι ξερω οσο προχωραει το παιχνιδι γινονται ολο και πιο brain dead οι διαλογοι  και μου πεφτει βαρυ και μονο που το σκεφτομαι.

Το Optimization ειναι top notch.

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 5

25 minutes ago, tutuyo said:

Σαμπως το εχει παιξει και κανενας? 

Αυτό! Τι να σχολιάσει όταν ελάχιστοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι. Μιλάμε για τα γύρω γύρω μιας και είναι hot το παιχνίδι (αν και όχι στις πωλήσεις :P) .

Μόλις "σπάσει" θα υπάρξει πάλι λίγη κουβέντα και μετά τέλος

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1

6 ώρες πριν, liakinen είπε

Άστο αδερφέ προσπέρνα, αν είσαι και φαν του 1ου, πήραν ένα Dark Fantasy Party base crpg όπου το gore υπήρχε ακόμα και στο εξώφυλλο και το μετέτρεψαν σε ένα χαζοχαρούμενο χρωματιστό έκτρωμα με Pixar χαρακτήρες hack n slash combat χωρίς ίχνος gore με ιστορία και διαλόγους για 10χρονα και χωρίς choices and consequences. Αν το κυκλοφορούσαν σαν αυτόνομο παιχνίδι ίσως να μην είχα πρόβλημα αλλά αυτό το πράγμα είναι ντροπή να λέγεται Dragon Age και παιχνίδι της Bioware. Θα σε πρότεινα να δεις το Review του Skillup όπου τα αναλύει όλα πολύ εύστοχα το οποίο είδα αφού αφιέρωσα πρώτα καμιά 15ωρες στο παιχνίδι και το έσβησα. 

Θυμάμαι ακόμα το trailer από το πρώτο DAO με 30 seconds to mars Soundtrack που το έβλεπες και σου σηκώνονταν η τρίχα.

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...