Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πεστα αμερικανακια στο chan μας εχουν καταντησει - και σιγα το GOTW για να τρωγομαστε :P Αλλα ρε σεις επαγγ . reviewers μη γραφετε ολοι τις ιδιες φρασεις που σας εδωσαν παραγγελια καρφωνεστε :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάτι επίσης πολύ παράξενο είναι ότι απο τα 5-6 ελληνικά game related sites που γνωρίζω κανένα δεν πήρε κωδικό για να βγάλει review day 1.

3 hours ago, Tobajara said:

Πηγή?

Ξέρω πως κάνουν περικοπές προσωπικού, αλλά θα ήθελα να δω κάτι συγκεκριμένο πως στοχεύουν αυτή την κατηγορία. Νομικά θα βρίσκονταν ιδιαίτερα εκτεθειμένοι για διακρίσεις, όσα NDAs κι αν υπάρχουν.

Κανένα νομικό πρόβλημα, είναι όπως έγινε με τους λευκούς άντρες τα προηγούμενα χρόνια στο Hollywood. Καταρχήν νομικά πολύ λίγοι είναι υπάλληλοι, η πλειοψηφία δουλεύει με παροχή υπηρεσιών, δηλαδή με το κομμάτι. Προσλαμβάνονται για ένα επεισόδιο, μια season, ένα project κτλ. Οταν ολοκληρωθεί δεν υπάρχει απόλυση, αλλά μη ανανέωση. Μετά ακόμα και οι κανονικοί υπάλληλοι απολύονται χωρίς καμια νομική ευθύνη περι διακρίσεων αν είναι αδιάκριτα ολόκληρα τμήματα. Ο λόγος που φαίνεται να στοχεύουν αυτή την κατηγορία ενώ δεν είναι ο σκοπός τους, είναι ότι δεν ανανεώνουν τα δικά τους project, απλά γιατί δεν είχαν εμπορική επιτυχία. Αυτό είναι όλο, δεν κάνει λεφτά και το κλείνουν.

• Like 1

Είναι λυπηρό να βλέπεις reviewers οι οποίοι έχουν παίξει ή "λένε ότι έχουν παίξει", KOTOR, BG,Witcher κλπ , έχουν δει, διαβάσει?  ιστορίες, κάποιες από αυτές υπέροχες που λες δεν γίνεται κάποια θα τους άρεσε, και εδώ δεν αναφέρουν έστω μία σκηνή.Μία που τους έκανε εντύπωση, μια στιγμή στο σενάριο,μία επιλογή που άλλαξε κάτι...

Το παιχνίδι είναι ένα action rpg, φαίνεται του 7 και όχι GOTY , προσπαθούν να το κάνουν του 10 με το ζόρι.Το 7 δεν είναι κακό, ειδικά για μια Bioware που τα τελευταία παιχνίδια της ήταν κακά.Έχει ένα συμπαθητικό σενάριο όπως λένε, νέο σύστημα μάχης το οποίο εξαρτάται τον χαρακτήρα που θα διαλέξεις για να έχει κάποιο ενδιαφέρον λόγω της επανάληψης που έχει.Δεν είναι για όλους και αυτό δεν είναι κακό.Στην τιμή που είναι τώρα για αυτό που προσφέρει δεν νομίζω... λίγα τα κουκιά μου 😄

@psof και εγώ παραξενεύτηκα, δεν βρήκα κάποιο review.Τόσο γραμμένους μας έχουν 😁

• Like 2

• Moderators
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Και το Andromeda δεν είχε DLC, αρχίζει νέα παράδοση η BioWare...

Λοιπον για να μην μιλαμε απο τον πωπο μας, συμπληρωνω ενα 3ωρο-4ωρο σε xbox S και εχω να παρατηρησω τα εξης - και οχι τα ειδα/ακουσα/μου ειπανε

• παιζει πολυ smooth (χωρις drops) και προσωπικα βρισκω εξαιρετικο το level design
  • το voice acting ειναι πολυ καλο
  • ειναι action oriented σε επιπεδο witcher θα ελεγα (χωρις φυσικα την προετοιμασια με potions κτλ), αλλα αυτο δεν ειναι κακο απαραιτητα
  • δεν εισπρατω καποια ιδιαιτερη γουοκιλα, περα απο τα γνωστα της Bioware (ολοι πανε με ολους)
  • σεναριο το απολυτα βασικο, οκ
  • gameplay αρκετα διασκεδαστικο, δεν ξερω αν θα γινει repetitive μετα
  • αρκετα "γρηγορο"  game με την εννοια των interactions

το σημαντικοτερο, ειναι fun to play

• Like 3

το voice acting και το lipsync είναι για Α παραγωγή ούτε καν για ΑΑ και ΑΑΑ μην λέμε ότι θέλουμε, κοινώς για τα πανηγύρια, σε κάποια σημεία νόμιζα φταίει το pc! lol.

• Like 2

20 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Είχαν σχέδια για dlc, 4 νομίζω, αλλά πάτωσε και ακυρωθηκαν όλα.

Το γεγονός ότι δεν θα έχει κανένα το dav και το ότι το ανακοινώνουν τώρα δείχνει ότι το παιχνίδι δεν πέτυχε στόχους πωλήσεων

• Like 2

55 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ας ελπίσουμε το νέο ME να μη γίνει καμία φόλα σα το andromeda και το αφήσουν και αυτό χωρίς dlc.

Από την μία λες, καλύτερα μη κάνουν ότι έκαναν στο ME3 και ψάχνουμε το τέλος σε dlc, από την άλλη λες δώσε λίγο τυράκι ρε θείο ακόμα

31 λεπτά πριν, mike299 είπε

Το γεγονός ότι δεν θα έχει κανένα το dav και το ότι το ανακοινώνουν τώρα δείχνει ότι το παιχνίδι δεν πέτυχε στόχους πωλήσεων

πράγματι:

'Mass Effect: Andromeda' Finally Confirms What We All Knew, No Story DLC Is Coming

The lack of DLC was whispered about practically since launch when the narrative began to take shape that Andromeda was a failure.

Είχα ξεχάσει το anthem τους, ότι ήταν έπικ φέηλ!

• Moderators
1 ώρα πριν, mike299 είπε

Δίκιο έχεις, είχα ξεχάσει ότι θα είχαμε DLC με τουλάχιστον την Quarian Ark. Ήταν διαφορετικοί λόγοι.

• Like 3

Α καλά, το βγάζω απ' τη wishlist. Όσο καλό και να είναι σαν game στα υπόλοιπα στοιχεία, αν είναι να έχει τέτοια cringe-ίλα στους διαλόγους άστο καλύτερα.

Βασικά όσοι το παίζεται είναι όντως τόσο τραγικοί οι διάλογοι και ο τρόπος που μιλάνε όσο στα videos ή τα υπερβάλλουν;

• Like 1

26 minutes ago, just_a_dude said:

Α καλά, το βγάζω απ' τη wishlist. Όσο καλό και να είναι σαν game στα υπόλοιπα στοιχεία, αν είναι να έχει τέτοια cringe-ίλα στους διαλόγους άστο καλύτερα.

Βασικά όσοι το παίζεται είναι όντως τόσο τραγικοί οι διάλογοι και ο τρόπος που μιλάνε όσο στα videos ή τα υπερβάλλουν;

Όχι είναι χειρότερα 😋 

Έτρεξα την "δοκιμαστική " έκδοση και δεν άντεξα πάνω από μια ώρα.

Να χάνεται ο κόσμος και καλά  και να κάνουν αστειάκια χειρότερα από ταινία της marvel. 

• Like 1

οσο προχωραω τοσο περισσοτερο, βλεπω καλα τεχνικα στοιχεια

το gameplay ειναι ακριβως σαν το witcher, block,light attack, heavy attack, roll

τα γραφικα ειναι εξαιρετικα, πολυ ομορφο

μεχρι τωρα τα loading times μετριουνται σε 5-6'' και ο χαρτης loadαρει σχεδον ολοκληρος

στην μαχη, εχεις επιλογες να ορισεις εσυ τι θα κανουν οι companions οπως στο Inquisiton, αλλα πολυ πιο αμεσα

το lore ειναι παλι σε τονους 

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...