Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

τα reviews από users δεν έχουν νόημα τα περισσότερα. Είναι του στυλ "Η 1060 μου δεν παίζει το CP77 με full RT. 0/10" ή γενικά ρίχνουν χαμηλή βαθμολογία για λόγους που δεν έχουν καμιά σχέση με το game.

Πολλά είναι πολύ καλά και έχουν περιεχόμενο  .ειδικά αυτά που έχουν βαθμολογία από 4-6 .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

43 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Δε θέλω να στο χαλάσω , παίζω games  35 χρόνια , από τότε που βγήκε το μετακριτικ και τα στιμ ριβιους δεν έχω κάνει ριβιου ποτέ στη ζωή μου γιατί απλά βαριέμαι .οπότε το ότι κάποιος έχει κάνει ένα  δύο ριβιου δε μου λέει τίποτα. 

Επίσης γνώμες όπως οι άνωθεν που παραθέτεις είναι απόλυτα λογικές και ανανεωμένες όταν κάνεις το παιχνίδι σου αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης βάση περιεχομένου .Επιλογή της bioware είναι αυτή και υπάρχει αντίδραση .

Δεν διαφωνώ κάπου μαζί σου, ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ review άλλωστε, αλλά δεν μπορεί από την μία να λέμε ότι τα reviews των sites είναι αναξιόπιστα (που είναι) και από την άλλη να θεωρούμε αξιόπιστα reviews από "χρήστες" όπως οι άνωθεν που μόλις έφτιαξαν το account ή έχουν βαθμολογήσει το συγκεκριμένο game με 0 και έχουν βάλει 10 στο metal gear survive...

• Like 4

4 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

ειναι αρκετα δικαιο το συγκεκριμενο review. H μονη ψιλοδιαφωνια μου ειναι οτι εμενα η εξερευνηση μου φανηκε λιγο παραπανω ενδιαφερουσα και νομιζω οτι σε οτι εχει να κανει με το level designh η bioware εχει κανει αρκετα βηματα μπροστα.

Η κριτικη και το review bombing που δεχεται το παιχνιδι ειναι τερμα αδικη. Οσο εχω παιξει, δινει επιλογες, αλλα δεν σου επιβαλλει τιποτα.

• Like 5

δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω απόλυτα για την γραφή και τους διαλόγους με τον δημιουργό του Ori που κυμαίνονται κάτω του μετρίου απο τις λίγες ώρες που έπαιξα, επίσης βρήκα τραγικό το hack n slash full action wana be god of war φάση σύστημα μάχης που δεν ταιριάζει στο είδος του παιχνιδιού και δεν έχεις κανένα έλεγχο στους companion's, απλά δεν. Action και περισσότερο action και λιγότερη τακτική και λιγότερη στρατηγική και στο τέλος λιγότερο old school Role playing επι της ουσίας. Το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο δεν έχει καμία επαφή. Για να μπορέσει κανείς να μιλάει ότι έχουμε μια στροφή στην παλιά καλή Bioware  το παιχνίδι θα έπρεπε να επιστρέψει στις ρίζες του,  δηλαδή στο πρώτο Dragon Age Origins όπου και καλή γραφή είχε και ήταν πολύ πιο old school rpg απο τα επόμενα που τα κάνανε πολύ πιο action. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και επί της ουσίας το κάνανε ακόμα πιο action, άρα Return to form my ass γελάνε και οι πέτρες με τους reviewers. 

• Like 7

41 minutes ago, panagiotis54 said:

Ο drinker είναι ο ορισμός του alt right hater, έτσι κι αλλιώς τέτοια ρητορική του δίνει περιεχόμενο 

Αυτό ειδικά το βιντεάκι για το DA είναι εντελώς γτπκ, το λέει από την αρχή ότι δεν το έχει παίξει και βασίζει όλο το βίντεο στους haters και κάνα δυο σκηνές που είδε ξεμπαρκες 

Κοινώς, εντόπισα κάτι που βρίζουν οι άλλοι, ας κάνω κι εγώ μια αρπαχτη 

• Like 4
  • Thanks 1

• Super Moderators

Xαρά στο κουράγιο όποιου συνεχίζει να αποδίδει σημασία σε κριτικές ανθρώπων που επελέγησαν να "αξιολογήσουν" το παιχνίδι, ενώ άλλοι (λιγότερο "πειθαρχημένοι") αποκλείστηκαν.

Θέλω να πω, καλά κάνουν όσοι αγανακτούν με το review bombing, είναι πασιφανές πως πολλοί το θάβουν άδικα (το 0 έχει καταντήσει αηδία, ειδικά όταν σε ορισμένα σημεία το παιχνίδι είναι αντικειμενικά εξαιρετικό, λ.χ. τα τοπία, το 0 έστω και μόνο γι' αυτό δεν του αξίζει, συν του ότι φαίνεται πως είναι απρόσμενα στρωτό τεχνικά, με την κυκλοφορία του).

Αντίστοιχα, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που το εκθειάζουν, παραγνωρίζοντας προβλήματα που μόνοι τους εντοπίζουν.

Reviewer τον οποίο γενικά εκτιμώ και παρακολουθώ το κανάλι του (Mortismal Gaming) φτάνει στο σημείο να παραδεχτεί ότι πέρα από goody-two-shoes δεν μπορείς να παίξεις αλλιώς το παιχνίδι, και όμως το βαφτίζει...GOTY. RPG-σιδηρόδρομος, αλλά είναι "παιχνίδι της χρονιάς".

Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν, δηλαδή. Κι όταν (απόλυτα κόσμια) ορισμένοι του επισημάναμε πως είναι παράδοξο να βγάζεις παιχνίδι της χρονιάς (με δύο μήνες κυκλοφοριών μπροστά σου) ένα RPG που μόνος σου λες ότι σε περιορίζει στο RPG κομμάτι, θίχτηκε.

Πάμε τώρα και στις κριτικές χρηστών:

Με μια πολύ πρόχειρη ματιά, οι δέκα πιο πρόσφατες θετικές κριτικές στο Metacritic (9αρια και 10αρια, προφανώς) αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σε "παιχνίδι που δεν πιάνει το επίπεδο του Cyberpunk" (βαθμολογία 10), "παιχνίδι που οι επιλογές κάποιες φορές είναι περιορισμένες και δεν κάνουν ουσιαστική διαφορά" (σε RPG αυτά, ε, και το βαθμολογεί με 9), "είναι ένα καλό παιχνίδι" (βαθμολογία 10, στα άριστα θα βάζουμε 15 πλέον).

Και από αυτές τις δέκα θετικές κριτικές, οι 7 είναι από λογαριασμούς που φτιάχτηκαν για να αξιολογήσουν ειδικά αυτό το παιχνίδι, 1 ήταν η δεύτερη κριτική του και μόλις ένας λογαριασμός ανήκε σε χρήστη που συστηματικά γράφει κριτικές.

Θέλω να πω, η πόλωση είναι σημείο των καιρών μας. Και αυτό είναι πρόβλημα.

Εξίσου πρόβλημα, όμως, είναι το να εντοπίζουμε ακρότητες μόνο στους "απέναντι". Από όποια θέση κι αν αντιλαμβανόμαστε το "απέναντι". 

• Like 20

Επίσης κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το επιστροφή στις ρίζες.

Όσο και να μου άρεσε πχ το never winter nights, Ε πλέον το gameplay του είναι ξεπερασμένο με τις τωρινές δυνατότητες. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή με το παρελθόν, δλδ δεν πρέπει να εξελιχθουμε;

Το BG3 κέρδισε πολύ κόσμο ακριβώς επειδή εξέλιξε το turn based σε κάτι πιο άμεσο 

• Like 1

4 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Ο drinker είναι ο ορισμός του alt right hater, έτσι κι αλλιώς τέτοια ρητορική του δίνει περιεχόμενο 

Αυτό ειδικά το βιντεάκι για το DA είναι εντελώς γτπκ, το λέει από την αρχή ότι δεν το έχει παίξει και βασίζει όλο το βίντεο στους haters και κάνα δυο σκηνές που είδε ξεμπαρκες 

Κοινώς, εντόπισα κάτι που βρίζουν οι άλλοι, ας κάνω κι εγώ μια αρπαχτη 

δεν ειναι alt right ο drinker , δε ξερω που το στηριζεις αυτο. Δεν εχει εκφραστει πολιτικα 

• Like 2
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Το BG3 κέρδισε πολύ κόσμο ακριβώς επειδή εξέλιξε το turn based σε κάτι πιο άμεσο 

Άλλο όμως η εξέλιξη και άλλο ένα real - time turn based combat dark heroic fantasy rpg να το μετατρέπεις σε action rpg ουράνιου τόξου. 

Το BG3 κέρδισε τον κόσμο που του άξιζε γιατί είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever. 

• Like 5

11 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

δεν ειναι alt right ο drinker , δε ξερω που το στηριζεις αυτο. Δεν εχει εκφραστει πολιτικα 

Αυτη ειναι η κλασικη ατακα. Οποιος δεν μας αρεσει η κριτικη ειναι alt right.
Αντε να λαβεις σοβαρα την οποια θεση (ασχετως εαν συμφωνεις ή οχι) οποιου λεει τετοια.
Το αστειο ειναι οτι οι κριτικες τους για αλλα media (δεν θυμαμαι εχει ξανασχολιασει παιχνιδι) ειναι γενικως τεκμηριωμενες  και οχι απλα bait σαν αλλους.

Επεξ/σία από negator2vc
  • Haha 1

10 minutes ago, Choronzoon said:

Έλα ρε επειδή δεν το έχει πει ξεκάθαρα;

Όλα τα βιντεάκια ξεχειλίζουν αλτραιτιλα

3 minutes ago, liakinen said:

Άλλο όμως η εξέλιξη και άλλο ένα real - time turn based combat dark heroic fantasy rpg να το μετατρέπεις σε action rpg ουράνιου τόξου. 

Το BG3 κέρδισε τον κόσμο που του άξιζε γιατί είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever. 

Κέρδισε κόσμο εκτός των die hard rpgαδων εννοώ , επιπλέον 

Υπερβολικο το rpg ουρανίου τόξου που αναφέρεις, δεν είναι αυτό το tone 

Πιο fortναιτιαστικο ναι

7 minutes ago, negator2vc said:

Αυτη ειναι η κλασικη ατακα. Οποιος δεν μας αρεσει η κριτικη ειναι alt right.
Αντε να λαβεις σοβαρα την οποια θεση (ασχετως εαν συμφωνεις ή οχι) οποιου λεει τετοια.
Το αστειο ειναι οτι οι κριτικες τους για αλλα media (δεν θυμαμαι εχει ξανασχολιασει παιχνιδι) ειναι γενικως τεκμηριωμενες  και οχι απλα bait σαν αλλους.

Μα ρε φίλε κάνει κριτική χωρίς να το έχει παίξει 

Δλδ εκ των προτέρων hate, γιατί προφανώς το hate πουλαει

Πώς είναι δυνατόν να είναι αντιπροσωπευτικό;

• Like 4
  • Confused 1

4 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες εταιρίες όπως η Disney/Marvel ξεκίνησαν μαζικές απολύσεις όλων αυτών των ατόμων.

Πηγή?

Ξέρω πως κάνουν περικοπές προσωπικού, αλλά θα ήθελα να δω κάτι συγκεκριμένο πως στοχεύουν αυτή την κατηγορία. Νομικά θα βρίσκονταν ιδιαίτερα εκτεθειμένοι για διακρίσεις, όσα NDAs κι αν υπάρχουν.

38 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Πηγή

https://www.imdb.com/news/ni64746586/

1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Δλδ εκ των προτέρων hate, γιατί προφανώς το hate πουλαει

Το καλο game πουλάει και φαίνεται, βλέπε Baldur's Gate 3, μια χαρά "woke" είναι στα χαρτιά, αλλα όχι στην εκτέλεση. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...