Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, scorpion8283 said:

Παιδια να ρωτησω κάτι? 

Το σενάριο για οποιοδηποτε λογο,να είναι τελικά καλο το παιχνίδι, το ξεχνάμε 🤔

Οχι, GOTTY, οχι DA1, οχι Baldurs Gate 1,2,3,...

Απλά ενα καλο game που αξίζει να ασχοληθείς....

Hide contents

Εγω μεχρι τώρα εχω δει στο ευρυτερο νετ, (δεν μιλαω για εδω για μας στο insomnia....)

- "Το παιχνιδι θα ειναι εκτρωμα, θα το δειτε οταν βγουν τα reviews" ---> (βγαινουν τα reviews, 51 βλεπω αυτη τη στιγμη το βγαζουν απο αρκετα καλο εως πολυ καλο - 84% 🤔)

- "Ναι, αλλα τα θετικά reviews ειναι πληρωμένα....ολα...μονο o "skillup" λεει την αληθεια που το θαψε, θα το δείτε οταν βγουν τα reviews στο steam" ----> (Βγαίνουν τα reviews στο steam, μια χαρα το παιχνιδι....σχεδον 80% και να συμπληρώσω οτι οι περισσοτεροι reviewers απο τα "πληρωμενα" μεσα εχουν πει οτι το τελευταιο κομματι του παιχνιδιου- στην ολοκλήρωση, είναι μακραν το καλυτερο....συνεπώς δεν το χουν δει ακομα....και οσο περναει η ωρα αυξανει η βαθμολογία🤔 )

- "Ναι, αλλά οσοι γραψανε αξιολόγηση στο steam, ειναι κι αυτοι πληρωμένοι/εχουν woke agenta (τα ειδα σε reddit αυτα), το παιχνίδι απευθύνεται σε μικρό μερίδιο κόσμου (woke), θα το δειτε στις πωλήσεις, θα κλεισει η BIOWARE" ----> (μια χαρα οι πωλήσεις- οχι για ρεκορ- αλλά μια χαρα🤔)

- "Ναι, αλλά είναι ολοι θυματα marketing οσοι το πήραν, υπάρχει μια μεγάλη συνομωσια, το gameplay και το combat είναι χάλια ---> (το χεις παίξει εσυ και το λες με τοση σιγουρια? τουλάχιστον το gameplay πρεπει να το χεις πιασει στα χερια σου....να χεις κουνησει το ποντικι ρε παιδακι μου, να χεις χεις μαγκωσει το gamepad τελοσπαντων ....... " οχι...αφου δεν το χω το παιχνιδι-χαζος εισαι???" 🤔

-"Ναι αλλα εχει παντου woke στοιχεία, θα βγαινουν τερατα με β@ζι@ εξω και ψ@@λες να κρέμονται να μας κυνηγάνε να μας γ@@@@σουνε"---> (απο οτι θα διάβασα στα reviews στο steam, και επικέντρωσα στα αρνητικά, αν δεν επιλέξεις tr@veli στην αρχή, ειναι απλά κλασικο DA ως προς το romance, αλλα ακομα και στην χείριστη των περιπτώσεων, εχει απλα κατι γελοιόυς διαλόγους και μαλιστα ελάχιστους, που αναφέρονται σε they/them και π@π@ριες.🤔

- "Ναι αλλα προωθεί την woke ατζεντα και θα μας κάνει πλύση εγκεφάλου" ----> (Ναι οντως οι μαλακιες με τα "μη φυλα", τα "they/them" στην πραγματική ζωή εχουν κουράσει...αλλά ήμαρτον ρε σεις...η φάση μονο απο υποθέσεις για το game ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ, μου θύμισε μέσα δεκαετίας 90 με το carmaggedon, ή ακομα περισσότερο με τo GTA3 και μετα.......ελεγαν κατι θειες οτι οσοι τα παίξουν θα βγουν μετα με τα gunια και θα ριχνουν πιστολιές στους αστυνομικους στο δρομο....

Δεν εχω πραγματικά διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, αυριο να κλεισει η καθε bioware, χε@@@κα,

αλλα ρε σεις....μηπως τελικά δεν ειναι τοσο κακό το παιχνίδι???  Μήπως ειμαστε λιγο προκατειλημμένοι?

Μήπως το θαβουμε λιγο αδικα? 🤔

Anyway, προσωπικά το μονο που εχω δει ειναι κατι ωραια περιβάλλοντα, δεν μπορώ να πω αν ειναι καλο ή κακο....Λογικά τελικά θα το πάρω τις επόμενες μέρες και ελπίζω να βρω λίγο χρονο να ασχοληθώ...Ετσι κι αλλίως ουτε reviewer ειμαι, ουτε ξερω γω απο αυτα, αν μαρεσει, μαρεσε....

Κανείς δεν είπε ότι το παιχνίδι δεν έχει κοινό, απλά είπαμε ότι δεν είμαστε εμείς ή η πλειοψηφία.

Ούτε τα θετικά reviews λένε τίποτα, ειδικά αν είναι λίγα. Οι περισσότεροι δεν αγοράζουν στα τυφλά παιχνίδια δίνοντας €60 για να δουν αν τους αρέσουν. Οσοι το πήρανε ή ήταν φανατικοί, ή αδιαφοροι και θα παίζανε τα πάντα ή ήταν το ειδικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το παιχνίδι. Κάποιος σαν εμένα πχ που ξέρω ότι δεν θα με αρέσει (δεν με άρεσαν ούτε τα προηγούμενα) δεν πρόκειται να το πληρώσω μόνο και μόνο για να δώσω κακό review. Οπότε υπάρχει  ήδη το φίλτρο των €60 για όσους πραγματικά θέλανε να το αγοράσουν. Αν η πλειοψηφία αποφάσισε να μην το αγοράσει θα αργήσει να φανεί στα review. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ πάντως 4+ ώρες έχω, μια χαρά μου φαίνεται ως τώρα

έχει εξαιρετική μάχη σαν action rpg,

skill tree αρκετά ενδιαφέρον

Γραφικά μια χαρά, άσχετα αν και δεν με τρελαίνει το art direction

Τεχνικά δεν έχει κανένα θέμα, ίσως το 1ο παιχνίδι D1 που δεν έχει εδώ και πολύ καιρό

Ιστορία για την ώρα ωραία

Διάλογοι, δεν βρίσκω κάτι να με ενοχλεί. 

8 minutes ago, fast8 said:

Οι περισσότεροι δεν αγοράζουν στα τυφλά παιχνίδια δίνοντας €60 για να δουν αν τους αρέσουν.

Δεν χρειάζεται κάποιος να δώσει 60ε,  το έχει στο ea pro

Επεξ/σία από Daredevil
  • Like 2

5 minutes ago, Daredevil said:

Δεν χρειάζεται κάποιος να δώσει 60ε,  το έχει στο ea pro

Μπορεί να αφήσει κάποιος κριτική στο Steam χωρίς να έχει αγοράσει απο εκεί το παιχνίδι; Δεν το ήξερα.

• Like 1

16 λεπτά πριν, Daredevil είπε

εγώ πάντως 4+ ώρες έχω, μια χαρά μου φαίνεται ως τώρα

έχει εξαιρετική μάχη σαν action rpg

Τέσσερις ώρες προφανώς και δεν λένε τίποτα σε rpg, ότι αναφέρεται είναι για μετά τις 10+ ώρες. Μέχρι και τα παιχνίδια της Ubisoft είναι fun τις πρώτες ώρες.

Όσο για το combat system που βασίζεται επάνω στο God of War και σίγουρα δεν το φτάνει, αλλιώς θα βούιζε όλο το web, βρίσκω υπερβολικό το "εξαιρετικό". Γούστα είναι αυτά σίγουρα, αλλα αμφιβάλλω απίστευτα ότι φτάνει την ποιότητα του God of War.

Τώρα για 18 ευρώ, sure, γιατί όχι. Το αστείο είναι ότι μπαίνεις στην EA Play σελίδα και το game δεν φαίνεται στα διαθέσιμα games μέχρι και την δεκατη σελίδα που είδα, ενώ όλα τα προηγούμενα υπάρχουν. :P

• Like 3

Εγώ από αυτά που διαβάζω το παιχνίδι είναι μια χαρά,δεν είναι κάνα αριστούργημα,ούτε θα πάρει κάνα βραβείο,μάλλον δεν αξίζει να πάρεις σε full price αλλά κάποια στιγμή μόλις πέσει η τιμή του σίγουρα θα αξίζει να παίξεις 

• Like 1

1 hour ago, fast8 said:

Κανείς δεν είπε ότι το παιχνίδι δεν έχει κοινό, απλά είπαμε ότι δεν είμαστε εμείς ή η πλειοψηφία.

Ούτε τα θετικά reviews λένε τίποτα, ειδικά αν είναι λίγα. Οι περισσότεροι δεν αγοράζουν στα τυφλά παιχνίδια δίνοντας €60 για να δουν αν τους αρέσουν. Οσοι το πήρανε ή ήταν φανατικοί, ή αδιαφοροι και θα παίζανε τα πάντα ή ήταν το ειδικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το παιχνίδι. Κάποιος σαν εμένα πχ που ξέρω ότι δεν θα με αρέσει (δεν με άρεσαν ούτε τα προηγούμενα) δεν πρόκειται να το πληρώσω μόνο και μόνο για να δώσω κακό review. Οπότε υπάρχει  ήδη το φίλτρο των €60 για όσους πραγματικά θέλανε να το αγοράσουν. Αν η πλειοψηφία αποφάσισε να μην το αγοράσει θα αργήσει να φανεί στα review. 

Μωρε ναι, ετσι κι αλλιως ολα αυτα ενδεικτικα ειναι. Reviews , steam reviews, πωλησεις, ειναι μια ενδειξη...

Αυτο που δε μ αρεσε/ με ενοχλησε, κυριως αφορουσε οτι δεν μπορουσα να βγαλω μια ακρη στις διαφορες συζητησεις...να καταλαβω που παει το πραγμα, να διαβασω καμια αποψη, να δω κανα review, να καταλαβω τι παιζει ρε παιδι μου με το game...

Spoiler

Ανταυτου ειδα αρκετο hate και προκαταλειψη...εχασε πολυ την αντικειμενικοτητα της η φαση.. 

Σε ενα σημειο εγινε και εκνευριστικο.. 

Το ''τα review θα το κρινουν' το χαλι', εγινε μην εμπιστευστε τα review, το ''θα δειτε απο τις πωλησεις ποσο χαλια'' εγινε ειναι ολοι θυμα marketing, το ''θα δειτε στο steam που θα το θαψουν οι real  users γιατι ειναι χαλια'' εγινε δεν ειναι το steam κριτηριο...Δηλαδη εχανε και το νοημα του τελειως να παρεις σοβαρα αποψεις, που καποτε θεωρουσες οτι ειχε νοημα να τις ακουσεις, να σου δωσουν μια ενδειξη ρε αδερφε.... μπερδευτηκα ρε παιδι μου...μου τη σπαει ασχημα και η μεροληψια στις αποψεις που εκφραζονται σαν...πανακεια

Anyway.....ελπιζω να βγαζει νοημα αυτο που γραφω, κατα τα αλλα... ενα ακομα pc game ειναι......μπορει τελικα να μην μου αρεσει και μενα ( το κριτηριο μου ειναι αν θα καταφερω να τερματισω ενα μεγαλο game...😆) δεν θα φτιαξει ουτε θα χαλασει τις ζωες μας 🙃

• Like 1

Πολύ εύστοχος ο Παναγιώτης, γιατί το gameplay του Veilguard έχει τόση σχέση με το gameplay του Origins όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Εγκρίνω και επικροτώ!

• Like 4
  • Haha 1

36 minutes ago, panagiotis54 said:

this is just a meme:

462537899_914570666753847_1268356215827703315_n.jpg.142db0de7702037753bd00d184f2dcd4.jpg

28 minutes ago, Tobajara said:

Πολύ εύστοχος ο Παναγιώτης, γιατί το gameplay του Veilguard έχει τόση σχέση με το gameplay του Origins όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Εγκρίνω και επικροτώ!

Οτι καλυτερο ειδα σε meme για το game...😅

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τέσσερις ώρες προφανώς και δεν λένε τίποτα σε rpg, ότι αναφέρεται είναι για μετά τις 10+ ώρες. Μέχρι και τα παιχνίδια της Ubisoft είναι fun τις πρώτες ώρες.

Αν είχα παίξει μόνο τις 4 πρώτες ώρες στο LOU2 (μέχρι το Seattle) παίζει να ήταν το GOAT.🤣

• Like 3
  • Haha 1

2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Όσο για το combat system που βασίζεται επάνω στο God of War και σίγουρα δεν το φτάνει, αλλιώς θα βούιζε όλο το web, βρίσκω υπερβολικό το "εξαιρετικό". Γούστα είναι αυτά σίγουρα, αλλα αμφιβάλλω απίστευτα ότι φτάνει την ποιότητα του God of War.

Τώρα για 18 ευρώ, sure, γιατί όχι. Το αστείο είναι ότι μπαίνεις στην EA Play σελίδα και το game δεν φαίνεται στα διαθέσιμα games μέχρι και την δεκατη σελίδα που είδα, ενώ όλα τα προηγούμενα υπάρχουν. :P

στα ίδια επίπεδα θα έλεγα, όσο πας κι ανάλογα με τα skills σου φτιάχνεις ωραία combos

στο ea app το έχει φάτσα κάρτα πάντως :)

• Like 1

Ειδα λίγο τον Lirik να το παίζει χθες. Το παιχνίδι δεν είναι τελείως τραγικό. Έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία όπως το character creator, τα background γραφικά και το καλό performance αλλά πάσχει σε πολύ βασικά στοιχεία που ουσιαστικά κάνουν παιχνίδια αυτου του είδους πραγματικό μαρτύριο μετά απο +10 ώρες.

Τραγικά wooden face animations. Ο χαρακτήρας είναι έξω φρενών και το μόνο που κουνιέται στο πρόσωπό του είναι λίγο τα χείλια του...

Action sequences χωρις motion capturing. Ειναι σαν να βλέπεις τον Βέγγο να παριστάνει τον John Wick. Αυτοί προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως badass αλλά φαίνεται τελείως κωμικοτραγικό.

Chatgtp γραψιμο. 

Αδιάφορη και ασύνδετη με το θέμα μουσική.

https://www.metacritic.com/game/dragon-age-the-veilguard/

Η διαφορά της βαθμολογίας των δημοσιογράφων με τους πραγματικούς gamers  Λέει πολλά….

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 1

34 λεπτά πριν, psof είπε

Ειδα λίγο τον Lirik να το παίζει χθες. Το παιχνίδι δεν είναι τελείως τραγικό. Έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία όπως το character creator, τα background γραφικά και το καλό performance αλλά πάσχει σε πολύ βασικά στοιχεία που ουσιαστικά κάνουν παιχνίδια αυτου του είδους πραγματικό μαρτύριο μετά απο +10 ώρες.

το character creation ειναι καλο μονο σε οτι αφορα το κεφαλι. ολα τα αλλα ειναι τραγικα.

εβλεπα εναν να δοκιμαζει να κανει το πιο buff και ψηλο ανθρωπο και elf που μπορουσε...

και in game φαινoταν και οι 2 σαν halfling twinks.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...