Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το budget το παιχνιδιού το κατατάσει στα πολύ ακριβά. Η εταιρία δίνει εκτίμηση κάτι λιγότερο απο 200εκ. αλλά ΧΩΡΙΣ marketing και εξωτερικούς συνεργάτες κτλ. Οταν λέμε εξωτερικούς συνεργάτες, εννοούμε όσοι δουλέψανε στο παιχνίδι χωρίς να είναι υπάλληλοι, δηλαδή με παροχή υπηρεσιών. Σε άλλα σύγχρονα ΑΑΑ παιχνίδια αυτό είναι γύρω στα €100εκ. 

Το παιχνίδια είναι άνετα κάπου γύρω στα 350εκ. συνολικό κόστος.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπα αυτό έχει μεγαλύτερο budget όπως προαναφέρθηκε, με τόσες φορες που άλλαξε κατεύθυνση. Τα λεφτά τους δεν θα τα βγάλουν και οι devs που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με το project είτε θα διοχετευθούν αλλου, η θα πάρουν πόδι. Θα κρατήσουν μονο την ομάδα που δουλεύει στο Mass Effect. Εγώ πάλι όπως και είπα δεν βλέπω ούτε Mass Effect να βγαίνει, αλλα ούτε και το studio να παραμένει ανοιχτό. Time will tell.

Εντωμεταξυ , με τοσες φολες που εχουμε φαει γενικα εχουμε ριξει τα στανταρ τελειως στα πατωματα 

Απο τα πιο δημοφιλη reviews του παιχνιδιου στο steam

''Seems fine so far, combat is much more intensive.''

''the writing is painful, actually painful.''

Παρολα αυτα το δινει recommended ... 

• Like 6

7 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Μπα αυτό έχει μεγαλύτερο budget όπως προαναφέρθηκε, με τόσες φορες που άλλαξε κατεύθυνση. Τα λεφτά τους δεν θα τα βγάλουν και οι devs που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με το project είτε θα διοχετευθούν αλλου, η θα πάρουν πόδι. Θα κρατήσουν μονο την ομάδα που δουλεύει στο Mass Effect. Εγώ πάλι όπως και είπα δεν βλέπω ούτε Mass Effect να βγαίνει, αλλα ούτε και το studio να παραμένει ανοιχτό. Time will tell.

Συνεχίζω να διαφωνώ. Το mass effect είναι πολύ πιο δυνατό IP από το DA (άσχετο εάν το γ.....ε οι ίδιοι με το RGB) και ήδη έχουν ξοδέψει χρήματα για development.

Ήδη ακούς να κάνουν damage control με δηλώσεις ότι θα παραμείνει mature κτλ

• Like 2

6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εντωμεταξυ , με τοσες φολες που εχουμε φαει γενικα εχουμε ριξει τα στανταρ τελειως στα πατωματα 

Απο τα πιο δημοφιλη reviews του παιχνιδιου στο steam

''Seems fine so far, combat is much more intensive.''

''the writing is painful, actually painful.''

Παρολα αυτα το δινει recommended ... 

Αρκετός κόσμος αποφεύγει να είναι αρνητικός, που δεν είναι κακό imho, αλλα επίσης δεν βοηθάει καθόλου όταν είναι review/rating.

2 λεπτά πριν, mike299 είπε

Συνεχίζω να διαφωνώ. Το mass effect είναι πολύ πιο δυνατό IP από το DA (άσχετο εάν το γ.....ε οι ίδιοι με το RGB) και ήδη έχουν ξοδέψει χρήματα για development.

Ήδη ακούς να κάνουν damage control με δηλώσεις ότι θα παραμείνει mature κτλ

Υποθέσεις κάνω όπως γνωρίζεις, και αυτό που λες ακούγεται πιο ρεαλιστικό, παρόλα αυτά ζούμε εποχές που η Sony διαγραφει games που κόστισαν 400 εκατομμύρια. Εγώ να σε ρωτήσω κάτι τώρα, ποσο πολύ σε νοιάζει να παίξεις ένα Mass Effect από την τωρινή Bioware. Ήδη πήρες μια γεύση από το Andromeda. :P

• Like 1

6 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Αρκετός κόσμος αποφεύγει να είναι αρνητικός, που δεν είναι κακό imho, αλλα επίσης δεν βοηθάει καθόλου όταν είναι review/rating.

Υποθέσεις κάνω όπως γνωρίζεις, και αυτό που λες ακούγεται πιο ρεαλιστικό, παρόλα αυτά ζούμε εποχές που η Sony διαγραφει games που κόστισαν 400 εκατομμύρια. Εγώ να σε ρωτήσω κάτι τώρα, ποσο πολύ σε νοιάζει να παίξεις ένα Mass Effect από την τωρινή Bioware. Ήδη πήρες μια γεύση από το Andromeda. :P

Δεν με νοιάζει κανένα παιχνίδι της bioware μετά τη φόλα που φάγαμε με ME3(για εμένα).

Το DAI το έπαιξα δωρεάν ενώ για το Andromeda δεν ξόδεψα  ούτε δευτερόλεπτο.

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
  • Haha 1

31 λεπτά πριν, mike299 είπε

Δεν με νοιάζει κανένα παιχνίδι της bioware μετά τη φόλα που φάγαμε με ME3(για εμένα).

Το DAI το έπαιξα δωρεάν ενώ για το Andromeda δεν ξόδεψα  ούτε δευτερόλεπτο.

Μια από τις ίδια αν και για μένα η μέγιστη  φολα ήταν τον dragon age 2 . Έπειτα σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους ,πήγαν και στην ea οπότε τέρμα .τι ΦΙΦΑ τι Madden τι dragon age 

• Like 1

Παιδια να ρωτησω κάτι? 

Το σενάριο για οποιοδηποτε λογο,να είναι τελικά καλο το παιχνίδι, το ξεχνάμε 🤔

Οχι, GOTTY, οχι DA1, οχι Baldurs Gate 1,2,3,...

Απλά ενα καλο game που αξίζει να ασχοληθείς....

Spoiler

Εγω μεχρι τώρα εχω δει στο ευρυτερο νετ, (δεν μιλαω για εδω για μας στο insomnia....)

- "Το παιχνιδι θα ειναι εκτρωμα, θα το δειτε οταν βγουν τα reviews" ---> (βγαινουν τα reviews, 51 βλεπω αυτη τη στιγμη το βγαζουν απο αρκετα καλο εως πολυ καλο - 84% 🤔)

- "Ναι, αλλα τα θετικά reviews ειναι πληρωμένα....ολα...μονο o "skillup" λεει την αληθεια που το θαψε, θα το δείτε οταν βγουν τα reviews στο steam" ----> (Βγαίνουν τα reviews στο steam, μια χαρα το παιχνιδι....σχεδον 80% και να συμπληρώσω οτι οι περισσοτεροι reviewers απο τα "πληρωμενα" μεσα εχουν πει οτι το τελευταιο κομματι του παιχνιδιου- στην ολοκλήρωση, είναι μακραν το καλυτερο....συνεπώς δεν το χουν δει ακομα....και οσο περναει η ωρα αυξανει η βαθμολογία🤔 )

- "Ναι, αλλά οσοι γραψανε αξιολόγηση στο steam, ειναι κι αυτοι πληρωμένοι/εχουν woke agenta (τα ειδα σε reddit αυτα), το παιχνίδι απευθύνεται σε μικρό μερίδιο κόσμου (woke), θα το δειτε στις πωλήσεις, θα κλεισει η BIOWARE" ----> (μια χαρα οι πωλήσεις- οχι για ρεκορ- αλλά μια χαρα🤔)

- "Ναι, αλλά είναι ολοι θυματα marketing οσοι το πήραν, υπάρχει μια μεγάλη συνομωσια, το gameplay και το combat είναι χάλια ---> (το χεις παίξει εσυ και το λες με τοση σιγουρια? τουλάχιστον το gameplay πρεπει να το χεις πιασει στα χερια σου....να χεις κουνησει το ποντικι ρε παιδακι μου, να χεις χεις μαγκωσει το gamepad τελοσπαντων ....... " οχι...αφου δεν το χω το παιχνιδι-χαζος εισαι???" 🤔

-"Ναι αλλα εχει παντου woke στοιχεία, θα βγαινουν τερατα με β@ζι@ εξω και ψ@@λες να κρέμονται να μας κυνηγάνε να μας γ@@@@σουνε"---> (απο οτι θα διάβασα στα reviews στο steam, και επικέντρωσα στα αρνητικά, αν δεν επιλέξεις tr@veli στην αρχή, ειναι απλά κλασικο DA ως προς το romance, αλλα ακομα και στην χείριστη των περιπτώσεων, εχει απλα κατι γελοιόυς διαλόγους και μαλιστα ελάχιστους, που αναφέρονται σε they/them και π@π@ριες.🤔

- "Ναι αλλα προωθεί την woke ατζεντα και θα μας κάνει πλύση εγκεφάλου" ----> (Ναι οντως οι μαλακιες με τα "μη φυλα", τα "they/them" στην πραγματική ζωή εχουν κουράσει...αλλά ήμαρτον ρε σεις...η φάση μονο απο υποθέσεις για το game ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ, μου θύμισε μέσα δεκαετίας 90 με το carmaggedon, ή ακομα περισσότερο με τo GTA3 και μετα.......ελεγαν κατι θειες οτι οσοι τα παίξουν θα βγουν μετα με τα gunια και θα ριχνουν πιστολιές στους αστυνομικους στο δρομο....

Δεν εχω πραγματικά διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, αυριο να κλεισει η καθε bioware, χε@@@κα,

αλλα ρε σεις....μηπως τελικά δεν ειναι τοσο κακό το παιχνίδι???  Μήπως ειμαστε λιγο προκατειλημμένοι?

Μήπως το θαβουμε λιγο αδικα? 🤔

Anyway, προσωπικά το μονο που εχω δει ειναι κατι ωραια περιβάλλοντα, δεν μπορώ να πω αν ειναι καλο ή κακο....Λογικά τελικά θα το πάρω τις επόμενες μέρες και ελπίζω να βρω λίγο χρονο να ασχοληθώ...Ετσι κι αλλίως ουτε reviewer ειμαι, ουτε ξερω γω απο αυτα, αν μαρεσει, μαρεσε....

• Like 4

Βρε καλό μπορεί να είναι αλλά αυτοί οι cringe διάλογοι θα σου σπάνε τα νεύρα. Εκτός αν δεν είναι όλο το game έτσι και έχουν κάνει απλά cherrypick κάποιες τρανταχτές περιπτώσεις.

• Like 1

image.png.8fb094439bc2f674247c85aafb9c1f5d.png

τάπα πάει, αντίο ύπνος!

Το Dragon Age: The Veilguard έσπασε ένα σημαντικό ρεκόρ στο Steam για την EA

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Haha 2

11 minutes ago, just_a_dude said:

Βρε καλό μπορεί να είναι αλλά αυτοί οι cringe διάλογοι θα σου σπάνε τα νεύρα. Εκτός αν δεν είναι όλο το game έτσι και έχουν κάνει απλά cherrypick κάποιες τρανταχτές περιπτώσεις.

Ισχυει οτι θα μου σπανε τα νευρα, ελπίζω όντως να ισχυει το 2ο......θα δουμε απο βδομαδα,

προς το παρον παω για ελιες...🥴😛

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...