Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ίσως κάποιοι να θυμούνται ότι είχα ξεκινήσει μαραθώνιο Dragon Age, με σκοπό να παίξω όλα τα παιχνίδια.

Το DA:Origins το τερμάτισα για 2η φορά (όλο το περιεχόμενο) και ήταν μιά απόλαυση. Το DA2 ήταν μιά τραγική σπατάλη χρόνου από μέρους μου. Για μένα ήταν στο σύνολο ένα πολύ μέτριο προς κακό παιχνίδι, το οποίο και έπαιξα μέχρι τέλους ώς αναγκαίο κακό για να προχωρήσω τη σειρά για το DA:I.

Φτάσαμε λοιπόν στο DA:I και κάπου έχασα τον αριθμο των φορών που με έπαιρνε ο ύπνος ενώ έπαιζα, και έβρισκα τον χαρακτήρα μου κολλημένο σε κάποιο τοίχο να τρέχει. Μπορεί να υπάρχει ένα καλό παιχνίδι πίσω από όλη αυτή τη βαρεμάρα, αλλά δυστυχώς δεν μου έκανε κλίκ.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Ίσως κάποιοι να θυμούνται ότι είχα ξεκινήσει μαραθώνιο Dragon Age, με σκοπό να παίξω όλα τα παιχνίδια.

Το DA:Origins το τερμάτισα για 2η φορά (όλο το περιεχόμενο) και ήταν μιά απόλαυση. Το DA2 ήταν μιά τραγική σπατάλη χρόνου από μέρους μου. Για μένα ήταν στο σύνολο ένα πολύ μέτριο προς κακό παιχνίδι, το οποίο και έπαιξα μέχρι τέλους ώς αναγκαίο κακό για να προχωρήσω τη σειρά για το DA:I.

Φτάσαμε λοιπόν στο DA:I και κάπου έχασα τον αριθμο των φορών που με έπαιρνε ο ύπνος ενώ έπαιζα, και έβρισκα τον χαρακτήρα μου κολλημένο σε κάποιο τοίχο να τρέχει. Μπορεί να υπάρχει ένα καλό παιχνίδι πίσω από όλη αυτή τη βαρεμάρα, αλλά δυστυχώς δεν μου έκανε κλίκ.

Στο DAI αξίζουν μόνο τα DLC. Όπως και στο DA2 απότι διαβάζω, δεν θα το παίξω μέχρι να πέσουν στα 5€.

Ένα remaster του DAO θα ήθελα, και reboot από εκεί.

Στις 5/1/2019 στις 11:38 ΜΜ, mike299 είπε

Μουγκό όχι, αν και παίζω χωρίς πρόβλημα rpgs που έχουν ελάχιστο ή καθόλου voice over, η αλήθεια είναι ότι δίνει μια επιπλέον ομορφιά στο χαρακτήρα (fem Shepard και Gerald μου έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό).

Άλλα συμφωνώ ότι αυτή η γελοιότητα με την ροδέλα πρέπει να εξαφανιστει. 

Από τη μία, ο μουγκός πρωταγωνιστής είναι καλύτερος για immersion, δηλαδή νιώθεις ότι εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής. Από την άλλη, συμφωνώ ότι το voice over έχει άλλη 'χάρη', πχ Geralt και fem Hawke.

3 ώρες πριν, panther_512 είπε

Ρε παιδιά, μόνο σε μένα άρεσε το DA2?!?! 😂 Εντάξει, τα επαναλαμβανόμενα dungeons ήταν τραγικά, το Kirkwall δεν έλεγε και τίποτα και περνούσες όλο το παιχνίδι εκεί (σε αντίθεση με το Denerim στο DAO), οι χαρακτήρες ήταν ως επι το πλείστον εκνευριστικοί... Αλλά είχε καλό gameplay (συν τα tactics), που στην τελική είναι και το κυριότερο σε ένα video game. Kαι πρωταγωνιστή. Αλλά συμφωνώ για το Inquisition, ήταν σκέτη απογοήτευση.

Προσωπικά, αν το νεό Dragon Age δεν βρεί τα συστατικά εκείνα που έκαναν το DA:Origins την επιτυχία που ήταν, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ.

Απτο να συντηρουνται λειψανα εταιριων που καποτε ηταν πρωτοποροι σε αυτο που καναν,καλυτερα να βαρεσουν φουντο. Ειδικοτερα  αυτη η μαμημενη EA,οσο εχει κερδη με τις απαραδεκτες αυτες πρακτικες,τοσο θα ενθαρυνει και αλλες εταιρειες να ξεφτυλιζουν το προιον για καποια φραγκα παραπανω.

• Like 2

Xσε μενα στο DAI δεν μου αρεσε τοσο το story....μπορουσα να ανεχτω πολλα αλλα δεν ξετρελαθηκα με το story, θυμαμαι οι grey wardens ειχαν γινει ενα τιποτα την ωρα που τους ειχα στο 1 να ειναι γαματοι πχ αν και εχω τοσα χρονια να παιξω το παιχνιδι δεν το θυμαμαι καν πλεον καλα καλα....θυμαμαι που εκανα 1 ωρα να παω στο καστρο μου να μπω στο table ελεος

θυμαμαι πως ο varric ειναι θεος! 😛

αμφιβαλλω πως το 4 θα εχει κατι απο origins μεσα...εξελιξη του DAI θα ειναι παρα κατι αλλο...νομιζω αυτην την φορμουλα γουσταρουν

παιδια   ενα ακυρο sidequest στο origins στην πολη denerim αν θυμαμαι σωστα που επρεπε παρεα  με ενα τεμπλαρ να σκοτωσουμε ενα σιριαλ κιλερ δαιμονα ηταν καλυτερο απο ολο το main quest του 2 και του inc μαζι!!!!

1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Προσωπικά, αν το νεό Dragon Age δεν βρεί τα συστατικά εκείνα που έκαναν το DA:Origins την επιτυχία που ήταν, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς τότε. Το μόνο κοινό που έχει η bioware του origin με την σημερινή, είναι το όνομα. Δεν έχει απομείνει κανένα στέλεχος εκείνης την εταιρείας σήμερα.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά το 2 μου άρεσε σαν ιστορία σε ικανοποιητικό βαθμό και είχε και ωραίο combat. Είχε τα προβλήματα του όπως αναφέρθηκε,  επαναλαμβανόμενες τοποθεσίες και τα σχετικά, αλλά τουλάχιστον δεν χασμουριόσουν όπως στο 3...Έχοντας ένα κάρο πράγματα να κάνεις που τα περισσότερα όμως ήταν ανούσια.. Αν το 4 ακολουθεί τα χνάρια του 3/mmo στυλ την κάτσαμε.. 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1

17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάτσε να δούμε αν προλάβει να βγει..Οι φήμες λένε ότι αν πατώσει το Anthem η Bioware θα μας εγκαταλείψει.

H bioware σαν εταιρία για CRPGs έχει πεθάνει από το 2010 (DAO-ME2), μη πω και πολύ νωρίτερα από εποχές της Black Isle και BG2 και ακουστώ τέζα σκληροπυρηνικός. Αυτό το συνονθύλευμα που την απαρτίζει τώρα και τη γελοιοποιεί με fast food action RPGs και destiny clones με τίγκα MTs δε θα μου λείψει προσωπικά.

• Like 4

• 3 χρόνια αργότερα...

A New Milestone for Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age Dreadwolf, has now made a major development milestone and is one big step closer to being released in gamers' hands.

Dragon Age Dreadwolf, the next Dragon Age game, has entered alpha stages of development and can now be played from start to finish.

• Like 1
  • Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...