Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουτε πειρατικά δεν μου έρχεται η όρεξη να το δοκιμάσω με αυτά που είδα βάση γραφικών, γραψίματος και gameplay. Το ίδιο έκανα και με το mass effect andromeda μετα την ολοκλήρωση των ME 1-3 πριν απο 1-2 χρόνια παρόλο που η τριλογία μπήκε άνετα στη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια όλων τον εποχών για μένα.

Γραφικά fortnite, γράψιμο lgbtq twilight και gameplay god of war chinese mobile εκδοχή.

Αυτές τις μέρες καίγομαι πραγματικά με το God of War Ragnarok. Φανταστείτε να πιάσω το Dragon Age Failhard μετά απο τέτοια παιχνιδάρα. Θα μου πέσουν όλα τα μαλλιά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απο αυτα που βλεπει στα walkthrough το παιχνιδι ειναι πανεμορφο. το συστημα μαχης μοιαζει καλο, αλλα θελω να το δω και στην πραξη. Παντως μου αρεσει να το βλεπω(ιδιως το μενου), αλλα αμα δεν το πιασω με τα χερακια μου.

Το σεναριο βεβαια ειναι παρα πολυ σημαντικο σε τετοια παιχνιδια επισης θελω να δω αν θα με κρατησει.

• Like 1

Διαβάζω για romance και φυσικα σκεφτηκα το cyberpunk το οποιο για εμένα χειρίζεται αψογα και το θεμα του σεξουαλικου προσανατολισμου. Η μια κοπελα παει μονο με άντρες, η αλλη μονο με γυναικες , οτι και να κανεις αυτο δεν αλλαζει . Ο άντρας πάει και με τα δυο . Φτανεις μεχρι ενα σημειο προχωρας, τρως ακυρο ή λες sorry φιλε δεν ενδιαφέρομαι ή οτι θελεις χαχα! 

Στα παιχνίδια της bioware ειναι ψιλοκαραγκοζιλικια τα romance (εξαιρεσεις πιθανότατα υπάρχουν) και ουτε στο bg3 μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα .

Δηλαδη οκ ειναι ολοι διαθεσιμοι και στα 2 φυλα .. τι φαση ? Πως γίνεται αυτο να ειναι πολιτικα ορθο λολ ! Γιατι ρεαλιστικο δεν ειναι . 

Κατα κανονα οταν δεν υπάρχει σταθερος χαρακτηρας (Shepard / η γυναικα shepard μου φαίνεται κακο αστειο αν και εχει νοημα για 2ο/ 3ο playthrough ) φταιχνω χαρακτηρα γυναικα και τη πεφτω σε γυναικες . Δε ξερω αν λεει κατι αυτο για εμενα λολ  😂 αλλα οκ παιχνιδι ειναι . 

Αλλα απο μονο του αυτο δεν ειναι στοιχειο που θα με κανει να παιξω ή να μην παιξω το νεο dragonage. Σιγα . Αλλα ναι μια βαρετη ιστορία και κακοι διαολογοι σίγουρα μπορουν να με αποτρεψουν . Περιμενω reviews και user reviews δε βιαζομαι καθόλου. Full price ετσι κι αλλιως πολυ σπάνια αγοραζω εχουμε καιρο , μπορει να το πάρω και μετα απο κανενα χρονο με dlc , ποιος ξέρει 

• Like 4

Από γραφικά και γενικά τεχνικό τομέα φαίνεται πολύ δυνατό και απ' ότι φαίνεται έχει και καλό performance. Όσον αφορά το LGBTQ περιεχόμενο, από τη στιγμή που είναι δικό τους ip και δεν διαστρεβλώνουν τη δουλειά άλλου σε βάρος του ιδίου και των fan του, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Το ιδανικό είναι βέβαια τέτοιες συμπεριφορές να μην γίνονται forced και να υπάρχει δυνατότητα επιλογής και φυσικά να μην δυσχεραίνει το σενάριο και την εξέλιξη του.

• Like 3

5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Σαν art style μου αρέσει πάρα πολύ με εξαίρεση τις μωβ λάμψεις. Οι διάλογοι όμως φαίνονται τέρμα cringe.

Δεν ξέρω, αυτό το goofy style σπανια ταιριάζει σε medieval epic fantasy, δηλαδή στα μοναδικά games που μπορώ να σκεφτώ που λειτουργεί είναι φάση Fable και Zelda. Εγώ είχα μείνει στο dark theme και ότι μετά από κάθε μάχη χρειαζόσουν μπάνιο από το αίμα που είχες πάνω σου. Θα περιμένω τα σημερινά reviews, αλλα προς το παρόν είναι hard pass.

• Like 7

13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν ξέρω, αυτό το goofy style σπανια ταιριάζει σε medieval epic fantasy, δηλαδή στα μοναδικά games που μπορώ να σκεφτώ που λειτουργεί είναι φάση Fable και Zelda. Εγώ είχα μείνει στο dark theme και ότι μετά από κάθε μάχη χρειαζόσουν μπάνιο από το αίμα που είχες πάνω σου. Θα περιμένω τα σημερινά reviews, αλλα προς το παρόν είναι hard pass.

ναι οκ δεν έχεις άδικο σε αυτό. Ίσως αυτή η αισθητική να ταιριάζει πιο πολύ σε κάτι πιο παραμύθι φάση, τύπου Fable π.χ.

• Like 1

Σε ενα rpg το νουμερο ενα που πρεπει να ειναι το δυνατο σου χαρτι , το πιο σημαντικο απο οτιδηποτε αλλο ειναι οι διαλογοι/χαρακτηρες/επιλογες (Η συνοπτικα το writing ) 

Δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις οτι στο veilguard ειναι πολυ κατω του μετριου , cringe και με θεματολογια που δεν εχει καμια σχεση με medieval fantasy setting . 

Αρα ειναι αδυνατον να μπορει να περασει την βαση το συγκεκριμενο παιχνιδι , οσο και καλυτερα να ειναι τα αλλα στοιχεια (που δεν ειναι ) 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 1

Έχω διαφορετική άποψη buddy, θεωρώ ότι είναι δευτερεύον, καθώς το combat συνήθως είναι εκεί που ξοδεύεις τον περισσότερο χρόνο. Δηλαδή, παράδειγμα, το Dragon's Dogma και το Elden Ring έχει σε γενικές γραμμές αδιάφορο story, ανεξαρτητως lore, αλλα το combat είναι υπέροχο.

Δηλαδή θέλω να πω, ότι μπορείς να ανεχτείς ένα αδιάφορο story, αλλα ένα κακό combat system, που θα πρέπει να καταναλώσεις το περισσότερο σου χρόνο με αυτό, συνήθως είναι αρκετό να το παρατήσεις, ασχετως ποσο καλο story έχει.

Εδώ έχουμε God of War combat system από τα Lidl, story γραμμένο από δεκαχρονα με cuckoo θέματα και pixar level art. Δεν πιάνετε από πουθενά.

• Like 4

43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το TW3 έπασχε στο combat system αλλά τα υπόλοιπα ήταν top-notch, άρα δεν σε ενοχλούσε τόσο.

Spoiler

Σωστά, αλλα μην ξεχνάς ότι ήταν πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα δυο games συγκριτικά το combat. Επίσης δεν ήταν κακό, ήταν απλά serviceable και το gore το ανέβαζε ένα σκαλί παραπάνω. Επίσης θεωρώ το Witcher εξαίρεση, γιατί δεν ήταν απλά καλά γραμμένο, αλλα καταπληκτικά γραμμένο. Αξιοσημείωτη διαφορα imho.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 3

46 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Έχω διαφορετική άποψη buddy, θεωρώ ότι είναι δευτερεύον, καθώς το combat συνήθως είναι εκεί που ξοδεύεις τον περισσότερο χρόνο. Δηλαδή, παράδειγμα, το Dragon's Dogma και το Elden Ring έχει σε γενικές γραμμές αδιάφορο story, ανεξαρτητως lore, αλλα το combat είναι υπέροχο.

Δηλαδή θέλω να πω, ότι μπορείς να ανεχτείς ένα αδιάφορο story, αλλα ένα κακό combat system, που θα πρέπει να καταναλώσεις το περισσότερο σου χρόνο με αυτό, συνήθως είναι αρκετό να το παρατήσεις, ασχετως ποσο καλο story έχει.

Εδώ έχουμε God of War combat system από τα Lidl, story γραμμένο από δεκαχρονα με cuckoo θέματα και pixar level art. Δεν πιάνετε από πουθενά.

Σεβαστο , προσωπικα ειδικα τα τελευταια χρονια το νουμερο ενα για μενα ειναι το writing. Το combat πλεον μετα απο τοσα παιχνιδια που εχω παιξει λιγο πολυ εχω δει τα παντα . Εκει που ( αν υπαρχει φαντασια ) μπορει να διαφερει ειναι το narrative και τα παρελκομενα . Ειδικα σε rpg το θεωρω must εγω. ( Ακριβως γιαυτο το λογο τα παιχνιδια που ανεφερες για μενα rpg δεν ειναι . ) 

Οπως και να χει οπως ειπες στο veilguard ειναι ολα κακιστα αρα καλυπτει ολα τα γουστα ( η μαλλον δεν καλυπτει κανενα :P

• Like 5

To combat σας φανηκε πιο βατό με πληκτρολόγιο/mouse ή controller? Επίσης παρατηρήσατε input lag?

Αξίζει δηλαδη με FG DLSS ή δεν παλέυεται με τίποτα λόγω Input Lag? Δεν εχω καταλήξει ακόμα...

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...