Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 minutes ago, noFEARgr said:

Oχι θα αγοραζουμε στα τυφλα , χωρις να ξερουμε το παραμικρο και ας ειναι μαπα το καρπουζι....

Ποια τυφλα ρε φιλε,τοσα gameplay video εχουν δειξει..

Πρεπει να σου δωσει το o.k ο αγαπημενος σου youtuber δλδ?

• Thanks 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα αρνητικά μέχρι τώρα, σχεδιασμός χαρακτήρων - παλέτα χρωμάτων - UI, διάλογοι και επιλογές μετρίου επιπέδου και φυσικά όχι άμεσος χειρισμός των companions (τι ακριβώς σημαίνει αυτό δεν έχω καταλάβει απόλυτα). Στα θετικά δείχνει το gameplay να έχει κάποιο σχετικό βάθος. 

Περιμένουμε και βλέπουμε. 

• Like 2

12 hours ago, liakinen said:

Στα αρνητικά μέχρι τώρα, σχεδιασμός χαρακτήρων - παλέτα χρωμάτων - UI, διάλογοι και επιλογές μετρίου επιπέδου και φυσικά όχι άμεσος χειρισμός των companions (τι ακριβώς σημαίνει αυτό δεν έχω καταλάβει απόλυτα). Στα θετικά δείχνει το gameplay να έχει κάποιο σχετικό βάθος. 

Απο οτι εχω καταλαβει ασχολεισαι μονο με τον χαρακτηρα σου,το υπολοιπο παρτι παιζει μονο του.

13 ώρες πριν, liakinen είπε

Το art style δεν μου αρέσει καθόλου 

• Like 5

To παιχνιδι φαινεται μπομπα στο pc,οσοι εχουν παιξει στο 1o Act λενε τα καλυτερα..

Και φαινεται να ειναι και πολυ καλα optimized..

• Confused 3

4 ώρες πριν, Anastazio είπε

Απο οτι εχω καταλαβει ασχολεισαι μονο με τον χαρακτηρα σου,το υπολοιπο παρτι παιζει μονο του.

Στα προηγούμενα αυτό που μου άρεσε ήταν ότι μπορούσες να χαρείς όλες τις επιλογές (Warrior, Mage, Rogue κτλ) αφού στην ουσία μπορούσες να χειριστείς όλους τους χαρακτήρες. Θυμάμαι ότι σε κάποιο είχα κάνει τον βασικό μου χαρακτήρα Tank δεν γούσταρα και τόσο όμως μπορούσα να χαρώ το παιχνίδι με τους companions (έπαιζα με micromanaging στους πάντες). 

Επίσης κλεμμένο σχόλιο: I watched a few videos with new footage. Pretty much every male character looks like a femboy. 😋

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα αυτοι οι youtubers ειναι τελειως ασχετοι..

Αυτος λεει οτι εχει επηρεαστει απο το God of war και το Anthem.

Μεχρι και με Assasins Creed εχω δει να το παρομοιαζουν..

Συγκρινει τωρα το combat wheel και τα combo με το Anthem τα οποια υπαρχουν στα Mass Effect απο την εποχη του 1ου.

Επεξ/σία από optimus prime

3 hours ago, nikos5800 said:

Το art style δεν μου αρέσει καθόλου 

Οφείλω να τους παραδεχτώ όμως. Εκεί που στο DAI είχαν μια NPC που δεν άντεχα να βλέπω, τώρα δεν αντέχεται ολόκληρο το παιχνίδι. Το λες και σημαντική βελτίωση

• Haha 5

11 λεπτά πριν, mike299 είπε

Οφείλω να τους παραδεχτώ όμως. Εκεί που στο DAI είχαν μια NPC που δεν άντεχα να βλέπω, τώρα δεν αντέχεται ολόκληρο το παιχνίδι. Το λες και σημαντική βελτίωση

image.png.a43d1b173c9ed85a6d1749591bf555f8.png

😋

Δεν ξεπερνιέται εύκολα 🤢

• Haha 3

Σε μια κλίμακα 0-10, το ενδιαφέρον μου πήγε από το 1 στο 3, επιεικώς. Δεν είδα όλο το gameplay video παραπάνω.

Έχει pause για να δίνεις εντολές οπότε εντάξει. Από την άλλη, δεν είδα κάποιον τρόπο να δίνεις εντολές στα υπόλοιπα party members, σε στυλ Mass Effect. Δεν είδα καν pointer για να τους πεις πού να πάνε, πού να σταθούνε κλπ. Μάλλον έρχονται για βόλτα.

Το skill tree είναι ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεί ουσιαστική διαφορά από το Inquisition. Είναι εύκολο να βάλεις τρία ενδιάμεσα nodes ανάμεσα σε δυο main skills χάριν "ευελιξίας", αλλά δεν περιμένω να γίνει και Path of Exile. Περισσότερο διακοσμητικό το βλέπω, να γεμίζεις nodes για να λες ότι κάτι έκανες. Θα δείξει.

Animation, μάχη κλπ σαν κορεάτικο MMORPG είναι, ενώ έχει πολύ περίεργο animation κίνησης στο χώρο βγαλμένο από προηγούμενες δεκαετίες. Τελειώνει το animation της επίθεσης, κάνει μια παύση και εμφανέστατα ο τύπος ελέγχει με αναλογικό μοχλό κάνοντας "κυκλάκια". Τα μοντέλα των χαρακτήρων και το character creation είναι χάλια, ο τύπος έχει δίκιο για τις περίεργες αναλογίες. Αισθητικά χάλια, το gameplay ήταν αυτό ενός πολύ μέτριου hack and slash (μου ήρθε στο νου το Dungeon Siege 3), μου φάνηκε μονότονο και μονοκόμματο και μάλλον θα μοιάζει με του Inquisition. Διόρθωση - μάλλον θα είναι χειρότερο από του Inquisition.

Δε θα χάσω το χρόνο μου.

• Like 3

Καλά αυτοί έβαλαν στο Character Creator ακόμα και ουλές απο transgender εγχείρηση σε παιχνίδι με μαγεία. Δηλαδή μια γυναίκα αποφάσισε να γίνει άντρας και αντί να πάει σε έναν μάγο να της αφαιρέσει τα βυζιά πήγε σε medieval χειρούργο..

Μιλάμε για αρρώστια εκει στην NA...

• Like 2
  • Haha 10

41 minutes ago, psof said:

Καλά αυτοί έβαλαν στο Character Creator ακόμα και ουλές απο transgender εγχείρηση σε παιχνίδι με μαγεία. Δηλαδή μια γυναίκα αποφάσισε να γίνει άντρας και αντί να πάει σε έναν μάγο να της αφαιρέσει τα βυζιά πήγε σε medieval χειρούργο..

Μιλάμε για αρρώστια εκει στην NA...

Όντως τώρα η υπερβάλεις ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...