Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν ξέρω πώς ακριβώς έχεις ελπίδα να βγει καλό, όταν όλα τα games τους μετά το Mass Effect 3 είτε ακυρώθηκαν είτε απέτυχαν παταγωδώς (αν και το Inquisition πούλησε καλά από όσο λένε). Το game έχει υποστεί πόσες αλλαγές και έχει αλλάξει είδος τρεις φορές. Η EA ξοδεύει άπειρα λεφτά σε φορμόλη καθημερινά. Αφού βγει το game, τους βλέπω να κλείνουν και απλά να στέλνουν το πτώμα για αποτέφρωση. :P

Το μοναδικό καλό που ίσως κάνει τη διαφορά, χλομό το κόβω, είναι ότι μετά τις απολύσεις έφεραν μερικούς βετεράνους από την original τριλογία του Mass Effect να δουλέψουν στο 5. Τώρα τι διαφορά θα κάνει, θα δείξει.

η ελπιδα πεθαίνει παντα τελευταία :P 

προσωπικα περασα ωραια κ με το Andromeda και με το Inquisition (αναγνωριζοντας πληρως τις open world useless filler αδυναμιες τους). Κ περασα πολυ καλα με τη μαχη + πτηση στο Anthem (στο σεναριο κ τα quests τα εκαναν παντελως μανταρα εκει).

Ξερω δλδ τι περιμενω απο την συγχρονη Bioware, απλα ελπιζω να βγει καλο και να πηραν τα μαθηματα που επρεπε να παρουν απο τα προηγουμενα. Μονο κ μονο που ακουω πιο μαζεμενος κοσμος απο το Inquisition, θετικο το βρισκω. μακαρι να μας βγει καλο και ας μην ειναι οπως ηταν καποτε το Origins.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Τα πρόσωπα μια χαρά μου φαίνονται απ' όσο είδα στα trailers. Αλλά και πάλι, δεν έχω καθόλου hype. Δεν με τρελαίνει τόσο η σειρά κι ας έχω τερματίσει μέχρι και το Inquisition base game (όχι τα DLCs του).

Ωραίοι φωτισμοί, ωραία textures, καλά animations αλλά δεν φτάνει σε καμία περίπτωση το metahuman της UE 5. Από 'κει και πέρα να δούμε σαν story τι θα λέει γιατί εκεί πάσχουν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το andromeda ελεγα οχι για το ass της Μιραντας ... Καλος αλλα θελουμε κατι καινουργιο . Εχουμε μεγαλωσει κιολας και μας περασε ο πρωτος ενθουσιασμος  :devil: * Αν τα μοντελα ειναι συρραφη απο AI θα εχουμε παλι "'my face is ass :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...