Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: The Veilguard (πρώην Dreadwolf)

Grey_Warden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και το Dreadwolf ήταν πιο πιασάρικος τίτλος, εμένα που είμαι φαν του Inquisition δεν με χαλάει. Τουναντίον θα έλεγα πως πλέον έχω λόγο για το ps5. Αν υπάρχει ακόμα η tactical combat camera και φυσικά το party, το περιμένω εναγωνίως. Δυστυχώς η πολυαγαπημένη μου Kassandra δεν θα είναι παρούσα απ' ότι φαίνεται, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ο Varric κι ας τρόμαξα να τον αναγνωρίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
13 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Δυστυχώς η πολυαγαπημένη μου Kassandra δεν θα είναι παρούσα απ' ότι φαίνεται, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ο Varric κι ας τρόμαξα να τον αναγνωρίσω.

Πρώτα είδα το σήμα κατατεθέν - crossbow σε σχήμα Χ και μετά την φάτσα του για να τον αναγνωρίσω.

• Like 2

35 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Πρώτα είδα το σήμα κατατεθέν - crossbow σε σχήμα Χ και μετά την φάτσα του για να τον αναγνωρίσω.

Παρομοίως. Πρώτα αναγνώρισα την Bianca και έπειτα λόγω φωνής πείστηκα πως πρόκειται για τον Varric

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Παρομοίως. Πρώτα αναγνώρισα την Bianca και έπειτα λόγω φωνής πείστηκα πως πρόκειται για τον Varric

Ούτε που την θυμώνουν καθόλου. Το έγραψες το διάβασα και λέω ρε υπήρχε αυτή; κάτσε να ψάξω στο ίντερνετ να δω 😋 

Από το τρίτο παιχνίδι το μόνο που θυμάμαι είναι οι δράκοι, το φαλακρό elf αμυδρά 

Spoiler

(στην ουσία ότι ήταν ο "κακός" θεός κτλ) 

μια Cassandra, ένα ζόμπι θηλυκό elf 😋 τον Varric που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον συγκεκριμένο και τα καταραμένα Hinterlands 😉 υπόλοιπους χαρακτήρες, σενάριο κτλ ντιπ για ντιπ.

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1

εμένα μου άρεσε. Δειχνει πανέμορφο rpg με story στα χνάρια των dnd .

Tώρα μου αρέσει που έχουν αν και πλέον είναι πιο action τα battles έχουν κρατήσει και τo tactical χαρακτήρα με παύση της ροής και επιλογής spell.

Τα γραφικά είναι απίστευτα όμορφα όπως και να έχει. 

• Like 1

29 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ούτε που την θυμώνουν καθόλου. Το έγραψες το διάβασα και λέω ρε υπήρχε αυτή; κάτσε να ψάξω στο ίντερνετ να δω 😋 

Από το τρίτο παιχνίδι το μόνο που θυμάμαι είναι οι δράκοι, το φαλακρό elf αμυδρά 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

μια Cassandra, ένα ζόμπι θηλυκό elf 😋 τον Varric που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον συγκεκριμένο και τα καταραμένα Hinterlands 😉 υπόλοιπους χαρακτήρες, σενάριο κτλ ντιπ για ντιπ.

Το γεγονός ότι μπορούσες να αναλάβεις τον Varric σε όλο το παιχνίδι και να παίξεις με την bianca αναβαθμίζοντας την, υπήρξε από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για εμένα που προτιμώ τους archers. Φοβερός χαρακτήρας, τρομερό όπλο και απίστευτα abilities. 

Η Κασσάνδρα Πένταγκαστ είναι μόνο ΜΙΑ! A true Seeker!

Όσο για τα Hinterlands που αναφέρεις αν έκανες το λάθος των completionist να μείνεις εκεί και να μην επισκεφτείς άλλα μέρη, συμπάσχω και κατανοώ γιατί σου έμειναν...

• Like 1

54 minutes ago, liakinen said:
  Hide contents

, ένα ζόμπι θηλυκό elf 😋 

Μακάρι να ήταν ζόμπι, δεν θα μίλαγε καθόλου και θα γλίτωνες την άθλια, τέρμα εκνευριστική φωνή της

• Haha 1

2 ώρες πριν, mike299 είπε

Μακάρι να ήταν ζόμπι, δεν θα μίλαγε καθόλου και θα γλίτωνες την άθλια, τέρμα εκνευριστική φωνή της

Χα! Ναι η Sera δεν είναι όμορφη, όπως άλλοι χαρακτήρες. Δεν είναι καθόλου comme il faut ή politically correct. Για την ακρίβεια είναι ένα τρελό elf που δεν έχει καμία σχέση με τα elf και την ιστορία τους. Όμως η συμπεριφορά της παραμένει ψύχραιμη μέσα στην τρέλα που επικρατεί, το ηθικό της πάντα υψηλό, ενώ και ο χαρακτήρας της παραμένει με αρκετό βάθος και μυστήριο. Άσε που σαν companion προσφέρει απολαυστικούς διαλόγους στο party ειδικά με την αχώνευτη τη Vivian. Είναι δυσκολοχώνευτη το ξέρω και ομολογώ πως μου πήρε τα πρώτα playthrough για να αποκωδικοποιήσω τον χαρακτήρα της, ωστόσο την λάτρεψα ομοίως. Στα πλεονεκτήματα της, η συνταγή jar of bees, που μόνο η ίδια προσφέρει με quest και αποτελεί ίσως το πιο χρήσιμο throwable, ενώ είναι από τους λίγους χαρακτήρες που έχει μέχρι και δικό της τραγούδι και μάλιστα πολύ καλό. She 's a rogue and a thief and she 'll tempt your fate...

• Like 1

13 minutes ago, BadIndian said:

Χα! Ναι η Sera δεν είναι όμορφη, όπως άλλοι χαρακτήρες. Δεν είναι καθόλου comme il faut ή politically correct. Για την ακρίβεια είναι ένα τρελό elf που δεν έχει καμία σχέση με τα elf και την ιστορία τους. Όμως η συμπεριφορά της παραμένει ψύχραιμη μέσα στην τρέλα που επικρατεί, το ηθικό της πάντα υψηλό, ενώ και ο χαρακτήρας της παραμένει με αρκετό βάθος και μυστήριο. Άσε που σαν companion προσφέρει απολαυστικούς διαλόγους στο party ειδικά με την αχώνευτη τη Vivian. Είναι δυσκολοχώνευτη το ξέρω και ομολογώ πως μου πήρε τα πρώτα playthrough για να αποκωδικοποιήσω τον χαρακτήρα της, ωστόσο την λάτρεψα ομοίως. Στα πλεονεκτήματα της, η συνταγή jar of bees, που μόνο η ίδια προσφέρει με quest και αποτελεί ίσως το πιο χρήσιμο throwable, ενώ είναι από τους λίγους χαρακτήρες που έχει μέχρι και δικό της τραγούδι και μάλιστα πολύ καλό. She 's a rogue and a thief and she 'll tempt your fate...

Τι να τα κάνω όλα αυτά όταν θέλεις να την στραγγαλίσεις προκειμένου να το βουλώσει κάθε φορά που εμφανιζόταν στο πλάνο?

Έχεις πρόβλημα με την τσιριχτή φωνή της. Το καταλαβαίνω. Δεν είσαι ο μόνος εξάλλου. Όμως μάλλον αυτό σε εμπόδισε να ακούσεις τα όσα τρελά έχει να πει ή να στηλιτεύσει. Για εμένα η Sera παραμένει η φωνή της λογικής παρόλη την τρέλα της μέσα στην ιστορία. Επιπλέον δε είναι ίσως ο μοναδικός χαρακτήρας που προσδίδει ταξικά χαρακτηριστικά στον κόσμο της Thedas. Αυτά βεβαίως είναι υποκειμενικά. Όπως προείπα στην αρχή ήμουν σαν και εσένα. Ούτε να την ακούω δεν ήθελα. Ειδικά μετά το σκηνικό που την γνωρίζουμε και δείχνει κάργα στημένο και ίσως και παγίδα. Στην πορεία αντιλήφθηκα το βάθος του χαρακτήρα της και άλλαξα γνώμη. Ίσως αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας... Γιατί το επιχείρημα σου μου θυμίζει ένα φίλο μου που δεν μπορούσε με τίποτα να δει ταινίες με κινέζικα/κορεάτικα κλπ. Όταν τον έπεισα να το ξεπεράσει και να κάνει την καρδιά (και τα αυτιά του) πέτρα και να δει το oldboy, κι ας είναι κορεάτικα, τότε αντιλήφθηκε τι έχανε. Έκτοτε φυσικά με ρωτάει πριν κάτσει να δει κάτι ανάλογης παραγωγής. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την Sera που δεν είναι φτιαγμένη για να γίνει συμπαθής. Κάθε άλλο μάλιστα. Ακόμα και το Romance της είναι το δυσκολότερο του παιχνιδιού. 

Λένε ότι θα έχουν σημασία οι αποφάσεις που πήρες στα DA 1 και 2 και εγώ το μόνο που θυμάμαι μετά απο τόσα χρόνια είναι το ατέλειωτο save scamming που έκανα για να δω όλες τις sex scenes ιδίως με την Morrigan.

• Haha 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...